ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Tabi bunu söylerken 17 - 25 yaş aralığındaki insanlara soruyorum: Bir arkadaşım seyretmemiş de, onu seyretmemiş genç olabilir mi aklım almadı; size de sorayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 tıkanan muhabbette imdat çekici be o evrensel olması lazım. yani avusturalyalı philippo'nun bile tahsin amca diyince en azından auuv naayyssğ diyeceğini düşünmekteyim. avusturalyada philippo'nun ne işi var derseniz italyan askeri ateşesinin oğlu. orda doğmuş. valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 okuma yazmayı bile ordan öğrendim. kırpık ve kurabiye canavarı ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bizi kücükken kandirdilar. Hic susam görmedim o programda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 90dan sonraki nesil bilmez susam sokağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 88 liyim izledim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kırpık a hastaydım onun gibi sepette yaşamak istiodum böle sürekli koltukları ters çevirip aralarına girip kırpık rps i yapardım. böle çok güvende hissederdim kendimi onun için de aynı fırat gibi "burası benim evimmiş" modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 aaa biliyorum ben bunu yani izliyodum görüntüleri hatırlıyorum az çok ama replikler aklımda diil evet 90 lıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bide yurikanın şatosu mu ne öyle bişeyvardı çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediyle büdü de iyiydi küçük koca kafalı edimiydi neydi deli ederdi ince kafalıyı. bide tamirci amca vardı her boktan anlardı adam her iş geliyodu elinden. ben hep merak ederdim ulan bu kırpığın evi nası bişi diye gasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mortis said: kırpık a hastaydım onun gibi sepette yaşamak istiodum böle sürekli koltukları ters çevirip aralarına girip kırpık rps i yapardım. böle çok güvende hissederdim kendimi onun için de aynı fırat gibi "burası benim evimmiş" modunda. AHAHA AYNEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 gökalp bunu sana ithaf ediyorum ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 GwindonSurion said: bide yurikanın şatosu mu ne öyle bişeyvardı çok güzeldi yurikayı bi an rusça düşünmüştüm de pek çocuk programı gibi gelmemişti. meğer başkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mortis said: kırpık a hastaydım onun gibi sepette yaşamak istiodum böle sürekli koltukları ters çevirip aralarına girip kırpık rps i yapardım. böle çok güvende hissederdim kendimi onun için de aynı fırat gibi "burası benim evimmiş" modunda. Yalnız bunu ben de yapardım, anneannemin evinde koltukları ileri çekip salonun bir kısmını işgal etmiştim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Türkçe çevirisi muhteşemdi yanlız susam sokağının. O şarkıları hatırlıyorum da şimdi of of of Edi nin 6 rakamı üstüne yazdığı bir şarkı vardı mesela hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 abiii yurikanın şatosu. susam sokağı. MİNİK KUŞ o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 SEV DUNYAYI ACILIR HER KAPI ISTE SUSAM SOKAGIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediyle büdünün bi kayıkta balık tutma macelaları vardı gelll balık balık balık diye balıklar doluşurdu kayığa asjdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Yiiiip yipyipyipyipyipyip AHA AHA Yiiiip yipyipyipyipyipyip AHA AHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben okumayı susam sokağı sayesinde öğrendim lan 3.5 yaşımda hayatıma çok şey kattı bu program. böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediyle büdü diye iki tane muhabbet kuşum vardı. okuma yazma sayma gelişim filan onlara girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben kurabiye canavarıydım küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ediyle büdünün ingilizcesi neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ernie&bert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar