Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Susam Sokağı seyretmemiş olan var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tıkanan muhabbette imdat çekici be o evrensel olması lazım. yani avusturalyalı philippo'nun bile tahsin amca diyince en azından auuv naayyssğ diyeceğini düşünmekteyim.
avusturalyada philippo'nun ne işi var derseniz italyan askeri ateşesinin oğlu. orda doğmuş. valla bak.
Mesaj tarihi:
kırpık a hastaydım onun gibi sepette yaşamak istiodum böle sürekli koltukları ters çevirip aralarına girip kırpık rps i yapardım. böle çok güvende hissederdim kendimi onun için de aynı fırat gibi "burası benim evimmiş" modunda.
Mesaj tarihi:
ediyle büdü de iyiydi
küçük koca kafalı edimiydi neydi deli ederdi ince kafalıyı.
bide tamirci amca vardı her boktan anlardı adam her iş geliyodu elinden.
ben hep merak ederdim ulan bu kırpığın evi nası bişi diye gasd
Mesaj tarihi:
Mortis said:
kırpık a hastaydım onun gibi sepette yaşamak istiodum böle sürekli koltukları ters çevirip aralarına girip kırpık rps i yapardım. böle çok güvende hissederdim kendimi onun için de aynı fırat gibi "burası benim evimmiş" modunda.

AHAHA AYNEN.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:
bide yurikanın şatosu mu ne öyle bişeyvardı çok güzeldi

yurikayı bi an rusça düşünmüştüm de pek çocuk programı gibi gelmemişti.

meğer başkaymış.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

Yalnız bunu ben de yapardım, anneannemin evinde koltukları ileri çekip salonun bir kısmını işgal etmiştim sdf.
Mesaj tarihi:
Türkçe çevirisi muhteşemdi yanlız susam sokağının. O şarkıları hatırlıyorum da şimdi of of of

Edi nin 6 rakamı üstüne yazdığı bir şarkı vardı mesela hiç unutmam.
  • Yeni Oluştur...