Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terkin bedeli agır mı olmalı

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
ilerde bence 5 aylık bir ilişki için konu açtığına güleceksin

4 ay arkadaşlık+5 ay ilişki toplam 9 ayımız birlikte geçti; 9 ay birbirimizden hiç kopmadık..
neyse..
bugun mesaj attı nasılsın diye; cvp vermedim; sadece bi cagrıyla karşılık verdim; fazla bile..

ben duygularımı uluorta yaşarken; onun gizlemeye göstermemeye çalışması bana yetmiyordu; o daha mantıksal, ben daha duygusal..
kendimi kitaplara verdim, durmadan kitap okuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

aşk yalan.Son tecrübemde bunu gösteriyor.Çıkar için herşey.Zaman zaman şununla çkyrm diyip hava atmak için zaman zamansa ilgi görmek kaprisini tribini çekicek biri olması için.gerçekten temiz saf duygular çok nadir denk geliyor artık.Eğerki sen bi insanı seviyorsan senle değilde başkasyla olsa bile ne güzel yüzü gülüyor diyip mutlu olabilmelisin.işte bunu diyebildiğin an o kişiyle bişeyler yaşarsan onu üzmezsin
Sosyal ağlarda paylaş

5.5 yıllık ilişkim bitti yaklaşık 1.5 yıl önce. Güzeldi, üniversitede başladı, ilk aşkımdı, yurtdışında vs. beraber yaşadık, çok şey paylaştık, tek eksik yüzüktü, karı koca gibiydik. Geldik, askere gittim, döndüm ertesi gün benden ayrıldı. İlişki yıpranmış ben yokken .ok düşünmüş. Sonra 8-9 ay peşinden koştum, kendimi eve kapadım, duvarar üstüme geldi. Tekrar başlar gibi oldu, döndürdük bu işi dediğim sırada İzmir'e arkadaşının düğününe gitti. Orda bir çocukla tanışmış. Ertesi hafta arkadaşlarım Çeşme'den aradı, Aslı elele başka bir çocukla ne iş diye. Beynimden vurulmuşa döndüm. Açtım bir kızın duymak istemeyeceği şeyler söyleyip kapattım telefonu, kapatırken hüngür hüngür ağlıyordu ama bana göre sadece timsahın gözyaşlarıydı. Çevremdeki çoğu arkadaşımın yaşamış olduğu hikaye muhtemelen yakında benim içinde gerçekleşir. Çok yıllar biriyle çıkarsınız, ayrılırsınız kız 1 yıla kalmaz başkası ile evlenir.

Çok duygusal biriydim. Artık kızlara inancım yok. Hepsine tek gecelikmiş gibi bakıyorum. Robot gibiyim. Belki gerçekten evleneceğim insanıda harcamışımdır bu süreçte veya böyle devam edersem harcayacağım ama samimiyete inanmıyorum artık içim çok kırıldı bir kere.

Diyeceğim şudur, insan yakınlarını, annesini, babasını, çocuğunu vs. kaybediyor, uzun soluklu evlilikler bitiyor. Hepsi bir şekilde unutuluyor, geçiyor, alışılıyor. Hayata bir kere geliyoruz, yaşamak, geçen zamanı düşünmeden yola bir şekilde devam etmek gerek. Şu an ayrılık sonrasındaki heba ettiğim 1 yılıma çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok. Her anı yaşayın, yas tutmakla sadece kendinizi yıpratırsınız.

Saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:
Afterdeep said:
Çok yıllar biriyle çıkarsınız, ayrılırsınız kız 1 yıla kalmaz başkası ile evlenir.

NAsı desem, sanki evlenmeden önce XP kasıolar, sonrada gidip başkasıyla evleniyorlar.

şu alıntıya güzel bi örnek verirdim de,kişisel de olması yüzünden vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...