Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 üzerinden 3 hafta geçti.. hala ilk günkü gibi acı çekiyorum.. severken terkedilmek ne acı.. en son 1 hafta önce aradı, konuştuk, beni arkadaş olarak kaybetmek istemedigini söylüyor.. bende olmaz dedim, ben yapamam dedim, senle arkadaş olamam dedim, beni arama dedim,, o da olmaz ben seni ararım, ama açıp açmamak senin elinde dedi, herşeyi yüzyüze konuşçaz dedi,haftasonu buluşma olasılıgımız vardı , bende o zaman, beni buluşçagmız güne kadar arama dedim. aramaması için de hakaretvari mesajlar attım, kızdı tabi, ama haftasonu geldi ne arayan var ne soran,, için için yanıyorum, nöbet nöbet aglama krizleri gelio, tam geçti derken tekrar herşey başa dönüyo, ona küfür ettigim için bıraktı beni,, bunu haketmedigmi düşünüorum, 5 aylık bi ilişkiyi bi kalemde kendi arzusuyla silemez, gururum çok kırıldı, ama neymiş onu kıran hep benmişim, bardak dolmuşmuş, ikizler burcu bi de, zaten hep "ben haklıyım" modunda,, internette paylaşsam mı paylaşmasam mı çok düşündüm.. ama paylaşmasaydım da bunalıcaktım.. bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı? benim biliçaltımda "nasıl olsa günün birinde beni terkedicek bırakıcak beni" düşüncesi yatıyodu,, o da böyle düşündügüm için hep bana kızıyodu böyle düşündügüm için.. ama şimdi.. beni haklı çıkardı işte.. ilgisiz oldugu dönemler olmuştu.. "o dönemler de senden vazgectigimi mi düşünüodun seni artık istemedigimi mi düşünüyodun, yanlış düşünüyodun" demişti ama neden.. ben telafi edilmeyecek bi hata yapmadım ki,, sadece onun moralinin çok bozuk oldugu bi anda telimi meşgule alınca küfür içerikli msj atmıştım, biliyorum yaptıgım hata, insan sevgilisine küfür etmez ama bu da telafi edilmeyecek bi hata deilki.. ben bunları haketmedigimi düşünüyorum.. biraz kalan gururumu ezdirmemek için bende ona mesaj çekmiyorum aramıyorum aramam da,, ancak ondan bekliyorum, çünkü yüzyüze konuşma sözünü o vermişti.. ben her haftasonunu belki arar belki buluşurus diye her hafta bekleyecekmiyim, her aramayışında acılarım tazelenecekmi, nereye kadar gidecek bu böyle,, çok üzgünüm, isyanları oynamaktan çok korkuyorum severken terkedilmek ne acıymış :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bira içmeyi düşündüm ama geçiçi bi çözüm olacagını düşündügümden vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 herşeyi kafada bitir yoksa çözümünü bulamazsın ve ayrıca git başka hatunlarla takıl geçer çabucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Schwarzkopf said: bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı? yalandı. başka biri sana bunu söylerse o da yalandır. sen birine söylersen sen de yalan söylemiş olursun. insanın elinde bir iki yıllık datayla 40-50 yıllık forecastlerde bulunması sallamanın daniskasıdır. kimseye güvenmeyin, ilişkilerde tek amacın insanın kendi egosunu tatmin olduğunu unutmayın, toplam faydayı artırmak için birbirinizi sevmeniz gerektiğini ama her zaman bir B planına ihtiyaç duyacağınızı aklınızdan çıkarmayın. game theory bazlı hareket edin. genç dimağlara önerim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bence sen gururunu dinleme,ve onu ara.Tekrar tekrar özür dile.Köprüyü geçene kadar en azından.Zaten bu aşk illetinde ne oluyosa gurur yüzünden oluyo. Onu bi daha aramıyıcağına yemin ediyosun,ama sonra özleyip aramak istiyosun ama öte yandan gururuna yediremeyip aramıyosun ve sonra böyle postlar çıkıyo. Boşuna dememiş candan erçetin "Gururun neye yarar ki,yalnız kalmaktan başka" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ginaly'i dinleyin. Bazi gercekleri aci gozukse de cok iyi dile getirmis. Tam yani. 5 aylik iliski demissin de bir de, ne iliskiler bitiyor. Insan yasarken o ask en buyuk en guzel onunki saniyor. Baska sevgili bulamam, ondan baskasi olmaz, olsa da ihanet olur diyor. 5 ay dogru duzgun birbirinizi tanimaniza bile yetmeyebilir. Cikarsin eglenirsin. Mutlu eder mutlu olursun. Bitince bunu kabullenmemek aptalliktan baska bisey degil. Ben de yasayarak ogrendim bol keseden atmiyorum yani. 2.5 senelik bi iliskiden cikmistim da 6 ay zombi olmustum ben de. Simdi iyiki aglamisim, onu dusunerek geceler gecirmisim mi diyorum? Ulan ne aptalmisim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Akışına bırak belki tekrar beraber olursunuz bir süre sonra eğer ki hala seviyorsan git konuş çek kolundan. ''Seninle bir ömür boyu beraber olmak istiyorum'' mottosu aslında yalan değil o an sevdiğinden ötürü söylüyor insan karşınsındakine dısarıdan bakıldıgında aslında yalancılıgın daniskası ama ilişkilerde hayata farklı bi boyuttan baktıgımızdan aynı olmuyor.Bu arada ne bok yemeye küfür eder karsısındakine insan merak ediyorum (ağzı cok bozuk biri olarak söylüyorum bunu).Bir de şu var küfür edip eşşekliğin daniskasını yapmıs olabilirsin ama bir ilişkiyi bitirme derecesine kadar getirecek bir şey değil bu otur tekrar düşün hata yaptıgın başka bi nokta var mı diye eğer yoksa zaten bitirmek istemiştir bu da basit bir sebep olmustur onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dynun said: Ulan ne aptalmisim diyorum İnsan ne kadar yaşarsa yaşasın aynı yanılgıya hep düşüyor be Dinan simdi olsa yine ağlayacaksın yalan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 3 hafta demiş ya.. aah ah, çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o sözler yalan olabiliyor. bir arkadaşın 7 yıllık ilişkisi bitti herkes nişan düğün beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 trust no one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 kız mısın lan ne bu drama. erkek ol takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Letsgetthesunshine said: Dynun said: Ulan ne aptalmisim diyorum İnsan ne kadar yaşarsa yaşasın aynı yanılgıya hep düşüyor be Dinan simdi olsa yine ağlayacaksın yalan mı. abi tabiki ağlayacağım da öncekinin 10da 1i olacak. Yaşadığından bişiler öğrenmek bi sefer sonra daha güçül olmak lazım. Robot değiliz tabi üzülcez. Ama dünki çocukla bugünki arasında fark olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 1-2 ay acı çekiceksin.ama sakın ugraşma daha hayır gelmez bu ilişkşden.hele arkadaş kalalım filan laflarına uyuz oluyorum.olmıyo ayrılalım de bitsin.karşındaki sana aşık senle arkadaş kalabilir mi yani :).gerçi bu laflar artık formalite icabı oldu.bi daha gorusmiceğini bile bile seni kaybetmek istemiyorum derler :) bol alkol ve geçici ilişkiler yazıyorum reçetene.sevişmen lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Schwarzkopf said: ona küfür ettigim için bıraktı beni,, bunu haketmedigmi düşünüorum, 5 aylık bi ilişkiyi bi kalemde kendi arzusuyla silemez, gururum çok kırıldı, ama neymiş onu kıran hep benmişim, bardak dolmuşmuş, ikizler burcu bi de, zaten hep "ben haklıyım" modunda,, asdsfs aynı sebepten ayrıldık. ikizler burcu saygısızlığa katlanamıyo heralde. ama haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bir insanın doğduğu ayla günle takındığı tavır arasında nasıl bir bağlantı var. Ayrıca biri küfür edince ikizler burcu dışında olanlar ohh nası küfür ettin bea ana avrat dümdüz git mi diyor. Açılayamadığınız anlamadığınız haltı bi nedene bağlamak zorunda değilsiziniz :) ayrıca arkadaşım yaşadıların acı yada her neyse zamanla azalıcak gün gelincede bitecek sen hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben de buna ykaın bişey yaşıyorum , küfürden ayrılmadık ama çok saçma bi şeyden karambole geldi ilişki ve ayrıldık 2 gün önce 6 aylık bi ilişkiyid. seviodum hala seviyorum. Burdaki milletin mesajlarını okuyup "harbi lan" diip rahatlamaya çalışıorum ben de =). Neyse hayat böle bak sen de yaşiosun bu acıları ben de bizle bearber binlerce kişi yaşiodur ki çok daha ağırlar ıvar . Tek derdimiz bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Dynun said: Ama dünki çocukla bugünki arasında fark olması gerekmez mi? Gözyaşlarının tadı aynı ama dediğin gibi atlatma süresi daha hafif olur yaşadıkca öğrendikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Zaman gerşeyin ilacıdır. ;) Dedikleri gibi gün geliyor düştüğün hale bakıp gülüyorsun sadece.Fakat kız gibi drama yapma fikrine ben pek katılmıyorum.Yaşa acını kendi yollarınla.Zorla iyi gözüküp içine attığında bazı şeyleri anlık patlamalar yaratıyor ileri dönük ki daha çok yıpratıyor bu bünyeyi.Hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 @mysunshine : doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mortis said: ben de buna ykaın bişey yaşıyorum , küfürden ayrılmadık ama çok saçma bi şeyden karambole geldi ilişki ve ayrıldık 2 gün önce 6 aylık bi ilişkiyid. seviodum hala seviyorum. Burdaki milletin mesajlarını okuyup "harbi lan" diip rahatlamaya çalışıorum ben de =). Neyse hayat böle bak sen de yaşiosun bu acıları ben de bizle bearber binlerce kişi yaşiodur ki çok daha ağırlar ıvar . Tek derdimiz bu olsun. geçmiş olsun kanka =( sdsad ben de ayrılalı 2 sene oluyo HALA SEVİYORUM ashdhsadhas hep de seveceğim muhtemelen. ama unutamamak değil mesele, unuttum düşünmüyorum. bu yıllar sonra anıları düşününce gülümsemeyeceğim ya da ayrıldığımız için hiç bir şey hissetmeyeceğim demek değil. zarar verici de değil. kolay sevmiyor olmak kötü sadece. başkalarıyla birlikte olup da o kadar sevememek nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 orhan babadan gelsin. zamanında bana geldi sana da gelsin vazgeç gönlüm, sen bu aşktan... sana kıymet veren mi var? unut dertten zevk almayı... seni ancak, seven anlar... kapat çile kapısını, girmesin o vefasızlar... dünya denen, şu alemde; elbet seni biri anlar... sen attın bu kördüğümü... çare sende bende değil... kör olsun bu aşkın gözü, hata bende sende değil... kapat çile kapısını, girmesin o vefasızlar... dünya denen, şu alemde; elbet seni biri anlar... ayrıca işletme aşkı öldürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 seviliyor agalar. valla "ben de" demek istemiyorum ama. 2 sene birlikteydik. 1 sene önce ayrıldık. hala seviyorum ama beraber olurmusun deseler, olmaz heralde. sevmek ayrı bi olay. rakıya meze yapıcan onu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hoccemama said: bir insanın doğduğu ayla günle takındığı tavır arasında nasıl bir bağlantı var. Ayrıca biri küfür edince ikizler burcu dışında olanlar ohh nası küfür ettin bea ana avrat dümdüz git mi diyor. Açılayamadığınız anlamadığınız haltı bi nedene bağlamak zorunda değilsiziniz :) e sen onu öyle anladıysan ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar