Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 metal gear solid zaten film değil mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu listede knights of the old republic yok, bu listede starcraft yok. şu 10luyu (mgs hariç) at çöpe gitsin üstte yazdığım ikisi olmadıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Gears of War zaten bana oldum olası çok klişe bir konu ama feci tutabilecek bir film potansiyeline sahip gelmiştir zaten. Eğer filmin arkasında iyi bir kadro olur ve gerçekten iyi bir kadro bulunursa tutmaması için hiçbir sebep yok. City of Heroes : Incredibles'in çakması bir komedi maceramsı bulamaç film çıkarsa şaşırmayacağım. Kane & Lynch : Michael Mann oyunda konsept danışmanı olarak yeralmıştı sanırım. Filminin yapılması beni şaşırtmaz. Ama öyle feci başarı beklemem. Prince of Persia : Zaten çekiliyor, muhtemelen Yasak Krallık benzeri bir hasılat yapacaktır. God of War : 300 benzeri çekimlerle yapımcılarının yüzünü güldürecek bir iş olabilir. Ama kadroya bakıyor bu da diğerleri gibi. World of Warcraft : Sanırım Spielberg'in yapımcı olarak bulunup yönetmenliği fail bir isme devredip sadece ismine akın edecek yığınla kişiden yüklü para kaldırıp emekliliğine cukka yaparak gireceği film olacak. Aksini iddia edenler şuna cevap versinler: 90-100 dakikalık bir filmle neredeyse yüzbinlerce yıllık Azeroth tarihinin kaçta kaçını anlatabilirsiniz? Everquest : Bana WOW projesi girmeden araya kaynak yapma amaçlı proje gibime geldi. Metal Gear Solid : Böyle bir proje var ama teorik olarak. Tek dakikayı bırakın, tek sahne bile çekilmediğini, tek plato bile hazırlanmadığını biliyoruz. Mutlaka yapılacak bir proje orasını hepimiz biliyoruz ama en az 2 yıl daha önümüzde rumored isimlerden başkası olmayacaktır. (2-3 yıl önce "ahandana Sean Connery! Catherine Zeta Jones! filan bu filmde" diye açılmış topic vardı, uplatmayın bana onu) Pacman / Sims : Fail... Sex and City gibi filmler bile iş yapabilirken bu ikisinin iş yapmasına hiçbir şekilde inanmıyorum. IMDB'ye de bakmadım ama Sims'in fake haber olma ihtimali yüksek bence. Hani kadro, hani oyuncular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 mgs filmi çekilmemeli. benim ağır fanı olduğum bir seri mgs. dünyanın en büyük oyunu bana göre. fakat mgs4 zaten 2 film 4 senaryo 3 kitap falan niteliğindeydi. filmi çıkarsa çok yazık olur seriye bir wow filmide düşünemiyorum. d&d filmlerine benzer büyük ihtimalle büyük sıçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 wow dan film olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 warcraft filmi yapim asamasinda simsin ne filme yapilicak lan, her film sims diyebiliriz pac man aslinda tron gibi bisey olabilir everquest dandik fantazi filmi olur, D&D filmleri gibi kane&linch gibi filmin bini bi yerde city of heroesun da konusu yok,herhangi bi super hero filmi, bolvar bundan da PoP da yapiliyo galiba MGS zaten film =) Gears of war ve god of wardan da iste holivud action filmi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 oh noes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 "pop u kim oynuyor, veletler, e veletlere de jake gyllenhall gider." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Olmasının yanı sıra role iyi oturmuş olması ve bunun yanında iyi bir oyuncu olmasının da payı var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 action filmi olucak adam degildi aslinda, ama gormek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 conidep olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Sanitarium !! Ama sonu niye bu filme para verdim lan dedirtir auheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Abi Legacy of Kain süper film serisi olur. Bu arada bu oyunun dewamı niye çıkmıyor efsane seriydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Chris_Metcalf said: Sanitarium !! Ama sonu niye bu filme para verdim lan dedirtir auheuaEVET!!1 kesinlikle isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bu filmler gişe yapar,Sanitarium Oscar yapar Bafta yapar.Öyle bir konu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 önce iyi filmle oyuncuyu patlat, sonra iyi oyunla karakteri patlatsın biri, sonunda da bütün bütçeyi başrolle isim hakkına harca uyduruk bi film çıkar. oyun filmlerinin kaderi. dürüst olsunlar ciğerimi yesinler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çekim sanitarium u yada çekmeyin vazgeçtim. heart of darkness çekilir pixar alsın çeksin. böle güzel konulu oyunlar varken cx cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Law said: Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... http://www.imdb.com/title/tt0108255/ çokdan yapıldı. Masquerade said: çoktan yazıldı http://forum.paticik.com/read.php?11,3767998,page=1#msg-3768079 sizi gidi ukalalar, oradaki "oh wait..." sizce ne icindi? Film ciktiginda izlemistik biz... bowserin insan oldugu ama ba-bomblarin imba oldugui bir filmdi bu maskara, bugun ikinci epic failin bu bana karsi. bence burak bu isleri. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ahahah wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 vtm bloodlines çekilsin, yada herhangi bir vtm setting dahilinde hikaye, yeter saçma sapan vampir filmlerinden gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Azmodai said: Law said: Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... http://www.imdb.com/title/tt0108255/ çokdan yapıldı. Masquerade said: çoktan yazıldı http://forum.paticik.com/read.php?11,3767998,page=1#msg-3768079 sizi gidi ukalalar, oradaki "oh wait..." sizce ne icindi? Film ciktiginda izlemistik biz... bowserin insan oldugu ama ba-bomblarin imba oldugui bir filmdi bu maskara, bugun ikinci epic failin bu bana karsi. bence burak bu isleri. :/ meh. senden böyle fatal error beklemezdim azmo. :/ Masquerade said: Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... http://www.imdb.com/title/tt0108255/ ne imba filmdi bu. ben sadece filmin rezaletine bir tık ile ulaşabilsinler diye yazdım yav. "ne imba bir filmdi bu" diyerek zaten senin "oh wait.." ine göndermeyi yapmışım. ;) "ohahaha nub var maryonun filmi ehue" demedik ki. :) beklemezdim böyle fütursuz bir post senden eheheh. - Selfpwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 feci koyasım var resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o deil de half life adam gibi yapılsa o listedeki son9u ezer büzer paket yapıp wowun koltuk altına verip hade gezinmeye der.. ama adam gibi yapılmayacağını bildiğim için bırakın yapılmasın, zihinlerimizde epic olarak kalsın, bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Azmodai said: pacman lol. Oldu bir de git marionun filmini cek ha ha ha! oh wait... Marionun filmi var zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar