Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son 4 yılda RPG ve RTS adına neler çıktı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son 4 yıldır online oyunlara gömülmem ve bilgisayarımın da teknolojinin gerisinde seyretmesi nedeniyle yeni birşey oynamıyordum.

Şimdi sistemi yeniledim ve kaçırdığım tüm rpgleri oynamak istiyorum. En son morrowind veya Bard oynamıştım sanırım, Oblivion makineyi üzmüştü ve oynamadım, ama FP rpgleri pek sevmiyorum, baldurs gate'in arcanum'un havası yok onlarda.

Son yıllarda çıkan izometrik bakış açılı hack'n slashdan ziyade text ağırlıklı insanı linear çözümlere hapsetmeyen oyunlar arıyorum.

Tabii Fallout3 vs. de deneyeceğim kesinlikle.

Bir de RTS'ler tabii, onlar adına neler geldi son yıllarda. Bir sayıp dökerseniz hepsini toparlıyıp kendimi eve kapatacağım en kısa zamanda.
Mesaj tarihi:
kotor serileri?
o kadar geri kalmadıysan mass effect mutlaka oynamalısın.

en son oynadığın oyunları bilirsek daha rahat tavsiyede bulunabiliriz sanırım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Fables ve Neverwinter Nights oynadım ben sadece. İkisi de çok güzeldi.

Son 3-4 yıldır Nintendo oyunları dişinda pek oyun oynamıyorum. Al sana liste: http://www.gamespot.com/reviews.html?type=reviews&category=Role-Playing&platform=5&mode=all&sort=post_date&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all
Mesaj tarihi:
KOTOR'un ilkini oynadım, 2.sini oynamadım. Başka var mı bilmiyorum. Nwn oynadım tabii 2.sini oynayıp oynamadığımı hatırlamıyorum. Ya da ikincisi var mıydı onu.

Mass effect oynamadım ondan eminim. GERGE'nin listesine bakayım bakayım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
NWN2 idi zaten benim kasteddiğim. Bir kötüydü. İkinin öykü sağlam. Fables'ın öykü benim gibi fantastik fiction manyanı tatmin edecek kadar sağlam.

Bir de Dark Messiah of Might and Magic'de inanılmaz bir öykü vardı, genel olarak aksiyon/RPG ama öykü mükemmel. Karakterler mükemmel. Dur hatta sana eski Steam account'umu verim, içinde sadece bu oyun var, online onlamak için almıştım, ama kimsi oynamıyor, bir yıldan fazladır girmedim. Zaten aşırı doğrusal bir oyun olduğundan tekrar oynamam. Öykü inanılmazdı ama, iki yıl geçti hala kare kare hatırlıyorum.

öm yolluyorum sana.
Mesaj tarihi:
rts olarakda supreme commander, cnc 3 ve ekpakedi, red alert 3 var
sup. commander mikro yerine makro yönetimi ağır basan oyun
cnc 3 single play olarak çok güzel ama red alert 3 single olarak biraz zatıf bana göre ancak multisi çok zevklidir öneririm
Mesaj tarihi:
Supreme Commender beklediğim bir oyundu zamanında güzelse <3

Generals oynadım ve pek beğenmedim ben de açıkçası, AoE 3 de oynamıştım keza o da başarısız gelmişti.

Heralde diablo 3 ve SC2 çıkana kadar bunları sindirir, bitiririm haha.

NWN2'ye yumulayım ben akşam, bu arada en son Bard's Tale oynamışım, ne ara oynadıysam, arşivi karıştırırken buldum.
Mesaj tarihi:
hersey yalan. bu threadde yazilan hersey. Supreme commander da, world in conflictte saxosuxxors oyunlar.

Tek iyi oyun var o da darkfall online. hatta guildimiz bile hazir...

sdadkfskg

ama cidden, Company of Heroes'u hic oynamadiysan acilen oynamalisin. cok cok cok uztun oyun. WIC ve Supreme Commander da fena degil.
Mesaj tarihi:
kesinlikle.. en iyi ikinci dünya savaşı filminden daha iyi bir ikinci dünya savaşı tecrübesi yaşatıyor.. keşke bütün savaşları coh serisi altında çıkarsalar.

ah ah amerika 1. dünya savaşında biraz daha rol oynasaydı da , çanakkale savaşının da oyunu olsaydı company of heroes gibi..
Mesaj tarihi:
ya canyourunit ten baktımda company of heroes için çalışır diyor

sistem;
p4 2.6
1gb ram
ati9000pro

çalışır mı acaba ? daha önce dandik bi laptop ta oynamıştım onboard ekran kartı 512ram vardı.yarım kalmıştı oyun müthiş zevkliydi.

Ayrıca bu sisteme göre bi rpg rts önerir misiniz.
Mesaj tarihi:
Bende ekran kartı iyisi vardı aynı sistemin, yıllarca;

War3: FT ve modları
Star Craft
Diablo 2
WoW
Strong Hold
Morrowind (orjinaldi ekran kartının hediyesi en sevdiğim oyunu orjinal cdsinden kurma şansına eriştim :P)

oynadım. Oynanıyor neredeyse herşey aslında da tüm ayarların min. de olacak bir dünya OC yapacaksın vs. uzun iş.

(Yeni sistem elime geçti, HDD'mi taktım bir gaz, 250gb hddyi sil dedim 130gb gördü. SP3 çekiyorum onu kuracağım bir de inş adam gibi görür bu sefer, oyunlar solumda dağ gibi ben win kurmaya kasıyorum lol.)
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
hersey yalan. bu threadde yazilan hersey. Supreme commander da, world in conflictte saxosuxxors oyunlar.

Tek iyi oyun var o da darkfall online. hatta guildimiz bile hazir...

sdadkfskg

ama cidden, Company of Heroes'u hic oynamadiysan acilen oynamalisin. cok cok cok uztun oyun. WIC ve Supreme Commander da fena degil.

lol reklama bak

CoH çok ii gerçekten. ben hayatımda ilk kez uzun süre rts multi oynadım sc den sonra.

WIC de baya iyi. onu da multi oyndaım bol bol. ama insanlar daha amele oluyo o oyunda nedense.

rpg olarak çıkmış en önemli oyun Vampire:the bloodlines tabiikide. o oyundaki atmosfer hiçbir oyunda yok (hikaye oynanabilirlik vs demiyorum bak, atmosfer).

kotorlar da güzeldir.
Mesaj tarihi:
ahaha SupCom oynamadan yada bilgisayarınıza 5 dakika yükleyip neyin ne olduğunu anlamadan gelip burda bok atma lütfen

Senin makinenin kaldırdığından bile şüpheliyim ya neyse
Mesaj tarihi:
Cuce said:
uzgunum ama supreme commanderda world in conflictte baya vahim oyunlar.

rts icin son 4 senendin en buyuk ismi company of heroes tur.

sc = starcraft

supcom oynamadım hiç :)

wic fena diildi bence.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
uzgunum ama supreme commanderda world in conflictte baya vahim oyunlar.

rts icin son 4 senendin en buyuk ismi company of heroes tur.

Cüce,
İnternetini kes, kendini yak ve öl .
  • Yeni Oluştur...