Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 eger boyle bir hikaye uyduracaksak cok ta sacmalamadan mumkun. Orta Asya turkleri gibi "gocebe" bir topluluguz, yurdumuzdan bizi orclar etmis olabilir. ama buna gerek yok simdi, belki orc olur ortamda, herifi kitir kitir kesmemiz lazim olur sonra karisiklik cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bende üye oldum Fortuna 2sinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oyunda orc yoksa daha bir güzel olurdu sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 hmm half orc'un nasıl oluştugunu anladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 annemizi babamızı orclar kesmiş olsun dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 konustuk biz onlari, gec kaldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ema da geldi ki, artik bizi kimse tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 abov en iyiymis harbiden insanlik disi saatlerde oynayanlarla gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ikisine de vholpr olarak kaydoldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 orc olacak bu arada ortamda. human, köpek, elf çakması, uzaylı gibi raceler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bende başlasammı diye düşünüyorum.uo oynamamıştım bu nasıl olur diye çok merak ediyorum :). yorumlar hep iyi yönde ama inş. aoc ve war(gerçi şuan war oynuyorum:)) gibi patlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 ben artik oyunun patlamasi konusunda kendimi soyle teselli ediyorum, oyunda dengesizli kfalan filan bile olsa, skill based, dengesiz olan skille gecmek her zaman mumkun ve oyunda gordugum herkese dalip donlarina kadar alabilecem. gerisi muhim degil gercekten. sdadg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oyunun open betasından 2 gün önce insurance'ı açıklıyolarmış bi de hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 girmeyin yav çok kolpa forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oyunu download etmeye başlarken ve oyuna ilk girişte falan herşekilde euzubesmele bilimum duaları edip girecem. inşallah bu da patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Phyxantar said: oyunun open betasından 2 gün önce insurance'ı açıklıyolarmış bi de hehehe olsun olm insure paralarini aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 www.crimson-horde.com sayesinde bayramda kontüre para vermiyecem adamlar kriz dinlemeden kontür dağıtıyolar ya. saolsunlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 yea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Orçundan sonraki ikinci atamamız da hazır. Dreagloth Akıbaşımız olmuştur ve guildin ekonomik durum ve fonksyonlarından sorumludur. İşte depoda ne kadar eşya kaldı, ne lazım, ne kadar para gerekecek vs. Geriye 2-3 pozisyon kaldı onları da zaman içinde açıklayacağız. Tebrikler Dreag. official açıklama: Akıbaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 sitedeki abazanlara dikkat çekerim! Conaern is Offline Posts: 3 Join Date: Dec 2008 Default Today, 03:25 slmmmm asl? Ekmek is Offline Posts: 28 Join Date: Dec 2008 Default Today, 03:26 20/M/Ist Çikolatalı çileği çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Crimson Horde halen gorunmuyor guruplarda. forumfall dada nıck aynı: sifkal ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bu gece eklenecek kesin olarak. pm geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 eklemezlerse mekani basalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 forumlarda yeni interview bilgilerini yayinladim. Genel sohbete bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar