Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lone wolf lar icin guzel bir oyun olacak gibi gozukuyor. boyle raidmi$, instance mi$, pvp arenaymi$, safe zone mu$, hicbiri yok. her$ey craftable. ama territory ele gecirme falan pek de guzel $eyler degil. Sonucta 24/7 oynayan tayfa en nihayetinde butun $ehirleri alacak demektir. uo ya benzesin i$te, fazla beklentimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 diyorum pre trammel uo yu ea açsa da oynasak. parası neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 veririz valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Arkadaslar, Hyperion dahilinde guzel gelismeler var, launchtan sonra biz de ayri sehir olacagiz eger isimize gelirse, status olarak ama hersey iyi gorunuyor, kabineye de girecegim sanirim, alliance yonetiminde esit oyumuz ve hakkimiz olacak artik :) Crimson forumlarini takip edin lutfen oraya yakinda bir suru guzel bilgi verecegim, clan yapisi falan, beta leaklere gore de sekil verecegiz yol verecegiz herseye. Kisaca guildde olanlar lutfen forumlara baksin bol bol. Bugun baslayarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ... oyunla ilglili haberleri buraya verirsin demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Azmo access işine girişmiş burdanda nda bozmayız diyorsun ayıp la ben nerden görcem bu trialla ilgili bilgi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yok abi, inaktif bir kac kisiyi cikarmis listeden. sen bizim guildden degilsin ama, icerde guild gizli bilgi var. Oyun hakkinda ogrendigim herseyi buraya koyacam zaten (ss disinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Arkadaslar, bana site tasarimindan veya basit php portal kurulumundan anlayan bir iki kisi lazim. sitemiz icin bir ana sayfa yapmak istiyorum, basit birsey bir de guilde katilim formu turu bisi istiyorum... bunlari kendi basima yapacak bilgim yok. Hades yardim edebilirim demisti, baska kimler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Azmodai said: Arkadaslar, bana site tasarimindan veya basit php portal kurulumundan anlayan bir iki kisi lazim. sitemiz icin bir ana sayfa yapmak istiyorum, basit birsey bir de guilde katilim formu turu bisi istiyorum... bunlari kendi basima yapacak bilgim yok. Hades yardim edebilirim demisti, baska kimler var? hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bir an once yapalim ama :) hatta bugun bi konusalim neler olur olmaz gorelim. Mevcut forumu da degistirmek falan istemiyorum, onun yanina bi portal software falan kurabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hades sagolsun epey birseyler yapiyor su an site icin, bu arada guilde uye herkesin bi ara forumlara girip onemli bir oylamada fikir beyan etmeleri guzel olur, artik iyice yaklastik, bazi seyler netlesti ve ona gore karar vermek lazim, fikrinizi almam lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ben diyeceğimi dedim arkadaşım!!! 25 şubata ertelendiği için en çok sevinen benimdir herhalde , son gördüğüm UI ssleri de gayet başarılı , eh daha ne isterim .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 oylamalar icin bolum actim, guilde yabanci alimi konusu icin bir oylama var, oylariniz ve goruslerinizi alayim lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bence başlarda almayalım. yani bakalım kaç kişi olucaz falan. 2 ay sonunda bakarız 30 kişi miyiz, o zaman alırız. yok 120 kişi isek gerek kalmaz. bence tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 120 kişi iyimserliği aşmış, ayrı birşey olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yabanci alin alin almakta fayda var mesela nobreyi alin zikko yu alin onemli trasnferler yapin ha 1/2 paticik guildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 arcane said: 120 kişi iyimserliği aşmış, ayrı birşey olmuş :P teoride crimson forumlarina 110 kisi kayitli ve oyunun gercek ve oynanabilir cikma ihtimalini bekleyen bi 4-5 kisi daha var. 120 iste yuvarlak hesap :o bunlarin 40%'i baslayacak tabi ama caktirmayalim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 eee nolcak bu guild şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 eger devralmak isteyen varsa alabilir, ama ben oyunu oynamayacagim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 azmo duchy gralı nediyor oyunla ilgili insider ver bize :P Sen bence acc u ver ben spylık yapam seni yaşatayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 @Azmo Seni Oyunadn bu kadar nefret ettiren şey nedir merak ettim.Oysa büyük bir hevesle başlamıştın bu işe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 israil yapıyormuş oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 alırız biz Crimson Horde u devr, veya önce bi hepimiz deneriz, Beğenirsek deva mettirirz Crimson Horde'u şimdi bi adam alır liderlii o da beğenmez vs dert olur. Bi oyun çıksın biraz oynaylaım sonra toplanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 kesın denıycek baya bır ınsan var hala, onlarla denerız bıraz box yaparız bakarız duruma, sonra daha net bır durum ortaya cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Noldu crimson öldümü kaldımı diye bir başlık açıyım dedim sizin foruma ama benim forum acc umun accessi sanırım "Guest" nasıl oluyorsa :P başlık açamıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar