Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Official CM Multi v1.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tottenham yeni teknik direktoru olarak Abuzer Tanrikulu nu aldı
ve Abuzer bey gelir gelmez butun ailesini takıma almaya basladı butun akrabalarını oyuncu olarak takıma alıor yonetimin tepkisi merakla bekleniyor...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Tottenham 1 - 1 Newcastle
Tottrnham 1-0 one gectiktensonraki baskılı oyununa newcastle 85.dk. goluyle cevap werdi...
Tottrnham teknik direktoru Abuzer Tanrikulu mactan sonra soyle dedi: "Anlamıyorum bu hakemler naapmak istiyor Belammy 90 dk. nasıl sahada kaldı hala anlayamıyorum...' penaltım werilmedi ve hakem takdir haklarını hep Newcastledan yana kullandı BU LİG BOLE GİTMEZ"[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
newcastle united teknik direktorü sabo cano, todorov gibi gerçek olmayan oyuncuların peşinde koşan aston villa klubünü kınadığını belirten bir basın toplantısı düzenledi.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
Aston Villa klübünden yapılan açıklamaya göre, klübün Todorov'un transferinden vazgeçtiği açıklandı.

Bu kararın alınmasında ana etkenin klübün ana stratejisinin diğer klüplerle dostça geçinmek olduğu belirtildi.[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
olay ingiltere'de ya. bi sürü orta sınıf takım var. valla biz anlaştık bu ingiltere ligini sonsuza kadar oynucaz. de mi azmo, de mi hill, de mi eno[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...