Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Official CM Multi v1.2

Eno

Öne çıkan mesajlar

Tottenham yeni teknik direktoru olarak Abuzer Tanrikulu nu aldı
ve Abuzer bey gelir gelmez butun ailesini takıma almaya basladı butun akrabalarını oyuncu olarak takıma alıor yonetimin tepkisi merakla bekleniyor...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tottenham 1 - 1 Newcastle
Tottrnham 1-0 one gectiktensonraki baskılı oyununa newcastle 85.dk. goluyle cevap werdi...
Tottrnham teknik direktoru Abuzer Tanrikulu mactan sonra soyle dedi: "Anlamıyorum bu hakemler naapmak istiyor Belammy 90 dk. nasıl sahada kaldı hala anlayamıyorum...' penaltım werilmedi ve hakem takdir haklarını hep Newcastledan yana kullandı BU LİG BOLE GİTMEZ"[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

olay ingiltere'de ya. bi sürü orta sınıf takım var. valla biz anlaştık bu ingiltere ligini sonsuza kadar oynucaz. de mi azmo, de mi hill, de mi eno[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 Mayıs 2004 22:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...