Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hmm tamam pardon sondaki "da" ekine dikkat etmemişim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52 said: Başlatılan kampanya, Osmanlı ya da Türkiye Cumhuriyeti adına dilenen bir özür de değil, hukuki anlamda soykırım nitelemesinin sağlanmasını amaçlayan bir kampanya da. Cümlenin tamamı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: Özür talebinde bulunan biri hakkında da fazla açıklama gerektiğini düşünmüyorum, durum ne olursa olsun "Özür dileyin!" diyen biri hakkında ne düşünürsem onu düşünüyorum. e ermeniler de o durumda değil mi? hatta asıl tutturanlar onlar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52, Ermenilerin "soykırım" yerine "Büyük Felaket" ifadesini kullandıklarını biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fenris said: said: Özür talebinde bulunan biri hakkında da fazla açıklama gerektiğini düşünmüyorum, durum ne olursa olsun "Özür dileyin!" diyen biri hakkında ne düşünürsem onu düşünüyorum. e ermeniler de o durumda değil mi? hatta asıl tutturanlar onlar değil mi? onlar hristiyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim ermeni bi tanıdık var soykırım falan yok türkiyeden sürülen ermeniler uyduruyo onu dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ozur diliyorum, hadi dagilin. //wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 "Rica Ederim" kampanyası başlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Asteroth said: "Rica Ederim" kampanyası başlatıcam. aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Büyük Felaket, 1915 olaylarına Ermenilerin verdiği addır. Büyük Felaket'in, 1915 olaylarının, Ermeni Tehcirlerinin ya da ne ad koyarsanız onun "soykırım" olarak nitelendirilmesi, apayrı bir olaydır. Lütfen karıştırmayalım hepsini birbirine. Ayrıca tüm ermeniler ayrımsız süper üstün insanlardır dediğimi de hatırlamıyorum. Devletlerin tazminat peşinde koşarken ettikleri talepler beni ilgilendirmiyor açıkçası, beni geçtim, kampanyayı ilgilendirmiyor. Ancak özür diliyorum kampanyasından hemen sonra Ermeniler de aynı kampanyadan başlattılar "O zamanlar biz de bir çok Türk'e zarar verdik, hala konuşmadık bunları özür dileriz" diye, bizden nasıl bir avuç insan katılıyorsa onlardan da bir avuç da olsa katılan katıldı. Belki haberiniz bile yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52 said: Ancak özür diliyorum kampanyasından hemen sonra Ermeniler de aynı kampanyadan başlattılar "O zamanlar biz de bir çok Türk'e zarar verdik, hala konuşmadık bunları özür dileriz" diye, bizden nasıl bir avuç insan katılıyorsa onlardan da bir avuç da olsa katılan katıldı. Belki haberiniz bile yoktur. mıgır gıcıryan'ın kampanyasından mı bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: Büyük Felaket, 1915 olaylarına Ermenilerin verdiği addır. Büyük Felaket'in, 1915 olaylarının, Ermeni Tehcirlerinin ya da ne ad koyarsanız onun "soykırım" olarak nitelendirilmesi, apayrı bir olaydır. nasıl apayrı bir olay? adamlar tamamen soykırımı kastediyorlar. said: Ancak özür diliyorum kampanyasından hemen sonra Ermeniler de aynı kampanyadan başlattılar o kampanyaya da alakasız,kampanyadan haberi bile olmayan insanların ismi yazıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Herşey bitti bi ermeni meselesi kaldı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fenris niye anlamamakta ısrar ediyorsun çözemedim. Büyük Felâket, 1915'te yaşanan olaylara Ermeni halkının verdiği isimdir. Hukuki anlamda "soykırım", bir olaya, gerekli olgulara oluşturulduktan sonra verilebilecek bir sıfattır. Büyük Felâket adının kullanımı hukuki anlamda hiç bir değer taşımaz. Soykırımın kabul edilmesi anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 e adamların olaydan kasıtları soykırım, tanınmasını istedikleri de o. anlamadığım bişey yok. yani "biz orda soykırım demek istemiyoruz." diye sana arka çıkacak bir ermeni olur muydu özür dilediklerin arasında merak ediyorum. ermeniler için anlamı soykırım olduğu için, ermenilere göre "soykırım adına" özür dilemiş olmuyor muyuz? kabul edilip edilmemesini tartışmıyorum zaten hukuk önünde; ne için özür dilendiğinden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Adamların derdi 3T. Sen bu adamları tanırsan, yarın gelip "tazminat", "toprak" diye de ağlarlar. o zaman bi halt da yiyemessin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52 said: Büyük Felâket adının kullanımı hukuki anlamda hiç bir değer taşımaz. Soykırımın kabul edilmesi anlamına gelmez. zaten şu anda "Büyük Felaket" için de özür dilemiyorlar. dikkatli edersen, "Büyük felaket araştırılıp tartışılmadığı" için özür diliyorlar. ama dışarıdan açık bir şekilde ermeni soykırımı için özür dileniyor şeklinde algılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zaten kampanya en baştaki metinde "olayın tartışılmamış olması sebebiyle özür" ibaresiyle ortaya çıkmasına rağmen büyük bir başarıyla(!) lafı götünden anlamakla yetinmeyip aynı zamanda anladıklarını da götünden anlatmak isteyenler tarafından şimdiki hale çevrilmiş durumda. televizyonlara çıkıyor koca koca aydınlar(!) soykırımdan dolayı özür dileme kampanyasının ne kadar yanlış olduğunu anlatıyor sanki ilk metin soykırımdan dolayı özür diliyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Türkiye'nin atması gereken bir adım yok. Arşiv davetini kabul etmeyecek kadar kendine güveni olmayan kaypak bir milletten her ne sebeple olursa olsun kimsenin özür dilemesinin gereği yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rahan said: Antimodes52 said: Büyük Felâket adının kullanımı hukuki anlamda hiç bir değer taşımaz. Soykırımın kabul edilmesi anlamına gelmez. zaten şu anda "Büyük Felaket" için de özür dilemiyorlar. dikkatli edersen, "Büyük felaket araştırılıp tartışılmadığı" için özür diliyorlar. ama dışarıdan açık bir şekilde ermeni soykırımı için özür dileniyor şeklinde algılanıyor. e araştırılıp tartışılmasına zaten ermeniler karşı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu işin de bokunu çıkardık gibime geliyo ya. yakında kim kimden neden özür diliyordu unutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Antimodes52 said: Ancak özür diliyorum kampanyasından hemen sonra Ermeniler de aynı kampanyadan başlattılar "O zamanlar biz de bir çok Türk'e zarar verdik, hala konuşmadık bunları özür dileriz" diye, bizden nasıl bir avuç insan katılıyorsa onlardan da bir avuç da olsa katılan katıldı. Belki haberiniz bile yoktur. Vay be doğru mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mıgır gıcıryan'ın kampanyası mı diye sordum cevap alamadım kendisinden. merakla bekliyorum bunun kaynağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mıcır gıcıryan kampanyası hahahaha. Paticiğinde yeni bombası oldu bu Mıcır gıcıryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar