Krmz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hahahahah yok artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yamulmuyosam cannibal corpse'un bassistinin de TBC zamanında 8 tane level 70 charı varmış sanırım. kaçını 80ledi bilemiyorum tabi de. adam sahne arkasında bile wow atıyomuş konser öncesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Kungen gerçek hayatta Charlize Theron'muş. Az öcne süperpaparazzitop10.com dan öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bizim server da olsa bide hort olsa gece gündüz demeden ganklardım,uyuz oluom !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Zeppelin said: yamulmuyosam cannibal corpse'un bassistinin de TBC zamanında 8 tane level 70 charı varmış sanırım. kaçını 80ledi bilemiyorum tabi de. adam sahne arkasında bile wow atıyomuş konser öncesi. Bende mageim,bende 80im,bende alch ama herb deil mining kastım.Demekki özge ben değilmişim.ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim kız arkadaşım da Warlock enginner/alch. demek ki kızlarda illia bi alch olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 e hemen alalım vayak ye migrate parası neyse veririm ben, adınıda perikızı yaparız olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Pyro said: Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Oğuz çarpıcam ağzına o olacak. Warlock yandan yemiş 17 yaşında goth kız classı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mage mı kız class'ı lockmu bilemem ama, en delikanlıclass warrior bu bir gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tankin oliim Ozge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 xunn da pyro da ayıp etti şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Oha topic aldı başını gitti.Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 mage kız classıysa healerlere ne demeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 xunn said: Pyro said: Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Oğuz çarpıcam ağzına o olacak. Warlock yandan yemiş 17 yaşında goth kız classı bence. Xunn kızma ama yandan yemiş goth kız tanıyordum Mage oynuyordu. Ben de tbc öncesi wow oynuyordum o da başka bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yavuz hemafrodit falan o zaman lan, o napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Spidee said: Nicki Ceku'ysa banlansın. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 catlikethiief said: mage kız classıysa healerlere ne demeli . Bizim gült teki kızların teki lock,diğeri pala,kalanları mage. Magechannel da "hadi kıslarrr" gibi laflar dönüyo bazen utanıyorum,ama iyi oynuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kizlar ne oluyo bilmemde genelde tank olmuyolar galiba. hep boyle sefkatli, destekci classlar, totem diksin, heal yapsin, yemek+su versin, evine gondersin, sirtine havlu koysun, boyle classlar genelde. mage anne classidir ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 %70 bayanlar druid+mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 topicdeki Özge Özberk fotoğrafınıda ben çektim bende wow oynuyorum nolucak :) www.kursadergan.com :) bu arada fotografı nerden alıp koydunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sitede Özge ablanın fotoğraflarını göremedim ama tasarım cidden şahane olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 beauty 3-4-5 nolu fotolar :) tasarım güzelde bir sorun var bazen açılışta yüklemiyor refresh etmek gerkeiyor çözemedik değiştiricem mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Fotoğrafçısı mısın Özge Özberk'in? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar