Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sevişmekle öpüşmek arasındaki fark nedir? sevginin aşkın farklı anlatımları sadece. eğer ki bir canlıyla gerçekten tutkuyla öpüşüyorsan, aynı zamanda o canlıyla tutkuyla sevişebilirsin de. ancak toplumun faşizan tutumu sadece heteroseksüel ve insan ile insan arasındaki ilişkiye izin ve hoşgörü gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi televizyonda gosterilmesinden bahsediyoruz biz, senin baska bi derdin var galiba =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hem izin verilsin hem de televizyonda gösterilebilsin. insan insan arasındaki ilişki ne kadar meşru ve sevgi dolu ise, insan hayvan arasındaki ilişki de öyledir. zoofobik ve faşistsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 said: hey gidi pati hey. kimlerin banlama yetkileri vs si altında yazıyoruz şikayetleri büyük patrona yapın hacı.. bana kalsa öpüşen öpüşür bana ne. ha ben hoşlanmam ama çok da umrumda olmaz. beni bağlamaz yani. burada bizim dediğimiz bu gibi şeylerin küçük çocuklara zarar verebileceği. bu gibi dediğim gaylik değil her türlü erken yaşta karşılaşılmış ve çocuğun o yaşlarda yeterli doneye sahip olmamasından dolayı yanlış değerlendireceği olay. aşırı vahşet şiddet de olur cinsellik de.. burada genelin yaptığı bekara karı boşamak oluyor biraz. hani benim de çocuğum yok ama etrafınızda hiç mi ufak velet yok onu anlamadım ben.. gerçi sizin yetiştireceğiniz çocuk beni bağlamaz. aynı cinsel tercih gibi. rahatsız edebilir belki ama bana ne yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yuh diyorum, insan-hayvan olayını kattınız ya! İki insan (heteroseksüel ya da homoseksüel) arasındaki ilişki, her iki taraf ta bu ilişkiyi istediği sürece doğal ve yasaldır. Taraflardan birinin isteği dışındaki cinsel ilişkinin adı 'tecavüz' dür. Bunun dışında insanın hayvan ya da çocukla girdiği cinsel ilişki, hayvanın ya da çocuğun isteyebileceği bir şey değildir, dolayısıyla anormal ve yasa dışıdır. İlişkiye kendi istekleriyle giren iki yetişkin insan ilişkisiyle, hayvan - insan ilişkisini nasıl kıyaslayabilir, aynı kefeye koyabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hayvanlar sekse hayir demez, arguman gecersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 @ aquila Dalga geçtiğini farz ettiğim için cevaplamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquatik said: kendi istekleriyle giren iki yetişkin insan ilişkisiyle, hayvan - insan ilişkisini nasıl kıyaslayabilir, aynı kefeye koyabilirsiniz? üff.. iyicene iğrençleşecem.. erkek hayvan, dişi insan arasındaki ilişki tamamen kendi istekleriyle oluyor. farklı olmasına yetecek hiç bir argüman yok. o da aşk bu da aşk ikisi de tutku. en az heteroseksüel ilişki kadar doğal bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aha buldum at sevicileri http://www.youtube.com/watch?v=0WCxzX1KSYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 irenikus said: nasıl normal, kaç tane erkekle seks yapan erkek tanıyosun? ayrıca normalliğinde değil ki iğrençliğinde olay, kaka yapmak da normal ama ben bir reklamda adamın poposundan kaka çıktığını görmek istemem yani, kimse istemez. Nerde yasiyosun sen? Zaten yazdiklarin, güvenilmez bi kisilige sahip oldugunu, en yakin arkadasin escinsel bile olsa sana söylediginde hayatini karartabilecek biri oldugunu acikca gözler önüne seriyo. Hic tanimiyosun cünkü belkide itiraf edilebilecek son insan modelisin. Kimse kendiyle alay edilsin istemez. Zaten BBC erkek poposu izletmedi sana zorla. Iyice basitlestirmisin olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 harbi yanlız başlık doğru diyo adamlar sevişti biz burda hayvanlara kadar deştik olayı. ahlak sistematiğimizi sarstı, resmen yeniden yazıyoruz herşeyi. evet soru bir, insanlar hayvanlarla sevişmeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Kedinin ağzından öptüğünü söylemiştin, şimdi de bu soruyu soruyosun Sina. Tehlikeli sularda yüzüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hayatımda yeni bir sayfa açıcam belki nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rahan said: erkek hayvan, dişi insan arasındaki ilişki tamamen kendi istekleriyle oluyor. farklı olmasına yetecek hiç bir argüman yok. o da aşk bu da aşk ikisi de tutku. en az heteroseksüel ilişki kadar doğal bir şey. nedir abi bu! zoofil de varmış forumda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahhaha şans eseri sevişme sahnesini de öpüşme sahnesini de gördüm ben bbc de. bu tv eleştirmeni kadar salak bi adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ardeth said: ahlak sistematiğimizi sarstı, resmen yeniden yazıyoruz herşeyi. he işte sistematik yok. biz televizyonda neyin gösterilmesini yasaklıyoruz? eşcinseller çok coool olduğu için mi öpüşmeleri sorun deil? öpüşmek ile sevişmek arasındaki sınırı kim çiziyor? zoofili neden sorun? ya da nekrofili? hangisi daha çok insanın canını sıkıyor? hangisi daha çok insana iğrenç geliyor? aileler hanginden daha çok ürküyor? bu ülkede bir kitle ilk cinsel ilişkisini ahırdaki eşeg ile yaşıyor. sence bu adama zoofili daha mı az iğrenç? kime göre neye göre??? televizyonda neyin gösterilip gösterilmemesi ile ilgili objektif bir kriter sunamıyorsak eğer, neyin televizyonda izletilip izletilmemesi gerektiğine dair kararlarda tek bir şey rol oynar; toplum normları. toplum normları da kabaca bireylerin ayrı ayrı düşüncelerinden oluşuyorsa eğer, biz neye dayanarak "ayğ eşcinselliğin telezyonda gösterilmesine karşısın ki çağdışı homofobik faşo" diyebiliyoruz? hiç bir yere dayanmıyoruz. sadece batının normlarının bizimkinden üstün olduğuna dair bir kanıyı kullanıyoruz. bLackcha0s said: nedir abi bu! zoofil de varmış forumda :( evet küçüktüm lasiyi izlemiştim. midemde kelebekler uçuştu o tüyler o uzun ince ağız. ahh. ah... utanıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 tüm gaylar adına hepinizden özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Afferim NoT: Biiyordum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Aha yakaladim. Rock sendemi lezbiyen kizim olsa bayramda keserim diyenlerdensin söyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 "oğlum olup gay olcağına kızım olsun kendini satsın" tabi bunu daha argo ve küfür içerikli hayal edin benim düşüncemde bu değil geçen gün okulda tartışıyolardı ordan arakladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Marveloth said: Aha yakaladim. Rock sendemi lezbiyen kizim olsa bayramda keserim diyenlerdensin söyle.. Beni az çok tanırsın. İnsanları cinsiyet, din, millet veya cinsel tercihlerine göre ayırmam :D Gerçi hiç eşcinsel bir arkadaşım olmadı ama cinsel tercihinden ötürü beni çok rahatsız edeceğini de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aa simdi aklima geldi.. Gecen ay yeni biri baslamisti ise, Bizim seflerden bitanesi bu cocuk icin, gay bu gay baksana resmine fln demisti. Girgirini yapmistik. Bugün cocuk geldi bana "ben gay degilim" dedi. O sefi de müdüre sikayet ettim fln dedi. Tabi almanca, zönk die kaldim. Benim konuyla alakam yok ayaklari yapicaktim gerek kalmadi. Hosnutsuz gibi degildi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 gay, zoofili (oha lan bayağı kopmuş olay!) değil de bbc saat hededen önce Hödö bile yayınlamaz geyiği var ya.. o nası sakat bi yanlışlıktır.. ben bbc'de öğlen yemek yerken normal doğum izledim.. kabul ediyorum, feci tiksindim. ıygh! berbat bişi.. bi kere de suda doğum gördüm. biraz daha geç, ikindi civarları. hazırlıklıydım, hızlıca kaçtım kanaldan! yok abi adamlar zamanında top gear falan veriyorlardı şimdi naaptıkları belli değil. doğum dediğiniz de güzel bi olay değil. kız olsam ne olduğunu gördükten sonra hamile kalmamaya yemin ederim! allah ebelere kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 öğlen 11 de natgeo da bir doğum vermişti. Saç vardı resmen kadında. İlginç görüntülerdi tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 O konuyu hic acma zaten. Bende bi kere dogumu izledim yanlislikla. Cok igrenc.. Ki duydugum kadariyla dogumda cektigin aci, dogum sonrasi beyinden siliniyomus. Cekilen aci hatirlansa kadinlar dogum yapmazdi fln diye duymustum yada okumustum bilmiyorum sallamiyim. Mantikli geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar