ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 gerçi slyın cüssesini ve avusturya ile olan bağını hesaba katarsak ona da rep veresim yok değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 sly ın cüssesi değil zekası deselerdi keşke =( ama kolay anlaşılmıyor HARVARD dayken gibi cümleler kurmayınca dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 okulunu bitir once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 master dersi almaya başladım ama uzayabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Abi avusturya dan vize mize alınmaz,en kıl onlar veriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 hakkaten uğraştırdılar bayaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 avusturyadan vizemi alinir ya en pislik elcilik onlardir, bende yillar once ilk avrupa vizem icin zorunlu olarak gitmistim o elcilige. hersey hazir ucak biletleri , otel hesapta para falan saatlerce bekledik o buz gibi sogukta yenikoy un orada. sonra lutfedip aldilar kraldan kralci elcilik hatunlariyla ugrastim. bir dahada elciligin kapisina ugramam vizecilere ver. ama is guc geregi elcilikleri gordum bayag, en kotu elcilik avusturya elciligi boktan got kadar ulke kendini bir halt saniyor. Kanuni iki gun daha yasasaymis, topuna dayarmisiz ah iste olmamis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 ben geçen hafta ankaradakine gittim gayet iyiydi valla 5 dakka filan bekledim kapıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hocam bunu nerenden uydurdun :) kara liste falan ben yillardir hep ayni ulkeden alir istedigim yere girerim, yok oyle kara liste falan uydurmayin. eldar said: Yüzde 99 sorunsuz giriş yaparsın, sadece sık sık tekrarlanması durumunda kara listeye alınıyorsun. Almanya'dan Fransa'ya geçişte de sorun olmaz diyeceğim ama Fransa'ya niye geçiş yapıyorsun, orada kalacak mısın, oradan uçağın mı kalkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 banlist on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Vallahi bir arkadaşım 4 kere yaptı kolay alınıyor diye başka konsolosluktan aldı vizeyi;beşincisinde ispanya'dan sebep göstermeksizin red geldi. Orada vize işlerini yürüten muamelecinin böyle bir yorumu olmuştu. Ama acaba salladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar