razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bayramda dedemlerdeydim, küçükken buralarda yatardım ben ve işte o mutsuzluk http://www1.picturepush.com/photo/a/1257864/img/1257864.jpg bu yukardaki kabeli kilimin aynısı vardı da kaldırmışlar :) http://www5.picturepush.com/photo/a/1257853/800/Anonymous/DSC00013.jpg http://www5.picturepush.com/photo/a/1257863/800/Anonymous/DSC00016.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 evet! evet! arkadaşa anlatmaya çalışıyodum. çok sağol razzraziel! ama tokatakatokataka diye ilerleyen çalar saat eksik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 büyük teyzemde de vardı bu kanepeden.hatta o dolap gibi şeylerin kapaklarından biri kırıktı,üzerinde hoplayıp zıpladıkça düşüverirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben çok severim o olayı.memleketeki akrabalarda hep oralarda yatardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bide alt kısmı çekince geliyo böyle. o kapaklı yer aslında bağımsız alt kısımdan. eğlenceli şeyler bunlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Overseer said: evet! evet! arkadaşa anlatmaya çalışıyodum. çok sağol razzraziel! ama tokatakatokataka diye ilerleyen çalar saat eksik =P ahaha off o çalar saat adamı yaşlandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bizde vardı 2 adet. düşerdi dötün deyince. kestik üst kısmı yatak haline getirdik sonraları, sonra da attık euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bizdede vardı aynısından hoplayıp zıplardım kapaklar açılırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 3.resimdeki kanepe bildigin benim dedemlerdede var bende orda yatardım lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Herkeste olduğu gibi benim dedemlerde de var bu meretten. Hatta bayramda gidip yattım o derece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yıllar önce.. ..yatmadan önce o dolaptaki kitapları karıştırırsın ne umuyosan artık, yapacak başka bişi olmadığı için.. eğer 37ekran tv yoksa zaten 55ekran siyah beyaz tv vardır doğru düzgün kanal çıkmaz böle karıncalı trt gap falan çıkar anca, hatta tvnin 2.bi colormatik camı vardır renkli gibi göstersin diye o çıkabiliyodur. evde bol miktarda şeker çukulata vardır hep hediye, araklayıp araklayıp yersin onları ama ebevenyler görünce kızar yeter artık yeme onları misafirlere vercez diye.. ev zaten buz gibidir sabahları yorganın altından çıkamazsın soba yanıncaya kadar hatta sabah namazında soba yakıldığı için kalktığında duman kokusu alırsın hafiften, soba yanınca da terliksiz dolanamazsın diğer odalarda. ama çok ta huzur doludur bu ev.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 abi o colormatik camı hatırlattın ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 3. resimde ki plaket ne plaketi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahhahh uyumaya çalışırken tam dalcağım anca dizlerim çarpardı , maziyi hatırladımbe sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 annanemde direk aynısı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar