barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ve kaybettim ::o resmen ağlıcam şimdi. emo oldum :/ %0.6 sans ile dusuyo . bir daha asla dusmez simdi pff. adamın attıgı zara bakın 98. vay anasını demek istiyorum. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Geçmiş olsun, bir dahaki sefere artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 çocuğumu keserim o düşse be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ondan sonra zaten butun dungeon sadece 1-2-3 diye tuslara bastım.bane de dps e abandım fln wipe yedirtiyodum.şoktan çıkamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Hepsi aynı hızda gidiyor abi, olsa nolur olmasa nolur boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ayağını yerden kesiyo mu kesiyo. gerisi hikaye dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 riding skill 300 kırmızı görünüo hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hak yerini bulmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 red proto drake varken yüzüne bile bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 2 3 diye needden item aldığımı biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 eeheh. bunu 95 kaybettim ama Archavon the Stone Watcher'dan 10 ile loot aldım :D ama hala aklımda bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adam baya acmıs ölümüne rollamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 barbu said: eeheh. bunu 95 kaybettim ama Archavon the Stone Watcher'dan 10 ile loot aldım :D ama hala aklımda bu :/ İstersen 1 ile al Archavon 10'dan, drake'e değer mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yalnız evet hak yerini bulmuş epic flying olmadan alsaydın gece uyuyamazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 achavon 25di. ama gene de degmiyo sorma. gece ruyama girdi drake :mal: edit: yahu niye uyuyamıyım. gidip epic flying de alıcaktm 1-2 gune. 5k para kasmak sorun degil artık. 1-2 gun quest yaparken mine kas. 5k oluyo zaten. suan 3-4 yerde hiç quest yapmadım 1-2 yerde de yarısını yaptım mesela. bi ton questim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Argue said: riding skill 300 kırmızı görünüo hahaha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dün yine rüyamda aldım time lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dworgian said: dün yine rüyamda aldım time lost Gel bu akşam yapalım sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 olur da yine çıkmazsa senin vaktin boşa gider 6-8hr random respawn time ve 3 mob paylaşıo aynı timerı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Dworgian said: dün yine rüyamda aldım time lost Bunu söylemekten hiç sıkılmicam :p Swift Flight Form > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İnsan sıkılır hep aynı şeyi görmekten. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Gangren said: Dworgian said: dün yine rüyamda aldım time lost Bunu söylemekten hiç sıkılmicam :p Swift Flight Form > all bende tekrarlıyım I just wanna "own da thing" I <3 my SFF ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 wymrest exalted , red drake kadar güzeli yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 proto-drakeler bence de çok güzel deil. 8-9 questte binip kullanabiliyorsunuz falan hani, questi bitirip teslim etmedim uçtum ööle etrafta 1 saat felan hep, ama yok bi acayip yani, bencede red drake daha iyi protoların kanat çırpması kelebek gibi bide :p edik: ç harfi eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben o drake ile yaklaşık 2.5 lvl aldım :) Geri vermek içimden gelmedi hemde bedavaya mis gibi lvl yetmedigi halde ucan mount yav daha ne istiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar