-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 17 yaşındayım ve babadan gelen ciddi bi sivilce sorunum var.Yüzümde fazla yok neyseki ama sırtım,belim ve kalçam berbat durumda.En son doktora gittigimde roaccuttane önermişti ama ben ilaçlardan tiskinen biri olarak böyle ağır sayılabilicek bi ilaca hiç kalkışmamıştım.Ama pek bi çare yok sanırım çünkü çok sağlam sivilcelerim var ve bunlar tarla gibi iz bırakıcak babamdan biliyorum.Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini duymak isterim.Eskiden doktorlar pek tavsiye etmiyorumuş vs ama şimdi kutu kutu herkes kullanıyor.Dudak kurulugu vs yapıyormuş.Bide benim sınıfta aşık olduğum bi kız ve onunla ilgili çalışmalarım var =P.Bununla ilgili etkilerinden korkuyorum en çok açıkçası xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bence sivilceli olmaktansa dudağının kuru olması daha iyi o kızla çalışmalarınla ilgili ehü. kullanan bi arkadaşım vardı dudakları çok çatlıyodu, onun için de ayrı bi merhem kullanıyodu. intihar etme sakın asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bir süre yaratığa dönüşüyorsun benim bildiğim..ilacı veren doktor sana kağıt falan imzalatıyo..dudakların falan kuruyo çılgınca vs.yılanlar gibi deri değişiyosun süreç içinde bildiğim kadarıyla.ben olsam kullanmazdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Depresyonlara sokuyor kafayı yiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hiç dokunma geçer boşver kız'a da kalçalarını gösterme olur biter:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yüzde yoksa çok sorun değil bence, bi sürü başka ilaçlar var daha hafif yağ dengesi düzenlemeye yönelik vs... önce bi onları dene son çare o ilaca başvur bence. doktor direk onumu önerdi, ilginçmiş. rüşvet almıştır kesin firmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Depresyon en kötü yan etkisi.Kendini kötü hissedersen,depresyona girdiğini hissedersen doktora tekrar gidersin,kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o yan etkileri nin çoğu yalan bende sadece dudak kuruması olmuştu ne öyle sürekli baş ağrısı nede sinirlenme yada uykusuzluk falan olmadı.Tabi bende olmadı diye sende olmayacak diye bişey yok :D sivilceler iz bırakan türdeyse bu ilaç çok işe yarıyo 1-2 ay kullandıktan sonra hiç sivilce çıkmamaya başlıyo.Ama tedavi bittikten bir süre sonra tekrar sivilceler artmaya başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sonra içkiye başlarsın yavaş yavaş sigara derken bi bakmışsın kendini haplanırken bulmuşsun. İşin yoksa bide uyuşturucu tedavisi al. yüz güzelliği değil ruh güzelliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 iyide hormonal olan bu ergenlik sivilcesine kullanılan her türlü ilaç doğal süreci etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Anlattığına göre pek ergenlik sivilcesi gibi durmuyor,çok yaygınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yüzünde yoksa sivilce kullanmanı tavsiye etmem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Evet ileri derecede yani.İltihaplı vs kötü ve ciddi rahatsız ediyolar sırtta vs.Roaccutane kullanırken öpüşülmezmi yani 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 al bi çatlak kremi sür dudaklarına vakumlamaya başla sonra kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 benim yakin arkadasim kullandi simdi iki cesit etkisi var birincisi her ay karacigerde bir test yaptiriyordu. ikincisi ki bu en kotusu, bir donem depresiflesti evden cikmaz oldu, anca iste cektik kolundan disari cikardik. sonra sonra alisti ama oda ilactan oldugunu farketti. yalniz adamin surati kaymak gibi oldu o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 -Dark_Angel- said: Evet ileri derecede yani.İltihaplı vs kötü ve ciddi rahatsız ediyolar sırtta vs.Roaccutane kullanırken öpüşülmezmi yani 8-) dudakların aşırı bi şekilde kuruycak.Onun için bepanthen vercekler ama onuda sürekli sürmen lazım ben ilaç kullanmadan önce daha sinirliydim ilacı kullanırken melek gibiydim :D depresif etki olayını çok takma :D edit:her ay kolesterol testi falan olcaksın bide o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya psikolojime güvenirim sorun yokta şu dudak kuruması sinirimi bozdu.Ciddi ciddi sürekli sürersem böyle derste bile çıkarır sürerim sorun değil sdfadsf o zaman düzgün kalma şansı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 3-4 ay falan kullandım kendisini. Hatta kesmedi, sonra bir de zoretanin kullanmıştım. Etkili bir hap baya. %90 gider sivilceler falan. Ama o dudak sorunu çok sinir bozucu birşey. Devamlı soyuluyor, kanıyor, yarılıyor, kuruyor. Nivea Lipcare repair/protection kullanırdım ben kurumasın diye, o ruj şeklinde olanlardan dfgdf. Ama yanında devamlı şekilde bephanten taşımak istemiyorsan tek çözümün de o oluyor. edit: hatta şu olayor edit2: Ha bir de karaciğer olayı var evek. İçki kullanıyorsan azaltman gerekiyor. Baya azaltman gerekiyor hem de. Doktor tavsiyesiydi. http://www.pharmacy2u.co.uk/images/catalogue/medium/niveaLipcareRepair.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 testlerine cok dikkat etmen lzim karacigerini kaybetme sivilceleri sokucem diye. ikincisi de, sakin depresyona girme kotulesiyorlar diye, roaccutane tedavinin yarisinda falan cildini bombok hale getiriyor artik iyice kotu gorunuyor sivilceler falan, ama sonra dumduz yapiyor, kim kullandiysa super sonuc aldigini gordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Birinci el kaynak görevi göreyim bari. Kullandım Roaccutane, pişman da değilim. Depresyona da girmedim, bilek de kesmedim, karaciğerim de iflas etmedi. Ancak evet, yan etki olarak bunların olabileceğinden bahsediliyor. Sadece "olabileceği", illaha "olacağı" anlamına gelmiyor demek istiyorum. Kullanmaya başlayınca ilk ay biraz daha fenalaşıyor sivilce durumu, sonra sıfırlanıyor bir anda. En büyük sıkıntı dudak ve surattı bende. Kuruyorsun üzüm gibi. Ancak bir dudak kremi bir de nemlendirici edindin mi kalmıyor derdin de. Şahsen yüksek doz kullanıp 4 ayda bitirdim ilacı. Uzun süre daha kasış. Alkol de kullandım ilacı kullanırken, o da doğru bir şey değil ancak çok büyük bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Yani, sosyal içici gibi içen biriysen tabii. İlaç bittikten sonra tekrar sivilce problemi de yaşamıyorsun, tertemiz oluyor. Ancak nihai karar sana ait tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 tedavi bittikten bi kaç ay sonra falan tekrar sivilce çıkabilir. 7 ay falan oldu tedavi biteli bende. 3 aydır sivilce çıkıyo yine ama eskisi gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya nemlendirici lipstick falan ne varsa banyo durumunda gezerim doyulmasında.İşte o haldeyken bile soyulurmu acaba.Bide benim sivilcelerim yüzümde pek yok dediğim gibi sırt bel vs.Onlar bi süre kötüleşebilir ama yüzümde falan çıkartmaz demi ilaç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Penth nasıl bombok oluyor ya asdfasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ilk 1 ay falan çıkıcak biraz sonra kuruyup dökülecek suratın.dudağında her türlü kuruyacak ne sürersen sür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 matama said: birincisi her ay karacigerde bir test yaptiriyordu. accutane karaciğer enzimlerini ve vucuttaki yağı ayarlama şeysini çok etkileyen bir ilaç olduğundan her ay tedbir olarak karaciğer enzim testi yapmanız lazım demişti doktor. baktın karaciğeri eline alır gibi aldın direkt bırakıyorsun. bende de sivilce problemi vardı. her türlü, HER TÜRLÜ ilacı denedim. en son doktora gittim, accutane dedi. yok dedim, ben almayayım. 5 yılda bir kan vermek bile işkence gibi geliyor, her ay hastaneye gidemem, onun yan etkisiyle falan uğraşamam. zaten kendiliğinden azaldı hepsi sonra. en son bepanthene kullandım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar