Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sabit telefon ne demek? yani mobile phone var bi de sabit var ya o. essay yazıoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 orta 1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 beğenmezsen http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=sabit%20telefon&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Sabit telefonla ilgili nasıl bir essay yazılırki düşündüm bi an. Graham'dan girersin de çıkışın biraz uzun sürer zannımca. Bu arada cidden ne olduğunu soruosan evindeki telefon, yani ev telefonu sabit telefondur bildiğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 adamınbiri said: orta 1? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Silmarwen said: Sabit telefonla ilgili nasıl bir essay yazılırki düşündüm bi an. Graham'dan girersin de çıkışın biraz uzun sürer zannımca. Bu arada cidden ne olduğunu soruosan evindeki telefon, yani ev telefonu sabit telefondur bildiğim :D ingilizcesini soruyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ayrıca iletişim araçları hakkında essay. telefonlar var onları da ikiye ayırdım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 stationary telephone (her ne kadar bu şekilde isimlendirmek bana saçma gelse de) bi de 3 tane ardarda post atmak yerine güncellemeyi tercih ediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Silmarwen said: stationary telephone (her ne kadar bu şekilde isimlendirmek bana saçma gelse de) bi de 3 tane ardarda post atmak yerine güncellemeyi tercih ediyoruz :D saol valla. zaten burdaki postlar sayılmıyo diye attım öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hemen üstteki post'u da alıntı yapmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 başka ne yapmıyoduk lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 önemli olan zaten postun sayılıp sayılmaması değil. ha başkasına sorun olmaz da böle 3 tane altalta görünce bana kötü gözüküo mesela :D otur yaz şimdi essayini. stationary phone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 telephone zaten bildiğim mobil olmayanların ismi cellular phone mobil olanların ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tamam dikkat ederim bi daha :) yazdım zaten essay i bi tek sabit yazan yerlere stationery i yerleştirdim. ama çok saol kimse bilememişti, baya makbule geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 phone dersin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ondan dedim ya işte (tele)phone yeter bencede sabit telefon diye aratınca googleda salak bi yerde (ismini bile hatırlamıyorum) stationary phone çıkmıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 adamınbiri said: orta 1?fadsfafadfdasfsafasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Telefonu graham bell bulmadı Antonio Meucci buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 gauss bulmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ilk telefon ağaçta yetişti kimse bulmadı. sonrada telefon veren ağacı taşladılar ağaç öldü. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 @Greeny (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 (tu)yneerG@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 http://i248.photobucket.com/albums/gg199/hariborondi/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar