DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Llama said: DRaGoN_SLaYeR said: berabere kalın da bi işe yarayın (LAN!). hakemler yeterince çalışmıyorlarmı size kendi gözlerimle ULUSOY tesislerinde özhan canaydın'ı telefonda HALUKCUM yok öyle yok böyle HALUKCUM diye konuştuğunu duyduktan sonra bu teoriyi çürüttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 BiTcH_oFBaT said: o değilde gökhan zan oynicak sanırsam. 1-0 malüp başlıyoruz maça. Nobre de var ama. 1-1 oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ULUSOY İSTİFA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: kendi gözlerimle ULUSOY tesislerinde özhan canaydın'ı telefonda HALUKCUM yok öyle yok böyle HALUKCUM diye konuştuğunu duyduktan sonra bu teoriyi çürüttüm. SEMATIC_ERROR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben gözlerimden duyuyorum arkhadaşşş !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Emeğe saygı o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 avea gs servisi said: Galatasarayımızin Besiktas karsisindaki muhtemel 11i; de sanctis sabri servet meira hakan balta baris ayhan mehmet topal arda lincoln baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 güzel 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fb - ts maçı bile bu derbiden daha büyük be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fb pendik maçı bile daha büyüktü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lolcrit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2 biletim var yeni açık üst, özel mesajdan ulaşınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 akşam olsun be artık hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 CthuLhu said: fb pendik maçı bile daha büyüktü bence ahahaha >:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben bu maçta rüştüden klasik salaklıklarından birini bekliyorum,gs maçı o gol sayesinde(rüşrünü slakça yiyeceği) 1-0 alır. ilk yarının son anlarında yer hemde. Bu kadar kesin konuştuktan sonra maçı bjk alır,rüştüde süper maç çıkartırsa foruma 1 ay ugramam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 3-0 gs alır. tüyo aldım içerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ginaly said: 3-0 gs alır. tüyo aldım içerden. ahaha lincoln'den duydum, haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ibrahim toraman 1 nobre 2 holosko 1 delgado 2 atar 6-0 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yukardaki gol tablosuna Gs açısından yaparsak. Lincoln 6 Baros 8 Arda 5 Rüştü 1 (K.K.) 20-0 alır GS Onu geçinde gollü maç olacak bence. 4-2 gibi bir skorla alırız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şu son yarım saat hiç geçmio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 forza beraberlik... 3er kırmızı kart olsun, lincoln toramandan dayak yesin, demirörenle polat şeref tribününde birbirlerine elleriyle yemek yedirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 link bulan varsa güzel. pm atabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 3-1 ya da 0-1 her türlü golü var mert'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fede said: link bulan varsa güzel. pm atabilir mi acaba? ben de rica edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Su baskanlarin yedigi yemege com takilmis fenerbahceliler ama o yemeklere kendi baskanlarinin davet edildigini ama kabul etmedigini bilmiyolar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar