3d0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 defansta servet ve meira artik oldukca agir kalior.bjk gs yi cok farkli yenebilirdi.lakin bizdeki forwet hattida tokat gibi cevap verio skibbe fm oynar gibi takim cikario. o servet ile meira bi gun elinde patlicak devre arasi transfer sart . iddaa da gs ye ust oynayin keyfinize bakin. demedi deme bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bLackcha0s said: Red said: holosko nun pozisyonda servetin düşmesi hakemi tereddüt ettirdi.o yuzden verdi faulu.o tarz pozisyonlarda servet düşmüyo yani o dünyanın bütün liglerinde faul olmaz. ama gel gör ki türkiye de faul. Diğer liglerde servet yok. Servet gibi bi adam düştüyse faul vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Valla tek suclu papila samsun macinda o kadar kart gosterdi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bLackcha0s said: Red said: holosko nun pozisyonda servetin düşmesi hakemi tereddüt ettirdi.o yuzden verdi faulu.o tarz pozisyonlarda servet düşmüyo yani o dünyanın bütün liglerinde faul olmaz. ama gel gör ki türkiye de faul. fauller alakası yok zaten. holosko topa gitmeye çalışırken ilk sarjıda servet yapıyor. ama dengesi adam düşmesi çok normal yani. sheva ile maceralarını hepimiz biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 unK said: suBzer0 said: Tektek faulleri sayamam burda tabiki ben görüşümü söyledim. ortasaha da birçok pozisyon da bunu gördük. Holosko'nun pozisyonu maratonda yayınlandığı için bitek onu hatırlıyosun bence. Neyse kazanmayı haketmedik zaten onu söyledim. m.topal'ın yaptığı kaç hareket fauldü orta sahada, kendini kız gibi birakan bjkliler vardı ortada.. kız gibi bırakan mı .. Müdahele olmadan arda ile lincoln kendilerini yere attı, hakemi aldatmaya yönelik bu hareketler hiç cezalandırılmıyor nedense .. Galatasaraya orta sahada küçük küçük faullerle çok güzel sindirdi oyunu, hakem de MAL gibi seyretti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kız gibi mi bıraktı? ayhan kaç kere düştü kaç faul aldı? kız gibi düşenler belli yani mesela ilk penaltıda arda darbeyi almadan zaten atma işlemine başlıyor tam ve holosko cezalandırıo. holosko dokunmasa arda zaten düşücek. tecrübesi var arda 'nın artık ve Türkiyede zaman kaybedio şu an. artık ingiltere gidip futbolunu geliştirmesi gerekiyor. edit: bordo'da monaco'yu 3-0 geriden gelip 4-3 yenmiş. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ligin ilk 6-7 takımına karşı aldığı sonuçlar ortadayken Beşiktaş'a şampiyonluğa oynamak bol geliyor diyebiliriz.(Edit: İlk 10 takımdan sadece Gaziantep'i yenebilmişler) UEFA gibi, Türkiye Kupası gibi daha mütevazı hedeflere yönelmeliler. Diğer takımların yabancıları öyle veya böyle takıma pozitif katkı sağlarken Beşiktaş'ın yabancılarından bu kadar köstek yemesi hoş bişey değil. Bu sene de Beşiktaş'ın şampiyonluğu hayal gibi, eğer yine FB veya GS'den biri şampiyon olursa "Türkiye'de iki büyük takım vardır" demeye başlayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 beşiktaş oyuncuları yerli yabancı hepsi büyük takımmı kaldırcak adamlar değiller derbi maçlarını kaldıramıyorlar nerden buluyorlar bunları hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sg-1 said: Bu sene de Beşiktaş'ın şampiyonluğu hayal gibi, eğer yine FB veya GS'den biri şampiyon olursa "Türkiye'de iki büyük takım vardır" demeye başlayacağım sanırım. ilk haftalarda böyle değildi işte. artık hayal oldu. 2 büyük konusunda da yani 3-4 sezon 105 senenin önüne geçiyosa o öyle düşünenlerin acizliğidir üzgünüm. bunun sebebide bir aciz beşiktaşlı yıldırım demirörendir. perşembe günü gene saygınlığımızı ayaklar altına alıcak. gene bizi rezil edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 maç tam kewell lıktı ya yazık oldu çocuğa oynayamadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Üzgünüm, mesele 3-4 sezonluk bir mesele değil. Son 12-13 senede sadece 1 şampiyonluk varken, diğerleri şampiyonluk sayısında ikiye katlamışken (bjk'nın o +2 şampiyonluğunu sonuna kadar savunanlardanım, ama onları saymadığında durum bu), Trabzon'u da büyükten saymazken beşiktaş'ın gözümdeki değeri hızla düşmektedir. (ha ben kim oluyorum belki ama benden çok var, bu da bir gerçek) Gordon Milne dönemi gibi bi altın dönemi yaşamamış olsa bugün Beşiktaş'ın sıradan bir İstanbul takımından daha fazla itibar göreceğini sanmıyorum. Bugün çarşı dediğin, beşiktaş taraftarı dediğin pekçok kişi de o dönemde beşiktaşı sevip tutmaya başlayanlar zaten. Yani o dönem olmasa Beşiktaş'ın bugün doğru dürüst taraftarı bile olmayabilirdi. 105 yıl sadece takvim yaprağıdır bir yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Muhtemelen Samiyen'de ki son bjk maçımızdı bu ayrıca. bol gollü galibiyet iyi bir son oldu. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 basından biri çıkıp "2 büyük takım" lafını etse.. beşiktaş ta trabzon gibi olur, son 5 yıldır 3 büyük deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim demek istediğimde daha dediğin şey olmadı. evet bi konuda haklısın o yöne doğru gidiyor. ama daha olmadı. bunu yapanda demirörenin tam kendisi. ve beşiktaşın hep böyle dönemleri olmuşta tarihte. maziye gelirsek zaten gs ve fb, bjk yi daha ilk istanbul liginde dışlamaya başlamıştır o ayrı. trabzon 4. büyüktür. ne olursa olsun. dünyadaki sayılı şehir takımlarındandır. trabzonu 4. büyük görmeyenlerde sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 galatasaray da 13 sene sampiyonluk goremedi. ama buyuklugunden bisey kaybetmedi. gerci besiktas'ın isi cok daha zor gorunuyor bu gidisle. nasıl toparlıcaklar bilmiyorum, gittikce kotuye gidiyo durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bobo neden yedek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 nobre ve holosko formda oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 saçmalk bnce nobre kim abi bobo nun yanında bobo > bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 oynadıgı her macta gol atıyo nerdeyse nobre. bobo da kac mactır oynamıyo. nobre'yi oynatmayıp bobo'yu oynatsa yine sikayet ediceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 BiTcH_oFBaT said: benim demek istediğimde daha dediğin şey olmadı. evet bi konuda haklısın o yöne doğru gidiyor. ama daha olmadı. bunu yapanda demirörenin tam kendisi. ve beşiktaşın hep böyle dönemleri olmuşta tarihte. maziye gelirsek zaten gs ve fb, bjk yi daha ilk istanbul liginde dışlamaya başlamıştır o ayrı. trabzon 4. büyüktür. ne olursa olsun. dünyadaki sayılı şehir takımlarındandır. trabzonu 4. büyük görmeyenlerde sorun. Buna katılmıyorum ben. Trabzonspor iyidir evet, ama "büyük olmak" için şampiyon olmuş olmak bence. Büyük takım mentalitesi, vizyonu, hedefi olmalı. Trabzonda son 10 senedir bunu göremedim ben. İlk defa bu sene adam gibi toparlanmaya başladı yavaş yavaş ama daha işin başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 toggie said: galatasaray da 13 sene sampiyonluk goremedi. ama buyuklugunden bisey kaybetmedi. gerci besiktas'ın isi cok daha zor gorunuyor bu gidisle. nasıl toparlıcaklar bilmiyorum, gittikce kotuye gidiyo durum. Eski zamanlarla bugünü kıyaslamayın. Büyük takım olmanın kriterleri de değişiyor artık. Rekabetin tek mekanı tribünler ve gazete sayfaları değil artık. Futbolun daha amatör ruhla oynandığı senelerde 13 sene şampiyon olamamak hem maddi hem manevi anlamda hiç birşey değildir. Ama günümüzde, futbolun artık endüstri olduğu dönemde 13 sene şampiyon olamamak sadece manevi değil, maddi anlamda da çok şey götüreceğinden makasın açılmasına sebep olacaktır. En basit örneği TV gelirleri, GS-FB'nin aldığı pay ortada, BJK'nin payı ortada. Yani GS o dönemde değil 13, 33 sene şampiyon olmasaydı da, sadece şu son on iki senede aldığı şampiyonluklar GS'yi BJK'nin önüne geçirirdi. Açık ve net. Bunda Demirören'in basiretsizliği kadar FB-GS ikilisinin makası acayip derecede açmasının getirdiği telaş da var. BJK'nin yapması gereken, başkan kim olursa olsun, aynı Trabzon gibi derhal yeniden bir yapılanmaya girip, gerekirse en az 3 sene şampiyonluğu unutup, rakip olarak FB-GS'yi değil, TS-Sivas, Kayseri gibi takımları görmektir. Ne yazık ki, BJK artık büyük oğlanlarla kapışacak durumda değildir. Küçük hedefler koyarak (UEFA şampiyonluğu diyorlardı, oha yani) taraftar daha iyi tatmin edilebilir. Çünkü BJK öyle bi takım ki küme düşmemeye bile oynasa taraftarı yanlız bırakmaz. Sonuç olarak, BJK bu kadar kötü yönetilmeye, bu kadar yanlış transfere ve etkisiz teknik yönetime devam ettiği her sene düzelmesi daha da uzun zaman alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Trabzon'un 6 şampiyonluğunun 5 tanesi, 6 senelik bir döneme sıkışarak alınmış diye hatırlıyorum. Üç kez şampiyon olmuş, araya FB girmiş, sonra 2 kez daha Trabzon olmuş gibi birşeydi, 3 ile 2'nin yeri değişebilir belki. Ondan sonra bir veya iki sene daha olamayıp son bir kez daha olmuş, o kadar. Yani bir dönem iyi bir kadrosu olmuş ve muhtemelen rakiplerinde de bir numara yokmuş, 8-9 senenin 6'sında şampiyon olmuş. Koskoca lig tarihinde 9 senelik iyi bir dönem geçirdi diye "büyük" olması gerektiğine inanmıyorum ben Trabzon'un. Üç büyüklerden sonra en başarılı takım olsun, Anadolu'nun en büyüğü olsun iyi güzel de, "dört büyükler" çok abartılı bir ifade şu kadarcık şey için. BJK böyle devam ederse o yolda gidiyor ama henüz çok uzak bence, 8-10 sene daha böyle gitmesi lazım "büyük" sıfatının yaralanması için. Üç büyüklerin en başarısızı olduğu, en önemli derbinin GS-FB derbisi olduğu vs. istatistiki gerçekler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://www.webaslan.com/indexozel.php videoyu koyamadım yapabilen varsa hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 basınızmız da karar veriyor bazı şeylere. buda bir gerçek yani. beşiktaş bunlara hep direndi ama bu demirören herkesin ekmeğine yağ sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ya abi galatasaraylıyımda şu sitedeki videodaki tezahüratın river plate çalıntısı olmasından nefret ediyorum bu kadar mı zor kendne bi beste yapmak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar