Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pozisyonları tekrar tekrar izleyip atıp tutanları diosun sen.4 kişi oluo bu programlar 2 tane gol dio 2 tanesi değil dio :).yani şurda senle benim gol gol değil tartışmam gibi birşey :) en güvenilir ligtv aralarında.erman ne dedi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 erman gol dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tık malvolyn said: deathl0rd said: 4-Delgadonun daha başta barışa yaptığı hareket kırmızı kart! neyi anlatıyorsunuz. deathl0rd said: Neyse söylencek çok bişey yok at gözlükleriyle bakıyor bazı insanlar yapıcak bişey yok... Sen var iki cümle ile çelişki yaratmak. PZero said: penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar . PZero said: hiç biriniz futboldan anlamıyosuz bugün bunu anladım . Sen de var iki hede ile çelişki yaratmak.Aynı zamanda sana yazık olmak.Sen var uyanmak artık. açıklayayım da düzelsin madem, Delgadonun ilk hareketi sarı kırmızı arası bi kartla cezalandırılması gereken bi hareket sonuçta top yok tabanla giriyorsun direk oyuncunun bileğine bunun cezası kırmızı kart.Ama görüyorum ki barış direk ayağa kalkabiliyor yani sert basmamış bu da aslında kötü niyetli olmadığını pozisyon gereği ayağını yanlış yere koyduğunu gösterdi bana. Hakem olsam da kesinlikle sarı gösterirdim hele ki bir derbide ortamın gerilmemesini istediğim bir maçta =) Bence çok hakem hakem diye ağlanıcak bi maç değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PZero said: delgado bana ilk faulumde kart verdi demek istedi ama hakem oolcak ...... adamı maçtan attı penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar . konuşcak bişey yok aslında kaderi önceden belirlenmiş bi ligde mücadele ediyoruz bunlar doğal şeyler gelmeye başladı . fenerbahcenin lobisi var galatsarayın lobisi var onlar sayesinde kazanmayı biliyorlar maçlarını tebrikediyoruz . hahahahahahaha hakkaten hahahahahahaha yani şakaydı umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: erman gol dedi rıdvan da değil dedi. belediye maçında nobrenin hareketine faul çalmışlardı gol sayılmadı "kalecinin topa değmesi hakim olması anlamına geliyormuş" kural böyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hakem gol dedi, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PZero said: penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar . fenerbahcenin lobisi var galatsarayın lobisi var onlar sayesinde kazanmayı biliyorlar maçlarını tebrikediyoruz . güldük, hatta ben şu an yerdeyim hala gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rewendor said: PZero said: delgado bana ilk faulumde kart verdi demek istedi ama hakem oolcak ...... adamı maçtan attı penaltıların ikisde zaten tamammen düzmece penaltılar penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan posizyonlar . konuşcak bişey yok aslında kaderi önceden belirlenmiş bi ligde mücadele ediyoruz bunlar doğal şeyler gelmeye başladı . fenerbahcenin lobisi var galatsarayın lobisi var onlar sayesinde kazanmayı biliyorlar maçlarını tebrikediyoruz . hahahahahahaha hakkaten hahahahahahaha yani şakaydı umarım :) Tam demirörenin istediği taraftar =) gerçek beşiktaşlı! tebrik ediyorum, senin gibiler olmasa o adam orada duramazdı hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne güzel, fenerbahçe'nin tartışmalı golü verilince yangınlardasınız; gs'nin golü kural hatası çıkınca "napalım hakem verdiyse goldür kimse bu saatten sonra kararı değiştiremez" objektif olsaymışsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Tertemiz maçın neyini kabullenememişsiniz, saçmalamayın. 2 penaltı da tertemiz penaltılar, ilk gol de tertemiz gol, delgadonun atılması da gayet hatasız bir karardı. Koyduk. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Toroglu ters konusmaya baslayinca dislandi bi anda eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu kural hatası da yeni çıktı piyasaya biz kanaltürk izlemiyoruz neymiş kural hatası videosunu falan koysanız da görsek... Mustafa Denizli Aka Beşiktaş J.K. Teknik Direktörü pozisyonlar hakkındaki yorumunu yaptı o buradaki beşiktaşlılardan daha sağlıklı görebilmiş pozisyonları onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zokarto said: ne güzel, fenerbahçe'nin tartışmalı golü verilince yangınlardasınız; gs'nin golü kural hatası çıkınca "napalım hakem verdiyse goldür kimse bu saatten sonra kararı değiştiremez" objektif olsaymışsınız? la bombonera bambaşkaymışsın sen hacı. AHAHHAAHHA hadi yıldırım demirören debuffı altında bazı bjklılar saçmalıyor da fbliler ne alaka yahu. :D puan durumunda altta kalmak üzdü sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delgado ingilizce konuşmuş. demekki hakem ingilizce bilmiyor gitsin eğitim alsın lütfen. dünya kupasında maç yöneticek hakem edit: g.t oldum cüney çakır çok iyi bilio muş ingilizce. demek ki art niyetli neyse. çok güzel maç yönetti ama bu yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Valla bana daha çok Delgado ingilizce böğürmüş gibi göründü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 fbnin ne bu macla, ne de konuyla alakasi var. sacma sapan karistirmayin konulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: zokarto said: ne güzel, fenerbahçe'nin tartışmalı golü verilince yangınlardasınız; gs'nin golü kural hatası çıkınca "napalım hakem verdiyse goldür kimse bu saatten sonra kararı değiştiremez" objektif olsaymışsınız? la bombonera bambaşkaymışsın sen hacı. AHAHHAAHHA hadi yıldırım demirören debuffı altında bazı bjklılar saçmalıyor da fbliler ne alaka yahu. :D puan durumunda altta kalmak üzdü sanırım. :( ben de tam bu anı bekliyordum, zokayı yutup beni yanıltmadın. o zaman sen de iki dk. rahat dursaydın senin takımınla alakasız olan konyaspor - fb maç topic'inde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rüştü de iki penaltı da doğruydu dedi hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Yani harbiden bu delgadoyu atmasaymis iyimis yani cok fuzuli olmus gercekten bi dinleseymis adam ne anlatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 evet, cunku hakemin gorevi futbocularin dertlerini dinlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi olay ne anlattıgı deil.insanlar bunu anlamıo.orda istersen hayat hikayeni anlat.ama elle kart işareti yapmicaksın.saçma bir kural.ama kural işte.bunu herkez bilio.yapmasın. eliyle o hareketi yapmadan derdini anlatamaz mıydı? delgado kendi salaklıgını hakeme flan atmasın bide meira sivasta yok diolar.kartlar kupada işlemio muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Derdi kendisiyleyse dinleyecek tabi. Dün evde yemekler kötüydü diye hanımı sikayet etmiyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ahzhzhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 PZero said: hiç biriniz futboldan anlamıyosuz bugün bunu anladım . bişey demeye gerek yok zaten. khalad said: Arkadaşlar Kanaltürkü açın bakın ilk gol kural hatası haydi hayırlı olsun tanker servetinizi savunmaya devam eden arkadaşlar. sende kanaltürkte takıl. dipnot : beşiktaşın da lobisi var hamdolsun mafyasınız. perşembe günü yumruk inecek! servet in golünü gösteren adam gibi bi kamera açısı var ordada rüştünün eli topun üstünde ama topa basmış mı basmamış belli değil. bana göre gol verilmesede bişey diyemem. ama nobre nin golünü de gösterdi maraton 2 sini karşılaştırdı aralarında fark var nobrenin golünde kaleci topu yere basıyor. rüştü golle ilgili bişey dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zokarto said: Masquerade said: zokarto said: ne güzel, fenerbahçe'nin tartışmalı golü verilince yangınlardasınız; gs'nin golü kural hatası çıkınca "napalım hakem verdiyse goldür kimse bu saatten sonra kararı değiştiremez" objektif olsaymışsınız? la bombonera bambaşkaymışsın sen hacı. AHAHHAAHHA hadi yıldırım demirören debuffı altında bazı bjklılar saçmalıyor da fbliler ne alaka yahu. :D puan durumunda altta kalmak üzdü sanırım. :( ben de tam bu anı bekliyordum, zokayı yutup beni yanıltmadın. o zaman sen de iki dk. rahat dursaydın senin takımınla alakasız olan konyaspor - fb maç topic'inde? AHUAHUAHU ne demişim la ben. eller kollar oynamış yine dediydim. başka? kural hatası mı dedim ne dedim fsdfsdsd. çok komik bi insansın sen ya. :D kural hatası ile gol atmışız. ahhahaha. ok. selam da söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar