Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Gs'nin yaptığı faul, 3 Beşiktaş, 14-15 civarı hatta bi ara 0-11 di. denizli gördüğünüzü indirin aslanlarım, sert(!) takım gsyi bozuyor, gogogo şeklinde gazlamış sanırım takımı. neyse cüneyt çakır sonunda bir sarı kart çıkarabildi delgadoya ki kırmızı bile olabilirdi o. bildiğin ayağına basmış, topla ilgi alaka sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 İzleyemiormda nasıl beyler maç kim üstün ilk yarının özetini yazıversin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nonda cıkmalı arkadaş.nonda cıkarsa 4 e kadar yolu var. oyunu bok etti nonda.hiç bi icraat yok. galatasray suan beklio.beşiktaş oynuo.acıldıkca acıldılar.sora kopacak maç 3-4-5 neyse goller için aglyacak beşiktaşlı yoktur umarım.penaltı penaltı.goldede faul falan yok rüştü hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 servet'in attığı gol rezalet hakem saolsun servet'e bi taşla iki kuş vurdurdu hem golü verdi hemde rüştü sakatlandı oh ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: Gs'nin yaptığı faul, 3 Beşiktaş, 14-15 civarı hatta bi ara 0-11 di. denizli gördüğünüzü indirin aslanlarım, sert(!) takım gsyi bozuyor, gogogo şeklinde gazlamış sanırım takımı. neyse cüneyt çakır sonunda bir sarı kart çıkarabildi delgadoya ki kırmızı bile olabilirdi o. bildiğin ayağına basmış, topla ilgi alaka sıfır. sayfa sonunda kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Osso said: eagle_dnz said: deathl0rd said: nondaaaaa :( noldu nonda ne alaka? :) nonda güzel bıraktıda, lincoln vuramadı :( :) doğru ama toraman iyi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 khalad said: servet'in attığı gol rezalet hakem saolsun servet'e bi taşla iki kuş vurdurdu hem golü verdi hemde rüştü sakatlandı oh ne güzel. aha.yahu öyle faul mu olur.kalecimiz öküz demiyosunuz da :) nonda-sabri degişikliği maçı farka goturur.hadi skibbe cıkar nondayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lancelion said: ABİ GALATASARAYLI OYUNCU ADI SOYLEMEDI ADAM RESMEN. ezberledim bjk 11ini SIPIKER EFSANE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Dartanian said: İzleyemiormda nasıl beyler maç kim üstün ilk yarının özetini yazıversin biri gs iyi basladı rüştünün hatasında faullüde olsa servet golu attı sonra bjk geldi ara sıra ortada gitti 5 dk delgado gs defansının dalgınlığından boşluk buldu 1-1 yaptı sonra arda çok iyi geldi ceza sahasına girdi soldan 2 çalım attı biraz kolay bi penaltı çaldı hakem yani anadolu takımına vermezler kesin ingilterede falan hiç verilmez neyse baros 2-1 oldu sonra bjk baskın oynadı ama adam gibi tehlike yaratamadılar 1-2 pozisyon hariç holosko kacırdı, tello uzaktan iyi vurdu kaleci iyi çıkardı sonlara doğru lincoln net kacırdı böle bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bir besiktaslı olarak Rüstünün 2. ligde bile kalecilik yapamayacak derece beceriksiz oldugunu söyleyebilirim. Gol de nizami, adam topa wuruo sora ayagının hareketinin devamında rustuye carpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Red said: Alıntı: khalad servet'in attığı gol rezalet hakem saolsun servet'e bi taşla iki kuş vurdurdu hem golü verdi hemde rüştü sakatlandı oh ne güzel. aha.yahu öyle faul mu olur.kalecimiz öküz demiyosunuz da smiling smiley adamın eliyle tuttuğu topa vuruyo.kaleciye öyle bir müdahale direk fauldür hatta vurdugu için kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eagle_dnz said: Dartanian said: İzleyemiormda nasıl beyler maç kim üstün ilk yarının özetini yazıversin biri gs iyi basladı rüştünün hatasında faullüde olsa servet golu attı sonra bjk geldi ara sıra ortada gitti 5 dk delgado gs defansının dalgınlığından boşluk buldu 1-1 yaptı sonra arda çok iyi geldi ceza sahasına girdi soldan 2 çalım attı biraz kolay bi penaltı çaldı hakem yani anadolu takımına vermezler kesin ingilterede falan hiç verilmez neyse baros 2-1 oldu sonra bjk baskın oynadı ama adam gibi tehlike yaratamadılar 1-2 pozisyon hariç holosko kacırdı, tello uzaktan iyi vurdu kaleci iyi çıkardı sonlara doğru lincoln net kacırdı böle bitti Eyw saolasın izlemş kadar oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 delgado'ya kırmızı bile müstahak'tı. gökhan'a da sarı gelmeliydi şimdiye kadar. goller de gol,çivi gibi taş gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 CthuLhu said: delgado'ya kırmızı bile müstahak'tı. gökhan'a da sarı gelmeliydi şimdiye kadar. goller de gol,çivi gibi taş gibi =) bi bjktaşlı olarak kesin katılıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tarafsız yorum yapın yahu.kaleci topu elinden kaçırmış.servet golu attıktan sora rustuyle carpıstı sakatlandı rustude.beleş bi goldu.ama faul falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 goller nizami, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 rüştü tek elle topa hakimken servet geldi tır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tek elle topa hakimken. vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2 eliyle tutması lazım topu faul olması için not: pozisyonu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 topa hakim miydi ben görmedim. yani topu durdurduysa hani nobrenin iptal edilen golünde olduğu gibi tamam ama benim gördüğüm hakim filan değildi maç fena değil gökhan futbolcu değil bunu görüyoruz birdaha. bir de gsli futbolcuların fiziği bukadar zayıf olamaz yahu sürekli yerdeler. sert müdahelelere birşey demiyorum faul olur da her omuz omuzada ya da itişme kakışmada gsliler yerde kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 topa hakim degil, elini uzatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lancelion said: tek elle topa hakimken. vay. tek el garanti de 2.yi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Osso said: 2 eliyle tutması lazım topu faul olması için not: pozisyonu görmedim.bu kural renklere göre değişiyor galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mahalle maçında topu tutmayana elin yok mu senin denirdi,çift elle alacaktı o topu.Yapılacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 cemad said: Osso said: 2 eliyle tutması lazım topu faul olması için not: pozisyonu görmedim.bu kural renklere göre değişiyor galiba? Tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar