Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Beşiktaş 21.12.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Gs'nin yaptığı faul, 3
Beşiktaş, 14-15 civarı

hatta bi ara 0-11 di.

denizli gördüğünüzü indirin aslanlarım, sert(!) takım gsyi bozuyor, gogogo şeklinde gazlamış sanırım takımı.

neyse cüneyt çakır sonunda bir sarı kart çıkarabildi delgadoya ki kırmızı bile olabilirdi o. bildiğin ayağına basmış, topla ilgi alaka sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

nonda cıkmalı arkadaş.nonda cıkarsa 4 e kadar yolu var.

oyunu bok etti nonda.hiç bi icraat yok.

galatasray suan beklio.beşiktaş oynuo.acıldıkca acıldılar.sora kopacak maç 3-4-5 neyse

goller için aglyacak beşiktaşlı yoktur umarım.penaltı penaltı.goldede faul falan yok rüştü hatası
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Gs'nin yaptığı faul, 3
Beşiktaş, 14-15 civarı

hatta bi ara 0-11 di.

denizli gördüğünüzü indirin aslanlarım, sert(!) takım gsyi bozuyor, gogogo şeklinde gazlamış sanırım takımı.

neyse cüneyt çakır sonunda bir sarı kart çıkarabildi delgadoya ki kırmızı bile olabilirdi o. bildiğin ayağına basmış, topla ilgi alaka sıfır.

sayfa sonunda kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:
servet'in attığı gol rezalet hakem saolsun servet'e bi taşla iki kuş vurdurdu hem golü verdi hemde rüştü sakatlandı oh ne güzel.

aha.yahu öyle faul mu olur.kalecimiz öküz demiyosunuz da :)

nonda-sabri degişikliği maçı farka goturur.hadi skibbe cıkar nondayı
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
İzleyemiormda nasıl beyler maç kim üstün ilk yarının özetini yazıversin biri

gs iyi basladı rüştünün hatasında faullüde olsa servet golu attı sonra bjk geldi ara sıra ortada gitti 5 dk delgado gs defansının dalgınlığından boşluk buldu 1-1 yaptı sonra arda çok iyi geldi ceza sahasına girdi soldan 2 çalım attı biraz kolay bi penaltı çaldı hakem yani anadolu takımına vermezler kesin ingilterede falan hiç verilmez neyse baros 2-1 oldu sonra bjk baskın oynadı ama adam gibi tehlike yaratamadılar 1-2 pozisyon hariç holosko kacırdı, tello uzaktan iyi vurdu kaleci iyi çıkardı sonlara doğru lincoln net kacırdı böle bitti
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Alıntı:
khalad
servet'in attığı gol rezalet hakem saolsun servet'e bi taşla iki kuş vurdurdu hem golü verdi hemde rüştü sakatlandı oh ne güzel.

aha.yahu öyle faul mu olur.kalecimiz öküz demiyosunuz da smiling smiley

adamın eliyle tuttuğu topa vuruyo.kaleciye öyle bir müdahale direk fauldür hatta vurdugu için kart.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
Dartanian said:
İzleyemiormda nasıl beyler maç kim üstün ilk yarının özetini yazıversin biri

gs iyi basladı rüştünün hatasında faullüde olsa servet golu attı sonra bjk geldi ara sıra ortada gitti 5 dk delgado gs defansının dalgınlığından boşluk buldu 1-1 yaptı sonra arda çok iyi geldi ceza sahasına girdi soldan 2 çalım attı biraz kolay bi penaltı çaldı hakem yani anadolu takımına vermezler kesin ingilterede falan hiç verilmez neyse baros 2-1 oldu sonra bjk baskın oynadı ama adam gibi tehlike yaratamadılar 1-2 pozisyon hariç holosko kacırdı, tello uzaktan iyi vurdu kaleci iyi çıkardı sonlara doğru lincoln net kacırdı böle bitti

Eyw saolasın izlemş kadar oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

topa hakim miydi ben görmedim. yani topu durdurduysa hani nobrenin iptal edilen golünde olduğu gibi tamam ama benim gördüğüm hakim filan değildi

maç fena değil gökhan futbolcu değil bunu görüyoruz birdaha.

bir de gsli futbolcuların fiziği bukadar zayıf olamaz yahu sürekli yerdeler. sert müdahelelere birşey demiyorum faul olur da her omuz omuzada ya da itişme kakışmada gsliler yerde kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...