Todesengel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dikkat et yıl 2010 yani hala multi hala multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Wispy said: Ohşşşş Adam pve için idolum oldu bu gearle 13k dps on saurfang. vışş 98% arp lol 1-2 item daha düşürdükten sonra özellikle trinketi bende arp yönünde ilerleyecem sanırım haste'yi bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mutilate için haste iyi ARP kötü aman diyim. Muti spec'le ARP stacklemeyin. Benim şu anda 80% ARP'm var. Serrated Blades buff gelince muhtemelen 7-51-13 gibi birşey specliycem sırf 100%ü görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bugün bloodvenom u aldım,yanında icc 10 oh im var 251 lv ,şu anda şu ve 245 lv bi daggerla mutilate oynuyorum, full itemlara arp gidip combat mı oynayayım nasıl şu anda combatın durumu?nerdeyse weplerim aynı ,arp yada agi gitmedende deneyemiyorm,ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Combat = Bolbol ARP. İlk aşamada Softcap ARP yaparsın grim toll/MR/Needle'la ondan sonra DBW düşürebilirsen hardcape doğru kasarsın. Mutilate hiç oynamadım, bayık spec. Çok fazla dps düşüşü yaşayacağını sanmıyorum statik fightlarda. Dinamik fightlarda dps artışı yaşayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şuan multi ezio combatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 multi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam multi ile eziyor bişi diyemezsin, muti ile ezse tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 multi derken 2 tane rog mu oynuosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rog derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 2 tane rogun dpsini geçebilcek bir class yok, o yüzden multi >* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Multi Rouegue dmg is OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 heartpierce sytgian vs bloodvenom blade bonewarden hani bnm durum şöyle özetle , needle ı almıştım o da duruyor ,valla bankada bu sword u yatırmak da istemiyorum ama mutilate > combat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 %100 arp hard cap combat rogue dps'i o kadar yüksek ki, hiç raidlerimizde bulunmayan muti rogue'un daha yüksek dps yaptığına inanasım gelmiyor doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 işte hardcap i yakalayabilsem yada daggerım yine icc25 ten olmasa hiç düşünmem ,arp stacklamadan da gidip dummyde dps denemek yalan o yüzden ne yapsam diye fikir danışayım ddm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 FreEmoon said: %100 arp hard cap combat rogue dps'i o kadar yüksek ki, hiç raidlerimizde bulunmayan muti rogue'un daha yüksek dps yaptığına inanasım gelmiyor doğrusu. abi şundan bişi anlamadım, sarcasm fln var paragrafta sanırım. %100arp combat rouge mu daha çok dps yapıyor yoksa multi rouge'mi? multi rouge da haste gitmiştir heralde? raidlerinizde hangisinin dps'i daha yüksek oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bak orda bir virgül var. O virgül orda 2 adet cümle olduğu anlamına geliyor. "%100 arp hard cap combat rogue dps'i o kadar yüksek ki" ilk cümle burda bitiyor ve anlaşılmayan bir tarafı yok sanıyorum. Hard cap arp kasmış combat rogue, köpek gibi dps yapıyor anlamından başka bir anlamı var mı cümlenin? Ek not: "Hard cap arp kasmış" burda tamlamanın tamlayan kısmını oluşturuyor ve "combat rogue" da tamlanan kısım oluyor. Arp kasan burdanda anlaşıldığı gibi combat rogue. "hiç raidlerimizde bulunmayan muti rogue'un daha yüksek dps yaptığına inanasım gelmiyor doğrusu." Bu da ikinci cümlemiz. "hiç raidlerimizde bulunmayan" bu tamlayan oluyor ve "muti rogue" u tamlıyor. Doğal olarakta "muti rogue" raidlerimizde bulunmayan bir rogue türü oluyor ve gene doğal olarak ben bu rogue'nun dps'ni bilemiyorum. Zaten "inanasım gelmiyor" derkende bu bizim raidlerimizde olmayan muti rogue'un yapabildiği dps'ten bahsediyorum. Bunları ilköğretim 3'te, Türkçe diye bir ders var orda anlatıyorlar. Sanıyorum seneye ya da en kötü sonra ki sene o dersi alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dahi anlamındaki de ayrı mı yazılıyodu freemoon sen bilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahaha arp kasan rog multi'den daha çok dps yapiyor demen yeterliydi nese bu kadar kasmışsın, ayrıntılı açıklamıssın sağol. yalnız beni yanlış anladın galiba sarsacm var derken senin alehine bişi söylemek istemiyordum, anlayamadım sadece ne demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Multi ne ya? Herkez söylemeye başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yıl 2010 hala multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 mutilate lan o mutilate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aslinda mantik olarak multide olur skillin isleyis bakimindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 olayımız sakatlamak yani öyle çift dagger ile vurmak değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Banada combat rogue çok hantal geliyor oynarken daralıyorum eskiden nasıl oynuyormuşum bilmiyorum cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar