Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter the Matrix

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bende izledim haraketleri çok beyenmedim sanki hep çömelerek vuruyolar.Ayrıca Ghost kutuk gibi dişi olanın adını unuttum ama daha cool.Bir sahnede adamı yana çevirip yumruk atarak duvara sokuyodu bu filmdede vardı Agent Smith Neo'ya bunu yapıyordu o haraketi sevdim...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
OwO
>Silphatos Iceheart - Locus@NBL
>Grynn Iceheart - Ethernass
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ
~~
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi tahmin saçma olurdu
çünkü Keanu Reeves Reloaded ın özel efektlerine bütçe yetmediği zaman kendi kârı olan 44 milyon doları filme bağışlamıştı.

Reloaded ın hikayesi ile bağlamak istedikleri için öyle oldu, ve bence gayet güzel, Neo zaten aşmış şekilde, ve eminim oyunun bir yerinde Neo çıkar karşımıza.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

evt zaten biraz arastıranlar bilir film le kesiştiği yazıyor oyun sitelerinde ayrıca neo ve trinity yapsalardı bence herhanigi bir filmin oyunundan farkı kalmazdı ama ayrı hikaye aynı ortam biilgisayar oyuncusuna değer verdiklerini gösteriyor bence filmi oyun yapıp alın oynayın harkaetler felan aynı diye de kakalayabilirlerdi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neo ile oynanıcak zannediyordum kırmızı deriler girmiş tabiki güneş gözlüklü bir zenci hatunu görünce şaşırdım sonra tomb raider yaa her neyse ondan sonra hep kadın yapmaya başladılar bu 3 şahıs oyunların ana kahramanlarını starcarft ghoest yaa ne zıkkımsa onuda böyle kadın yapmışlar tamam anladık lara cok sattı diye ama abartılar ha ne bu be şoyle he-man gibi bir adam yapında oyun adama benzesin[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten abartılar şhu kadın kahraman işini.Ama tüm evrendeki playerların %83 ü erkeklerden oluştuğu için kadın kahraman işi götürüyor tabii...[rakam sallama değildir kaynak:CNET][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
OwO
>Silphatos Iceheart - Locus@NBL
>Grynn Iceheart - Ethernass
>Grynn Uth Xare - Quaxis
>Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN
HLDM ver.1.0.1.6

~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ
~~
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak kadın derken ben onlar yapamaz edemez demiyorum
sadece adamlar ticari yönden kazanıcaz diye baymaya başlaılar diyorum yoksa bir tobm raider ın 1-2-3'ü çok zevlek oynadıgım oyunlardır sonrası oda baydı yani herşeyi taında bırakmaklazım manasında konuşuyoruz burada:) yada yazışıyoruz[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...