Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Trailer'ını izledim de, şahane bir oyun olcak gibi... Siz ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 aslında multisi de olsaydı mükemmel olurdu ama maalesef yok galiba.Ama single ı da baya gürültü koparacak.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bende izledim haraketleri çok beyenmedim sanki hep çömelerek vuruyolar.Ayrıca Ghost kutuk gibi dişi olanın adını unuttum ama daha cool.Bir sahnede adamı yana çevirip yumruk atarak duvara sokuyodu bu filmdede vardı Agent Smith Neo'ya bunu yapıyordu o haraketi sevdim...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 kadına saçlar yakışmamış.adamda hakkatten kütük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Niye Neo ve Trinity yapmamışlar? ayrıca oyun çok güzele benziyor ve 6cd olucakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 traineri nerden izleyebiliriz? Neo ve Trinitynin olmayış nedeni belkide aktorlerin yüksek miktarda para istemesidir (Tamin)[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Öyle bi tahmin saçma olurdu çünkü Keanu Reeves Reloaded ın özel efektlerine bütçe yetmediği zaman kendi kârı olan 44 milyon doları filme bağışlamıştı. Reloaded ın hikayesi ile bağlamak istedikleri için öyle oldu, ve bence gayet güzel, Neo zaten aşmış şekilde, ve eminim oyunun bir yerinde Neo çıkar karşımıza.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 evt zaten biraz arastıranlar bilir film le kesiştiği yazıyor oyun sitelerinde ayrıca neo ve trinity yapsalardı bence herhanigi bir filmin oyunundan farkı kalmazdı ama ayrı hikaye aynı ortam biilgisayar oyuncusuna değer verdiklerini gösteriyor bence filmi oyun yapıp alın oynayın harkaetler felan aynı diye de kakalayabilirlerdi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Ben neo ile oynanıcak zannediyordum kırmızı deriler girmiş tabiki güneş gözlüklü bir zenci hatunu görünce şaşırdım sonra tomb raider yaa her neyse ondan sonra hep kadın yapmaya başladılar bu 3 şahıs oyunların ana kahramanlarını starcarft ghoest yaa ne zıkkımsa onuda böyle kadın yapmışlar tamam anladık lara cok sattı diye ama abartılar ha ne bu be şoyle he-man gibi bir adam yapında oyun adama benzesin[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Gerçekten abartılar şhu kadın kahraman işini.Ama tüm evrendeki playerların %83 ü erkeklerden oluştuğu için kadın kahraman işi götürüyor tabii...[rakam sallama değildir kaynak:CNET][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 ayni elemanlar filmde de var yani sallamasyon hic bir karakter yok.... take care.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 evet var fragmanda görüdm ama zaten sallamasyon diyen yok [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Ya bak kadın derken ben onlar yapamaz edemez demiyorum sadece adamlar ticari yönden kazanıcaz diye baymaya başlaılar diyorum yoksa bir tobm raider ın 1-2-3'ü çok zevlek oynadıgım oyunlardır sonrası oda baydı yani herşeyi taında bırakmaklazım manasında konuşuyoruz burada:) yada yazışıyoruz[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Bence farkeder adamın bir karizması olmalı yada kadının ayrıca Tomb R.. lara yerine pikachu olsa oynamazdım mesela :)[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 19 April 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yok olm superman olmuş neo :-P paso uçuyo filmde:)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 oyun trailerında ben erkek birisini izlemiştim.. alla alla yanlış trailer mı izledik acep? bu arada dövüş hareketlerine bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Ne zaman gelicek bu oyun yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 iştebi kadın bi de erkekle oynayabiliyorsun bone[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar