Chastise Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kıymalı pırasa da deniyor buna sanırım direk. Annem yapar arada. Hem kerevizin hem pırasanın ayrı ayrı israf edilmesidir. İğrenç bir yemektir. Ayrı ayrı yapılsalar ne gadan güzel oluyorlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 iğrenç kerevizin kokusundan mutfağa girebilirsem belki nutella ekmek yiyebilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kerevizin koku kurusun artik. soyu tukensin filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Pırasa güzelse hiç acımam yerim. 1 tabak kesmez, bi kaç tabak birden yerim hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 deadwoll said: En sevmediğim iki sebze yemeğini karıştırıp bir de zeytinyağlı olması gerekirken etli yapmışlar. İlk deneyeni bulursam dövebilirim bile bu uykusuz halimle. ben yapıyorum asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 O değilde ıspanaklı yaş pasta yapan birini gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ıspanaklı kek yapanı görmüştümde yaş pasta ı ıh. böle yemyeşil oluyo hatta arkadaşın annesi bi güzel kandırmıştı bizi antepfıstıklı diye. bizde bi güzel yemiştik. kek bitince ıspanaklı oldugunu söledi :L ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 şu anda ıspanak kavuruyorum ayıptır söylemesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Netcafe said: ya ben seviyorum hatta anne yap fln diyorum bi bozuklugum yok dimi :( Bence senin için artık çok geç,birisi daha diyodu böyle,fazla yaşamadı.Sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 şu kereviz denen nane molla olmasa, şu hayatta yemek seçmiyorum diye alnım açık gezebileceğim. yemek seçmem derken işte bizim türk mutfağından, yoksa çinlilerin yediklerinin yarıdan fazlasını da yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tabiyatıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 urmesque said: ıspanaklı kek yapanı görmüştümde yaş pasta ı ıh. böle yemyeşil oluyo hatta arkadaşın annesi bi güzel kandırmıştı bizi antepfıstıklı diye. bizde bi güzel yemiştik. kek bitince ıspanaklı oldugunu söledi :L ama güzeldi. Oha benimde aynen öyle oldu. Zaten yalan söylemese yemezdim ıspanaklı olduğunu bile bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kereviz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 http://photos1.blogger.com/x/blogger/5213/1938/400/319302/pirasali-kereviz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oha leblebisiniz hepiniz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kereviz tek başına daha iyi öte yandan şimdi brokolili mantarlı kayseri mantısı yaptım yiyorum o daha bi sevilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bi dakka lan iyi olan kereviz değil kereviz kötü karnıbahar iyi onun kıymalı yemeği güzel oluyo. acaba kıymalı brokoli nası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Jahrein said: pogodi said: http://photos1.blogger.com/x/blogger/5213/1938/400/319302/pirasali-kereviz.jpg spoilerde verseydin keşke :D mide bulandırıcı görüntüler bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Kereviz de Karnıbahar (karnabahar artık hangisiyse :D) da süper sebzelerdir. Sevin yiyin onları. Sağlıklılar hepsi. Sina sana hiç yakıştıramadım hele kerevizi sevmeyişini. 250 kınanma puanı aldın benden. Ayrıca resim için de teşekkür ediyorum sayın pogodiye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 halk bunu seçti! tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ashjdjsd sevmiyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 beyti sevmeyen biri bizden değildir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yeterince pilav, mayonez ve beyaz peynirle kerevizli pırasa bile yenebilir hale gelebilir diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Norak sen bambaşkaymışsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 pilav,mayonez ve beyaz peynir'i karıştırırsan yenmezki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar