arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bu aralar oynamakta olan varsa RvR, senaryolar, lag vb. bir durum raporu alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ben burda açtım karakteri lag pek rast gelmedi bana arada spikelar giriyor ama benim şöyle bi sorunum var. http://img300.imageshack.us/img300/9659/schmidt004.jpg bazı bölgelerde haritalar yok. yürüyünce ben düşüyorum o bölgede. millet yüzüyor :) relogla falan düzelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hiç olmadı bana öyle bişey, ama ilginçmiş lol. senin oyunda bişey olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oyunu tekrar mı yüklesem ne yapsam. o patchler azap gelcek ama. patchleri falan yedeklemenin imkanı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 oyunu açarken file check gibi bir seçenek var, onu tickleyip öyle dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 benim arkadaşa olmuştu baştan yükledi oyunu düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Order hala pataklıyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Türk guildi kalmadı arkadaşlar. Arada bir buradan okuyup soran oluyor o yüzden not düşeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ben de bane of chaos'da recruiter değilim artık, yeni gelenleri guilde alamıyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 arcane said: Order hala pataklıyor. (tu) demiştim ama dün Destruction Altdorf'daydı. İlginç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sebebi destro üremesinin kontrol altına alınmaması:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sporlanarak çoğalan bir ırk(Orc)nasıl kontrol altına alınabilir ki peh... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 burda sorayım bir guildinin olması adama ne kazandırıyor? bazı bonuslar var ama nasıl kullanacaz bunları* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 işte bir guilde girince görebiliyorsun listeyi, dolaylı veya doğrudan tonlarca yararı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 arcane said: arcane said: Order hala pataklıyor. (tu) demiştim ama dün Destruction Altdorf'daydı. İlginç :Dgitmez olaydık. bu hafta sonu da bir iki kere altdorf'a ulaştık sanırım, ama bu kadar mı kötü olur, order dockda, destruction templeda bekleştik bi saat boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 TR saatiyle sabahın 8'inde 2. fortu lockladınız. Belki 2 saat önce başlasanız almıştınız. 3 tane instance gezdim 1 tane Order guild warband yoktu. CIR ile Evil Inc pugları yenemedi ehueh. Güzel bir organizasyon veya sayı avantajı da yoktu. Sanırım wipelayınca yılmama taktiği almış herkes :P Son girdiğim instance'da atak fail olduktan sonra Destruction dalgasına Docks'a saldırıp aldı, epey ilginç durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 CIR varsa organizasyon adına pek bir şey beklememek lazım zaten ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 lol iyiymiş, öğleden sonra 2'de fortress locklanınca "get a life, we work for a living" diyen tiplerdi CIR daha geçen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Ben de hatırlıyorum o muhabbetleri. Sunucuda Order/Destro herkes minareye kılıf uydurma konusunda çok başarılı. İlgiyle takip ediyoruz ehueh. :) Marl0_on said: CIR varsa organizasyon adına pek bir şey beklememek lazım zaten ehue. Niye ki? CIR en organize guild değil mi? Tabii biz Order'ız, tam olarak bilmemiz zor. Daha sık pataklayanı organize kabul ediyoruz :P Bizim gült fena değil (Bane of Chaos) ama biz de taktiksel sıkıntılar yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 şu sıralar loot alamayacaklar diye bir yerleri düşüyor adeta, öyle ki zone locka 10 dakika kala BOlerini bırakıp forta koşmaya başlayan tipler olarak tanıdım ben onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 @arcane kendi aralarında ne kadar organizeler bilemiyorum ama, diğer wbleri yanıltıp yalnız başlarına zone lock kasmaya kadar gidiyor elemanların totoşlukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evet daha önce de duymuştum öyle şeyler yaptıklarını, hatta kendi wb liderleri söylüyordu forumda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 order işi gücü bırakıp kendi postu altinda destruction guild lerini mi tartışıyor yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Düşmanı tanıyoruz işte fena mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paganwarrior Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1.3 den sonra tanıyın asıl siz destro yu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar