Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 SodomVsGomore said: Hocam şeyi çok merak ediyorum okuyupta ordan cevap yazarsan çok makbule geçer. Hani şu askerde tüm bölüğü bi yerde toplayıp parayla sahneye çıkartıp striptizimsi hareketlerle soyunduğu, askerlerinde hep bir ağızdan 'aç-aç-aç...' diye bağırdığı geyiği doğru mu? Ya utanmadım bigün geçtim babamın karşısına sordum adam tam olaya girdi annem bastı. Öğrenemedim gitti işin aslını. Asparagas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Evet arkadaşlar en sonunda yemin törenini yaptık evci iznini aldık ve 1 günlük iznim var hemen ailemle biraz zaman geçirip internet cafeye atladım ve şu özlediğim ortama gireyim dedim... Öncelikle şunu söyleyim. Burada yazılanların hepsi gerçektir, kurumlar ve kişiler de gerçektir... Askerliğim Afyon Emirdağ 3.Jandarma er eğitim taburunda aktif olarak devam ediyor.. Jandarma olduğumuzdan acemilik dönemi 75 gün sürüyor ve henüz 1 ayı tamamlamış bulunuyorum ve 40 gün kadar daha zamanım var usta birliğine. Yukarda bir arkadaşın dediği dansöz oynatma,striptiz falan onların hepsi yalan... Askerde kadın cinsini anca Revirde görüyorsun o da hastalanırsan yoksa karşı cinsi unutun. Zaten istesenizde istemesenizde unutuyorsunuz.Aklınıza fantazi gelmiyor bile. Birliğe teslim olduğunuzda 3 tane iğne yapıyorlar biri menencit biri tetanoz biri de söylenmiyor zorunlu iğne diye geçiyor ama herkes bunun şap olduğunu biliyor... Yemeklerde şap olayı yalan çünkü aynı yemeği komutanlar da yiyor adamların eşi çocuğu evi var yani öyle bişey olmaz.. Neyse iğne ve hormonlara dönersek adamın şeyini düşüncek vakti olmamasının yanında piskolojik olarak da istemsiz oluyor insan.3 hafta afedersiniz sertleştiğini görmedim o derece. Karı kız muhabbeti yapıyoruz makarasına ama sırf lafta oluyo haha. Askerliğe dönelim... Gerçekten zor Çok ama çok zor Heleki rahat yetişmiş insanlar için, kimsenin emri buyruğu altına girmemiş insanlar için cehennem gibi yer. Kendinizi sudan çıkmış balığa dönmüş hissediyorsunuz. Birkere IQ'nuz isterse 200 olsun nizamiyeden içeri girdiğinde direk herkesle eşit seviyeye sabitleniyor. Çünkü kafayı değil vücudu kullanıyorsunuz. Ayrıca kendinizi oyuncak asker gibi hissediyorsunuz ya da bir bilgisayar oyunu. herşey belli bir şekilde yürüyor ve birileri sizle joystick vasıtasıyla oynuyor gibi. Ya neler yazasın var neler ama yazamıyorum. Şimdi zamanım olsa 3 saat buraya yazarım tüm detayları o derece. Hiç birşey yazmadım daha ama çok uzun bi yazıymış gibi geliyor.. Haftaya çarşı izinleri falan varmış sanırım. Eğer öyle olursa yazdığım günlükleri buraya geçirmeyi düşünüyorum... Tüm detaylar merak edilen konular orda var. Her askere gidecek adamın okuması gereken şeyler bile diyebilirim. Taze askerim sonuçta sıcağı sıcağına anlatıyorum herşeyi... Dip not: İnşallah yazdıklarımdan ayvayı yemem ama aklınız varsa gidin yurtdışına 1000 gün çalışın sonra gelip burda 28 gün askerlik yapın yoksa burada askerlik çok zor. Şimdilik biraz arkadaslarıma zaman ayırıyorum.. eğer zamanım olursa bişeyler daha yazmaya çalışıcam... Sevgiler Paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Of kolay gelsin 8-) Bi an önce biter inşallah sağ salim dönersin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gel teskere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bitermi lan o askerllikk tooooruuunnn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ne torunu llama sana göre biz vitaminiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 orası öylede ben duyucagın lşeyi söyleyim dedim de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Allah kolaylık versin. Elbet bitecek. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Hayırlı teskereler umarım bir göz açıp kapatmışçasına hızlı geçer zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hehe soul benım mayısta bitiyor siz sanırım 2010 da cıkıcaksınız omg :P torunum benım seviyorum sızlerı kaldı bilet ızdırap olucam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nöbetten de düştük şafak 6 bu şafaktan sonra ben mi nöbet tutayım? :) 325 ler kalkın bakim mıntıkaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 aksam 5te teslim olucam tekrar. evci iznim bugün bitiyor. 40 gün daha hapis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ne 40 günü be haftaya cıkıyosun çarşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 izmir bayraklıda olan varsa bulsun beni acemilik bitti ordayım beklerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 izmir narlıdere deyim bende cumaya kadar gördünüz gördünüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 dynamick adamlar dağıtıma kadar bırakmamak la tehdit ettiler bizi. tırsıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 dyna bende cumartesi geliyom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ilişiğimi kestim kamuflajları teslim ettim bi bağım kalmadı pazar sabah tezkeremi de alıp cıkıyorum narlıdere 2. nizamiye kapısından =) bu aşk burada biter ve ben cekip giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 arkana bakmadan kosa kosa cik :P cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 323 lere hayırlı olsun darısı 325 lerin başına , 1.Ordu Komutanlığı Selimiyedeyim şafak 118 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 DynamicK said: ilişiğimi kestim kamuflajları teslim ettim bi bağım kalmadı pazar sabah tezkeremi de alıp cıkıyorum narlıdere 2. nizamiye kapısından =) bu aşk burada biter ve ben cekip giderim geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 anca cıktım carsıya ben böle askerligin ... diyip geçerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar