Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın askerim

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

SodomVsGomore said:
Hocam şeyi çok merak ediyorum okuyupta ordan cevap yazarsan çok makbule geçer. Hani şu askerde tüm bölüğü bi yerde toplayıp parayla sahneye çıkartıp striptizimsi hareketlerle soyunduğu, askerlerinde hep bir ağızdan 'aç-aç-aç...' diye bağırdığı geyiği doğru mu?

Ya utanmadım bigün geçtim babamın karşısına sordum adam tam olaya girdi annem bastı.

Öğrenemedim gitti işin aslını.

Asparagas.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Evet arkadaşlar en sonunda yemin törenini yaptık evci iznini aldık ve 1 günlük iznim var hemen ailemle biraz zaman geçirip internet cafeye atladım ve şu özlediğim ortama gireyim dedim...

Öncelikle şunu söyleyim. Burada yazılanların hepsi gerçektir,
kurumlar ve kişiler de gerçektir...

Askerliğim Afyon Emirdağ 3.Jandarma er eğitim taburunda aktif olarak devam ediyor..
Jandarma olduğumuzdan acemilik dönemi 75 gün sürüyor ve henüz 1 ayı tamamlamış bulunuyorum ve 40 gün kadar daha zamanım var usta birliğine.

Yukarda bir arkadaşın dediği dansöz oynatma,striptiz falan onların hepsi yalan...
Askerde kadın cinsini anca Revirde görüyorsun o da hastalanırsan yoksa karşı cinsi unutun.
Zaten istesenizde istemesenizde unutuyorsunuz.Aklınıza fantazi gelmiyor bile.
Birliğe teslim olduğunuzda 3 tane iğne yapıyorlar biri menencit biri tetanoz biri de söylenmiyor zorunlu iğne diye geçiyor ama herkes bunun şap olduğunu biliyor...
Yemeklerde şap olayı yalan çünkü aynı yemeği komutanlar da yiyor adamların eşi çocuğu evi var yani öyle bişey olmaz..

Neyse iğne ve hormonlara dönersek adamın şeyini düşüncek vakti olmamasının yanında piskolojik olarak da istemsiz oluyor insan.3 hafta afedersiniz sertleştiğini görmedim o derece.

Karı kız muhabbeti yapıyoruz makarasına ama sırf lafta oluyo haha.

Askerliğe dönelim...
Gerçekten zor
Çok ama çok zor
Heleki rahat yetişmiş insanlar için, kimsenin emri buyruğu altına girmemiş insanlar için cehennem gibi yer.
Kendinizi sudan çıkmış balığa dönmüş hissediyorsunuz.

Birkere IQ'nuz isterse 200 olsun nizamiyeden içeri girdiğinde direk herkesle eşit seviyeye sabitleniyor.
Çünkü kafayı değil vücudu kullanıyorsunuz.
Ayrıca kendinizi oyuncak asker gibi hissediyorsunuz ya da bir bilgisayar oyunu.
herşey belli bir şekilde yürüyor ve birileri sizle joystick vasıtasıyla oynuyor gibi.
Ya neler yazasın var neler ama yazamıyorum.
Şimdi zamanım olsa 3 saat buraya yazarım tüm detayları o derece.

Hiç birşey yazmadım daha ama çok uzun bi yazıymış gibi geliyor..

Haftaya çarşı izinleri falan varmış sanırım.
Eğer öyle olursa yazdığım günlükleri buraya geçirmeyi düşünüyorum...
Tüm detaylar merak edilen konular orda var.
Her askere gidecek adamın okuması gereken şeyler bile diyebilirim.
Taze askerim sonuçta sıcağı sıcağına anlatıyorum herşeyi...

Dip not: İnşallah yazdıklarımdan ayvayı yemem ama aklınız varsa gidin yurtdışına 1000 gün çalışın sonra gelip burda 28 gün askerlik yapın yoksa burada askerlik çok zor.

Şimdilik biraz arkadaslarıma zaman ayırıyorum..
eğer zamanım olursa bişeyler daha yazmaya çalışıcam...
Sevgiler Paticik...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...