soulberry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sağlıcekle souldaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 günlük yaz çok wot olmadığı sürece ilgimi çekiyo yeni askerlerin anıları tavsiyeleri falan. çok korkutma bizi ama, kötü olayları abartmadan yaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 attığım headshotları ss leyip koyucam buraya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kill cam varsa np zaten biz 7/24 burdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hayırlı teskereler dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 SoulCube said: attığım headshotları ss leyip koyucam buraya ahah ss'ler hep fake, fraps isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ok youtube livecam heyecanı yaşarsınız belki kim bilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kolay gelsin, hayirli tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hayırlı tezkereler xunn said: TÜH ARENA SEZONUDA BAŞLIYORDU TAM. zaten yeni expansion gelir askerden gelene kadar yetişir bir sonrakine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hayırlı tezkereler, sağ sağlim git gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hadin hayirli tezkereler, insallah dondugunde biz burada oluruz, bekliyoruz, sag salim geri gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bu asker gidecek geri gelecek !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Sağ salim gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ''Tez tezkere'', hehe, yeni öğrendim bu deyimi ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 O simdi asker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hayırlısıylan gidesin gelesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tez gelırsın umarım :d ya bişey sorucam bu tecille ilgili bilgisi olan varmı bu sene ilk defa tecil kagıdı geldı 31 ekıme kadar gıtmem lazımdı ögrencı belgesıyle.ama ben unuttum daha yenı aklıma geldı bir sorun cıkarmı? gec gıttıgım ıcın.yarn gıtmeyı planlıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bişi olmuyo. Ama git bir an önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Okul direk gitmeden tecil şeysini askeriye ile halletmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yok benim açık meslek liseside o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 en büyük asker biizm askerrr :)-D yılbaşında napıyonn trt de dansöz varmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Hocam şeyi çok merak ediyorum okuyupta ordan cevap yazarsan çok makbule geçer. Hani şu askerde tüm bölüğü bi yerde toplayıp parayla sahneye çıkartıp striptizimsi hareketlerle soyunduğu, askerlerinde hep bir ağızdan 'aç-aç-aç...' diye bağırdığı geyiği doğru mu? Ya utanmadım bigün geçtim babamın karşısına sordum adam tam olaya girdi annem bastı. Öğrenemedim gitti işin aslını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hayırlı tezkereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hayırlı tezkereler abi su gibi git gel. ne oldu ne bitti neler yaşadın ne varsa bi rapor et gözünü sevim mayısta benim de, ne olcak ne bitcek hiç bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar