Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whoper mı? big Mc mi?

Tron

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:
steakhouse'u yurtdışındayken yemiştim
aslında yemiştim denmez yarısını yemiştim sonra çöpe atmıştım berbat bi tadı vardı burdakinin tadı değişikmidir acaba

Şöyle diyim, eti fena diil, baharatı biraz farklı sanırım. Fakat hamburgerin içinde bi şey var, çok ilginç bi tadı var. Bi çeşit soslu soğan falan heralde, anlamadım.
Yerken biraz sıkıyo da sonra canın çekiyo. Böyle bi şey işte.
Sosyal ağlarda paylaş

how i met your mother ın bir bölümünde burger konusu vardı, kocman bir hamburgerdi, içindeki köftesi 2 parmak kalınlığındaydı fln öle hamburger bulsam abonesi olucam, bak şimdi ağzım sulandı :D

bu saatte hiç okuncak başlık değil insanın karnı acıkıyor ama yemeyin sakın direk yağ olur haberiniz ola :)
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
hazır patates değil tek farkı o :D
yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo
bunlar direk soyuyolar yolluyolar

yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
adamınbiri said:
yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo

yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize

ne haddine be adam, adamınbiri gastronomi okuyan, yemekten bu forumda en iyi anlayan adam. onun mesajı üstüne mesaj yazmak ne haddine? kimin ne haddine alo. adamınbiri öyle diosa öyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
adamınbiri said:

Oyle formul molekul falan olmuyor bu isler Sina bey. Haddini bil evet! =p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...