Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yemeyin böyle şeyler çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 steakhouse'u yurtdışındayken yemiştim aslında yemiştim denmez yarısını yemiştim sonra çöpe atmıştım berbat bi tadı vardı burdakinin tadı değişikmidir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Phyxantar said: mc donald's'ı sevenleri anlamıyorum. Icetea'yi şeftalili sevenlerden farkınız yok Döverim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 adamınbiri said: steakhouse'u yurtdışındayken yemiştim aslında yemiştim denmez yarısını yemiştim sonra çöpe atmıştım berbat bi tadı vardı burdakinin tadı değişikmidir acaba Şöyle diyim, eti fena diil, baharatı biraz farklı sanırım. Fakat hamburgerin içinde bi şey var, çok ilginç bi tadı var. Bi çeşit soslu soğan falan heralde, anlamadım. Yerken biraz sıkıyo da sonra canın çekiyo. Böyle bi şey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 evet o iğrenç soğanlar var içinde yarın deniyim bidaha yine sevmezsem soğanları çıkartırım en iyisi eve söyliyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya susun açım öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 whooper daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sosu basıyorlar daha lastikimsi bir ete al sana steakhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 cheese whopper ama mc'den patatesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 big mac biraz daha big olsa hep yerimde çok küçük geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dünya dışında hayat var! tamam, aslında yok.. ama buger ve mc dışında iyi hamburger yapan yerler var. böle mantarlı, özel soslu hedeler falan. GNAM! pek bi feci oluyor. ha sadece bu ikisini kapıştırırsak burger mc'i ahanda şu kaya suya gidip gelene kadar döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 how i met your mother ın bir bölümünde burger konusu vardı, kocman bir hamburgerdi, içindeki köftesi 2 parmak kalınlığındaydı fln öle hamburger bulsam abonesi olucam, bak şimdi ağzım sulandı :D bu saatte hiç okuncak başlık değil insanın karnı acıkıyor ama yemeyin sakın direk yağ olur haberiniz ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Big King XXL Whooper Steakhouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bu arada o patateslerin sırrını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 patateslerin sırrı sevgi ile kızartılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sevebilceğim güzel insanların kızarttığı kesin ama başka bi sırrı daha var :( bilmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hazır patates değil tek farkı o :D yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo bunlar direk soyuyolar yolluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 benim bildiğim asıl fastfoodcular işlemden geçiriyor. kızartma çuvalları falan var döküyolar haşlıyorlar doymuş yağ ile. patatesi soyup tavada tencerede kızartmayı dene istersen alakası olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adamınbiri said: hazır patates değil tek farkı o :D yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo bunlar direk soyuyolar yolluyolar yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 haşlıyolar dondurucuya atıyolar sonra kızartıyolar. salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yağın kızgınlık derecesi ve patateslerin kesimleri ile alakalı aslında tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ardeth said: adamınbiri said: hazır patates değil tek farkı o :D yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo bunlar direk soyuyolar yolluyolar yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize ne haddine be adam, adamınbiri gastronomi okuyan, yemekten bu forumda en iyi anlayan adam. onun mesajı üstüne mesaj yazmak ne haddine? kimin ne haddine alo. adamınbiri öyle diosa öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zpnd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ardeth said: adamınbiri said: hazır patates değil tek farkı o :D yani eve aldığın hazır patatesler önceden kızartılmış oluyo genelde yada bi işlemden geçmiş oluyo bunlar direk soyuyolar yolluyolar yok bi olayları var onların sanki patatesin üretimi ile ilgiliydi diye hatırlıyorum ama emin değilim. kim bilir ne yediriyolar bize Oyle formul molekul falan olmuyor bu isler Sina bey. Haddini bil evet! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 whopper ve big mac bunlardan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bende bi sıralama koyayım: Big King XXL > Triple Whopper(bunu yemedim ama bol etli güzeldir heralde :) ) > double Whopper > Steakhouse > Whopper > ....piyasada bulunan burgerlerin çoğu... > big mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar