SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Gianna jun'dan 2008 yapımı drama filmi. Kendini Süperman sanan bir adamın trajik hikayesi ve onu haber yapmaya çalışırken içine düştüğü ikilemleri yaşan bir kızın hikayesi.imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Netteki altyazısı bana aitken divxplanetteki çakalların benim çevirimi başkası çevirmiş gibi upload ettiklerini de söylemeden edemiycem. nerden mi biliyorum.altyazı çevirirken bir iki ufak kelime hatası veya kendime has şeyler yazıyorum ve aynı şeyi onda da görünce e dedim yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 amacın nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 senin amacın nedir ? ben amacımı garbage de yazdım git orda oku başlığa gereksiz trolleme yapmayın bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pardon ya garbage'a bir açıklama yapacagini tahmin edemedim. asdafs Yaptıgın garip geldi çünkü bir sürü başlık izlenmeye değer filmlerse de yazik olucak tartişilmadan arada kaynayip gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 olsun sorun değil.. Eğer Darkrider bir güzellik yapıp Asya filmleri adı altında bir başlığa sabitlerse oradan ulaşmak isteyenler daha kolay görebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 onun yerine sen Asya Filmleri diye bi başlık açsaydında hepsini yazsaydın içerisine soonra onu sabitlerdi belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 iyide her filmin kendine ait bir başlığı olmalı. benim sabitlenecek topicten kastım bir genel başlık açılır orada kullanıcılar filmlerin forum içi linklerini koyar kolay ulaşabilir.. tek bir başlık içersinde her filmi koyupta üzerine yorum yapmaya kalksak topic kirlilikten başka bişey olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 İçinden gelmiş bizle paylaşmak istemiş iyide yapmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Keşke en süper chaichui gibi garip isimli güney kore filmleri adlı bi başlık açıp bütün filmleri altında toplasaydın. Daha gözöl olardı.Rahatça arayıp bulurduk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 benim için her filme ayrı başlık açılması sorun olmaz,fakat rahatsız olunuyorsa hepsini bir başlık altında toplayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Toplamayın filmleri bir başlıkta. Her amerikan filmine ayrı başlık mı açıyoruz?Hayır. Her NBC veya Sci-Fi Channel dizisine ayrı başlık mı açıyoruz?Hayır. Soulcube konu başlıklarını ard arda açtığı için çok göze batıyor o kadar. Bir kaç güne konu başlıkları oturur, bir kısmı geri sayfalara düşer. Ayrıca 20 tane filmin olduğu konu başlığında 1 filmin spoiler'ı verilip tartışılır mı? Olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bunu düşündüğüm içn yaptım bende. ama dediğim gibi bir başlık altında linkler verilirde forum içindeki özgün başlığa yönlendirilirse çok daha sağlıklı olur. Hem asya filmlerine merakı olanlar oradan beğenilen filmlerin isimlerini yazmış olur hemde diğer yandan bu filmler için tartışma alanı da olmuş olur. birde bu film başlığı filmle alakasız bir sürü mesajla doldu ona üzüldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Rahatsız olmadım sadece daha rahat ulaşılabilir diye söyledim. Canımız asya meşeiyli film izlemek istediğinde o topice girer bakardık diye şey ettim. Farketmez yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 asya filmlerini hic sevmem ama gayet de kurallarina gore post atiyor soulcube. her film'in kendi basligi var, asyali diyip irkcilik yapmayin!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Bu topicler dursun ama sabit bir başlıkta toplansın linkler yine de. yarın öbür gün bunlar arkalarda kalacak. ilerde ulaşmak kolaylık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Soul Cube, filmi vermişin, ii güzel, bende izlemek istedimde, Uzakdoğuya gitmeye niyetim yok, şimdi ben bu filmi nasıl bilgisayarımda izleyebilirim? (bir nOOba anlatıyormuşum gibi, açık adres ve açıklama verin lütfen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 mükemmeldi,harikaydı. çok aglattı sonlarına dogru,yüzüm gözüm şişti =b bir,iki,üç,dört,beş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar