necmi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://www.skiciyiz.biz/ dün akşam televizyon makinasındaydılar intenet adreslerini verirken skandal yaşandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 özelden ataydın bunu herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 boardcuyuz.biz adreslerini verselermiş, kendileri kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 adamlar bizim gibi boş komunite değil kayıyo sosyalleşiyo falan biz anca lan parti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ardeth said: adamlar bizim gibi boş komunite değil kayıyo sosyalleşiyo falan biz anca lan parti :/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hakkaten okan söylerken süperdi skiciyiz biz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dün gece türk televizyon tarihinin en iyi şov programı yapıldı bence. 90'lı yılların tüm popüler şarkılarını söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 evet hacı ya çok güzeldi harbiden ne güzel bi nostalji oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 http://download.skiciyiz.biz/kingdisco/skiciyiz-kisa.avi adrsiden çekilebiliyormuş o bölüm. izleyelim baalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 haheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gerçekten de müthiş oldu. kingodisko bu sene bana hiç zaga yada makina tadı vermedi çoğu zaman tv açık kulaklıkla müzik dinledim ama dün gece hakkaten baştan sona izledim ve çok duygulandım o şarkılarla büyüdük çünki baya nostaljik ve güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Rippi torkenti falan varsa bi şey edin ya. Merak ettim valla. Geçen haftaki saçmalıktan sonra okan ı bi daha izlemeye tövbe etmiştim hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 roket adam said: Rippi torkenti falan varsa bi şey edin ya. Merak ettim valla. Geçen haftaki saçmalıktan sonra okan ı bi daha izlemeye tövbe etmiştim hakkaten. geçen hafta ne oldu izleyemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bahsettirdiler adlarından negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 abi bu 90 yıllarda pop müzik patlamıştı hani burak kut hakan peker yonca evcimik falen onlar vardı konuk olarak nostalji yaptılar çok matraktı yanlız bende seğretmem sevmem o programı ama bu hafta denk geldi açtım oylesine dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hahahhahhaha fena yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 GwindonSurion said: roket adam said: Rippi torkenti falan varsa bi şey edin ya. Merak ettim valla. Geçen haftaki saçmalıktan sonra okan ı bi daha izlemeye tövbe etmiştim hakkaten. geçen hafta ne oldu izleyemedim ben bir çocuk çıkıp okan la bik bik diyerekten bir şeyler yapıyordu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sevkotr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 :) adres çok iyi www.skiciyiz.biz bugün sabah gazetesinde de isimleri geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ardeth said: adamlar bizim gibi boş komunite değil kayıyo sosyalleşiyo falan biz anca lan parti :/ paticik diye isim seçmekle hata ettik, sonra ağlıyoruz neden yeni üyeler bu kadar nubi diye. adamlar mis gibi koymuş işmi, paso kayıyorlar ne güzel işte. sosyal ortam vs. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Üyeyiz buraya biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konu 2 sene once acilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 evet cok sıkıcısınız booooring yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar