Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sony yada canon marka olabilir. Sony Cybershotları tavsiye ediyorlar. Profesyonel bişey istemiyorum küçük ince, fotoğraf kalitesi, görüntü netliği iyi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 quality = canon flexibilty = sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 canon ixus 75 (amerikan pazarında powershot sd750) var bende. çok memnunum. üst modelleri çıkmıştır herhalde.. tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sony DSC-T70 şirin bi makine tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sony Cybershot DSC-W120 Sensor 1/2.5" (5.75 x 4.31 mm, 0.24 cm²)CCD Effective Pixels 7.2 million Digital Zoom Yes, up to 2x Image Stabilizer Yes, Lens LCD Monitor 2.5 "inch 115,000 pixels ISO Sensitivity Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200 Power Source Lithium-Ion (NP-BG1) Storage Media Memory Stick Duo / Pro Duo, Internal Bu aletin fiyatı uygun. Kullanan, öneren var mı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Canon Ixus serisinden alıp da memnun kalmayan duymadım daha. Bütçene uygun bir modelini gönül rahatlığıyla alabilirsin bence. Sony ve diğer markaların da kaliteli modelleri vardır eminim ama pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Canon IXUS serisi ve Sony Cybershot serisi arasında kalıyorum zaten. 2 Markada çok kaliteli modeller üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ixus IS970 en iyi sanirsam kompaktlar arasinda. slim olarak en iyi olan da Sony T700 olabilir. Bende bir adet sony T70 bir de N1 var, ikisi de $ov amacli biraz, 3" touch screen, cok ince ve guzel dizayn da cabasi. Ama canon kadar kalite cekemezler karanlikta falan. Ama yok ben hatira fotografi cekecem diyosan kesinlikle sony. kirmizi-pembe falan al, kizlar kapida siraya girer o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kompakt makinelerle hatıra fotoğrafı dışında pek adam gibi foto çekilmiyor gibi zaten. Ufacık lens ve algılayıcıdan pek bir şey beklememek lazım. Sony Cybershot T serisi modelleri hakkaten çok şekil ama, ben olsam ondan alırdım. Foto kalitesinin de Canon dan aşağı kalacağını sanmıyorum. Ayrıca http://www.dpreview.com/ dan da çekilmiş örnek fotolara bak almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Tavsiyeler için teşekkür ederim. Bende kompakt bir makina istiyorum. Aile, arkadaş, eş, dost fotoğrafı çekicem. Profesyonel bir şeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ve mumkunse sahibinden.com dan al. 4 gunde taiwandan eline geliyor ups veya dhl ile. adamlar bir yolunu bulmu$lar gumrugun. 4 ay once T70 i 340 liraya aldim, hepsiburada'da 750 liraydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sony Cybershot DSC-W120 aha bunu aldik gecenlerde. gayet guzel. tavsiye ederim. kalite/boyut/fiyat oranini sdengeli bir sekilde tutturmuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bütçene en uygun canon. tek tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 canon ya da sony, çok fark etmez. ikisi de çok güzel şeyler çıkartır(kompakt sınıfında tabii) sony'nin carl zeiss avantajı var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 zeiss is nice but price is twice* *alman aksanıyla sony'nin orta sınıfında gördüğüm kadarıyla gece çekimleri çok kötü canon düşünebilirsin ama sony daha şekil, küçük üretiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Canonların fiyatı sony'e göre biraz daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Canon IXUS IS (tu) tasarımı çok iyi, küçük bir makine, ayrıca video çekimi de daha iyi. Bana Sony'ler daha pahalı geliyor. Carl Zeiss yazısına para ödüyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar