KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Eğer internet explorer'ı kaldırırsam sadece firefoxtan bağlanabilir miyim? ya da operadan chrome'dan fln.. bide nasıl kaldırabilirm? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bildigim kadarıyla kaldıramıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kalkmıyo o. ama varsayılan tarayıcını firefox veya krom ayarlıyorsun. bir de ie kısayollarını kaldırıyorsun. iesiz olmaya yaklaşıyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bide kaldırırsan windows update sitesine falan bağlamazsın,firefoxla girilmiyor.Dursun ztn açmadığın sürece kaynak yemez heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kaldıramıyorsun ki kaldırırsan şöyle şöyle olur diyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 firefoxla ilgli sorun yaşıordm.. opera da aynı sorunu veriordu.. sildim baştan yükledim bütün her şeyi şimdi iyi gibi fakat firefox un bi addon u wardı. mousela ileri yapıon ileri geri yapıon bi önceki sayfaya dönüodu fln.. adını hatırlayamadım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 mouse gestures. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 internet explorer file explorerla kanka oldugundan snairim kalkmiyor tam olarka ayne normal bilgisayarim war ya onun amca oglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 En fazla masaüstündeki simgesini kaldırırsın.Onun içinde masaüstüne sağ tıklıyıp özelliklerden masaüstüne gelip, masaüstünü özelleştirden kaldırabilirsin simgesini en fazla ben öle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 explorer kapanınca sadece masaüstü resmi kalıyor. görev yöneticisine erişebiliyorsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kaldıramssın gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Jahrein said: mousela nası ileri yapılır nası bi harekettir o. harbi merak ettim? sağa sola çizgi çekiyorsun. sol tık basılıyken mouse'u sola çekersen sola gitmiş yani geri gitmiş oluyorsun.sağ taraf da ileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sırf bu kadar değil farklı hareketler var işte önce sağ sonra yukarı yapıyorsun tab açıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sag yukariyla aduket cekiyoduk en son, ben orada kalmi$im =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 çok kasarsan kaldırabilirsin. ama hiç tavsiye edilmiyo. çünkü windowsun her tarafına kök salmış durumda alet. kaldırırsan mesela help dosyalarını okuyamazsın, büyük ihtimalle windows explorer ile de baya sorun yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 roket adam said: Sırf bu kadar değil farklı hareketler var işte önce sağ sonra yukarı yapıyorsun tab açıyor falan.ben sorulanı kadar cevapladım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 program ekle/kaldır->windows bileşenlerini ekle/kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 local policy veya group policy ile iexplorer.exe'yi blocklayabılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar