Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben arabadan indim ekmek aldım. geri döndüm arabaya bindim ancak arabada ben inerken babam ve abim varken, bindiğimde 2 kız 1 erkek vardı. ben sanki bilerek yapmışım gibi inip 3 araba arkada kalmış olan asıl bizim araGülerken suratlarının rengi değişmişti hepsinin bense bugsy bunny gibi eve kadar tuttum kopmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ahaha kötüymüş bu. arabadakiler iyi kopmuştur :) edit: şu yeşil smiley :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben park ettiğim yeri bulmayınca yeni araba alıyorum. tavsiye ederim baya pratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 CthuLhu said: ben arabadan indim ekmek aldım. geri döndüm arabaya bindim ancak arabada ben inerken babam ve abim varken, bindiğimde 2 kız 1 erkek vardı. ben sanki bilerek yapmışım gibi inip 3 araba arkada kalmış olan asıl bizim araGülerken suratlarının rengi değişmişti hepsinin bense bugsy bunny gibi eve kadar tuttum kopmak için.. zuxhdaksdhkajshd :D:D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 abi gülmekten cevap atmayı unutmuştum bu posta.. hala gülüyorum, yılın olayı seçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hahaha kaan hala görmemiş olabilir mi bu başlığı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Ben de arkadaşları bekliyordum bir gun, araba ile gelceklerdi siyah opel astra olduğunu soylediler. Hava karanlık, yağmur yağıyor, kaşkol bere vs takıyorum. Buluşma yerine gittiğimde 34 plaka siyah bir opel astra bekliyordu. Gittim, kapıyı zorladım felan açılmıyor. Eğilip içeri baktım, kızın biri gozleri faltaşı şeklinde bana baktı ve bastı gitti korkudan :) Baya gülmüştüm valla eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kaanın arabasımı vardı yaw cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ben bu topici kaybetmiştim 2. sayfadaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Alexi_Septimus said: Hahaha kaan hala görmemiş olabilir mi bu başlığı acaba? Allah belanı versin. Bir daha evinden giren benim de versin. Neyse güldük eğlendik napalım sdkjfhsdf. Bu arada ben de hangi kata park ettiğimi bilmiyodum. İlk 3 katı didik didik aradım bi de en alta bakayım dedim kapının tam karşısında duruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Çok mutluyum açık bırakıp gittiğin için, bana bu başlığı açma fırsatını tanıdığın için. /ayrıca gir ama açık bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 CthuLhu said: ben arabadan indim ekmek aldım. geri döndüm arabaya bindim ancak arabada ben inerken babam ve abim varken, bindiğimde 2 kız 1 erkek vardı. ben sanki bilerek yapmışım gibi inip 3 araba arkada kalmış olan asıl bizim araGülerken suratlarının rengi değişmişti hepsinin bense bugsy bunny gibi eve kadar tuttum kopmak için..asıl bizim arabaya bindim olacak orası niye öyle kalmışsa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ara guler olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 KIMLERIN ARABASI VAR BELLİ OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 İtirafım var, Benim arabam var. Bunu paticik ahalisine tekrar tekrar söylüyorum arabam var. Ama ben görmemişim. Atalarımızın güzel bir sözü geldi yine aklıma. Eşek ve altın semer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Of ya Kaan, araban var diye prim yapıyosun. Ne hanzosun Kaan, ne hanzosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bende de var !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mavi said: İtirafım var, Benim arabam var. Bunu paticik ahalisine tekrar tekrar söylüyorum arabam var. Ama ben görmemişim. Atalarımızın güzel bir sözü geldi yine aklıma. Eşek ve altın semer. Bence daha kaliteli itirafların olabilirmiş. Geldiğiniz yerde insanın altında araba olması ve araba hakkında başından geçen bir olayı yazması böyle görgüsüzlük falan sayılıyorsa kışın dikkat edin de ailecek 2. sayfalarda soba zehirlenmesinden yattılar diye okumayalım. Topiği bile ben açmadım ayrıca o da ayrı konu. Azıcık zeka kasın da gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Zeka dediğin aghanim mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Evet ama bi tane yetmez gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 aşın bunları türkiyede 11 milyon araç var. amman ne büyük hava atma malzemesi imiş. yakında wow oynuyo diye , anladık orjinal oyunun var anladık, kes lan denilcek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Arkadaşa Aghanim, Guinsoo iki tane de null yazıyorum o zaman. Anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 arabam var demişte eski kasa şahin değilmiydi lan sanki bana volvo s40 felan hadi beni gibi s40 ı olsa anlarım hava atsında bende arabanın arkasına "AZRAİL BLÖF YAPMAZ" yazdım çok canlı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ankara'da emekte oturuyorum. Yıllar önce emniyete işim düştü, arabayla gittim Ankamall yeni açılmıştı o zamanlar garajına parkettim. Emniyetteki işimi bitirdim, taksiye bindim eve geçtim. Ertesi sabah işe gitmek için yaklaşık 40 dakika evin önünde araba aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 siz görmemişseniz ben hiç görmedim agoliler 1. arabam pertledi. 2. arabanın resmini bulamadımda oda pertlemeye yakınladı. 3. arabam bunun nevri döndü. 4. arabamın resmini koymadım çünkü hala kullanıyorum ama google a yazsan çıkar. Ankaranın en pahalı arabası diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar