Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Itirafım var

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ben arabadan indim ekmek aldım. geri döndüm arabaya bindim ancak arabada ben inerken babam ve abim varken, bindiğimde 2 kız 1 erkek vardı. ben sanki bilerek yapmışım gibi inip 3 araba arkada kalmış olan asıl bizim araGülerken suratlarının rengi değişmişti hepsinin bense bugsy bunny gibi eve kadar tuttum kopmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
ben arabadan indim ekmek aldım. geri döndüm arabaya bindim ancak arabada ben inerken babam ve abim varken, bindiğimde 2 kız 1 erkek vardı. ben sanki bilerek yapmışım gibi inip 3 araba arkada kalmış olan asıl bizim araGülerken suratlarının rengi değişmişti hepsinin bense bugsy bunny gibi eve kadar tuttum kopmak için..

zuxhdaksdhkajshd :D:D X(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de arkadaşları bekliyordum bir gun, araba ile gelceklerdi siyah opel astra olduğunu soylediler. Hava karanlık, yağmur yağıyor, kaşkol bere vs takıyorum. Buluşma yerine gittiğimde 34 plaka siyah bir opel astra bekliyordu. Gittim, kapıyı zorladım felan açılmıyor. Eğilip içeri baktım, kızın biri gozleri faltaşı şeklinde bana baktı ve bastı gitti korkudan :) Baya gülmüştüm valla eueh
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi_Septimus said:
Hahaha kaan hala görmemiş olabilir mi bu başlığı acaba?

Allah belanı versin. Bir daha evinden giren benim de versin.

Neyse güldük eğlendik napalım sdkjfhsdf. Bu arada ben de hangi kata park ettiğimi bilmiyodum. İlk 3 katı didik didik aradım bi de en alta bakayım dedim kapının tam karşısında duruyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
asıl bizim arabaya bindim olacak orası niye öyle kalmışsa :S
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi said:
İtirafım var,

Benim arabam var. Bunu paticik ahalisine tekrar tekrar söylüyorum arabam var.
Ama ben görmemişim.

Atalarımızın güzel bir sözü geldi yine aklıma.

Eşek ve altın semer.

Bence daha kaliteli itirafların olabilirmiş. Geldiğiniz yerde insanın altında araba olması ve araba hakkında başından geçen bir olayı yazması böyle görgüsüzlük falan sayılıyorsa kışın dikkat edin de ailecek 2. sayfalarda soba zehirlenmesinden yattılar diye okumayalım.

Topiği bile ben açmadım ayrıca o da ayrı konu. Azıcık zeka kasın da gelin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...