White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 15 Kişiye saldıran bir abimiz vardı, onu çağırırım aklını alır zombilerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hepiniz kalkar çişinizi yapar kahvaltınızı yapar camdan bakıp aaa zombi lan bu der hemen pc başına oturup paticikte konu açardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 pc başına oturur şunları sipariş verirdim, not düşerdim kargocu yolda durmadan direkt benim eve sürsün diye: sonra besmele çekip sokağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hakkaten filmlerdeki en büyük eksik, full plate mail çaktığın anda bitti god mode sun, 1000 tane üstüne çullanıp seni ezmedikçe yenilmezsin, özellikle özel yapım zırh yaptırcaksın tangır tungur oynıyan değilde böyle tek parça sıkı Hellgate londondaki templar zırhı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 @Sam abi elektrikler yok, ilk mesajda da yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cado said: hepiniz kalkar çişinizi yapar kahvaltınızı yapar camdan bakıp aaa zombi lan bu der hemen pc başına oturup paticikte konu açardınız yapmam diyenden korkacaksın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 throne_eins_meister said: @Sam abi elektrikler yok, ilk mesajda da yazılmıştı kgk var bende, 5dk çalıştırıyor. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 KIRMIZI TUTTUM ALLAH BENDEN ŞEYTAN ZOMBİLERDEN KURALLARI BEN KOYARIM GÜNDÜZ ÖLÜRLER GECE UYURLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 .kill ve its a good day to die var bi de hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 console açılıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben bişe merak ediyom! zombi filmlerini gerçekçi yapmak isteselerdi, bu zombileri kovalayan nekrofililerin olması da gerekmez miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 onlar fazla dayanmiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 başbakana sinirlenir geri yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bunu binlerce kez düşündüm keşke olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Direk dalarım. FUCKEEEEEEEEERRZZZ MOTHERFUCKEEEAAAAAAAAAAARZZZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bizim fantezimiz olm bu. hatta bzi silah fln bile seçtik (senin düşünden farklı olarak) oyunlarda soteci olan bi arkadaş ben yine sniper alıcam diyodu öküz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bol bol save almayi unutmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 olm sapıkmısınız siz ya dun okudum konuyu gece rüyama girdi. Düzgün fantaziler kurun bigboobs fln gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Şeerde ne duruyonuz. Mis gibi doğa var yaylalar ormanlar medeniyetten uzak. Arabamızda varmış. Hemen gidip migrostan kamp malzemeleri temin edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 razzRaziel said: http://images4.wikia.nocookie.net/zombie/images/thumb/c/c2/Zombiesurvivalguide.jpg/300px-Zombiesurvivalguide.jpg ayrıca bana bişi olmaz demeyin bilmişlik taslamayın çıkmaz çıkmaz demeyin şansınızı deneyin.. bunu baş ucunuzda bulundurun isteyen olursa upload edebilirim. var bende bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Tabiiki s.t.a.r.s polis binasina gider ipuclarini cözmeye calisirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Marveloth said: Tabiiki s.t.a.r.s polis binasina gider ipuclarini cözmeye calisirim. iyi ki hatırlattın. şimdi Resident Evil'leri üst üste bitirip üstüne de Degeneration izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 E ama cok basit.. Bi sonraki lvl imi cleric alirim oldu bitti ahaha.. Turn nameft!.. Daystar yada mace of distrupter da olur..Carsomyr olur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Arkadasim insanlari yanlis bilgilendirme. Namevt Defet! olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 AltF4, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar