Voys88 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 repintar Ninja Kaplumbağalarının sadece kullanarak parmaklarını en http://www.mytopclip.com/play.php?vid=974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oha süper ama yardım almıştır kesinlikle. almışsa bile yine de süper videoda görüldüğü kadarıyla bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 büyüyünce hitler olur lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Çocuğun resmin en basında, ana hatlarıyla formu oturttuğu kısımda, hiç geniş açıdan çekilmemiş olması kıllandırdı beni. Yani parmakalr gezinio sadece ve 0 arayış çizgisiyle çötönk diye formu oturtuo. Sadece form ve genel renkler oturduktan sonra bikaç tane geniş açı var aynı anda kağıdı ve çocuğu gösteren. O yüzden evet Kıllandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bir yerde çocuk boyayı bulduramıyor xD Ve evet geniş açı olmaması hatta sürekli atlamalar tam hat çizimi sırasında açı değişimleri olması fake olma olasılığını arttırıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 böyle çocuğum olsun, yanında 498465489 çocuğum daha olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fake ihtimali büyük tamam da hangi insan oturup bunla uğraşır. ne geçio ki eline anlamadım yani. çocugu ünlü mü oluyor. büyüyünce chris crocker olsun da göreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar