SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 80'lerin sonunda TRT'de gösterilen özellikle insan vücudunu ele alan serisinin popüler olduğu vücut sistemlerini , hücreyi çok basit ama çok güzel bir şekilde anlatan uzun beyaz sakallı beyini , oksijen baloncukları taşıyan kırmızı insan şeklinde alyuvarları , polis kılığında akyuvarları , mavi çirkin bakterileri , sarı virüsleri , havada uçuşan antikorları ve diğer kahramanları ile unutamadığımız Fransız çizgi film Diye tanıtıyo feysbuk grubu çok severdim ya, insan vucudunu anlatırdı süper bi şekilde, alyuvarlar kan taşıyan adam falan, beyinde bi sürü eleman sinirlerde hızlı koşup mesaj taşıyan adam, o beyne gider beyindeki amca mesajı okur ona göre bişi yapardı falan. İzleyen var mı çocukluğunda Dipnot: 80lerin sonu diyo da 90 larda sabah erken kanald de izlerdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ben almanyada onlarin dergisinin koleksiyonunu yapmistim. Suan türkiyede sadece bikac kitabi var. En janti benim bu topicte sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 evet denk geldikçe izlerdim, hoştu baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bende 90 larda sabahları izlerdim.Çokta güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 geçen gün eftelyada fransızcası yayınlanıyodu gördüm hüzünlendim go go power rangers diyerek çıktım mekandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dikkat Dikkat Tüm Dinazorlar Lütfen Buraya...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 açılmışı var http://forum.paticik.com/read.php?62,3684993,3684993#msg-3684993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar