Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyuldum

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Sabah uyandırdılar soyulmuşuz diye.
Yatalı 2 saat olmuştu.
Sesler de duymuştum yan odadaki kardeşim tuvalete kalktı falan zannettim.
Mutfak balkonuna tırmanıp zorlayarak pimamenleri açmış.
Benim odadının ışığını görmüş heralde ki ne bulduysa mutfağa taşımış askılıktan.
Babamın cebinden 2 cep telefonu götürmüş. İç cepteki cüzdanı arayıp bulmaya vakti olmamış korkudan gerizekalının allahtan.
Salona geçmiş, konsol var ilk çekmeceyi açıp bişeyler aramış bulamamış. (anahtar ruhsat orda)
Etrafı az dağıtıp gitmiş. Odamda wow oynayıp film izliodum gece boyunca ben de. Paranoya yapmadım haliyle ev halkından biri kalkmıştır diye benim odam dipte kalıyo, tıkırtılar hafif duyuluyo.
Hayvan bi de beyaz mermerde sigara söndürmüş fantazi yapmış.
Babamın 2 ceptel ile benim cepten kulaklık(yuh be adam) gitmiş.
Buna şükür.
Çok husursuz oluyo insan. 1 katta oturmak dert. Tıkırtı duyunca açıp baksam gözgöze gelsem nolucaktı o da bi soru.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun dinancım ya demir parmaklık taktırın camlara en güzeli öyle oluyo ama hiç uğraşmıyo bir de pronet'i arayın günde 1$'a adamlar geliyo cillop güvenlik sistemi kuruyo eve kımıldamayı gördüğü an vuruo alarmı ki zaten kaçıyo direk hırsız.

iyi ki göz göze gelmemişsin panikten kro herif bişey yapsa bok yoluna gider insan yani böyle zamanlarda hiç tepki vermemek lazım. he belki içerdeyken bağıra bağıra 155'i arıyo gibi yapabilirsin. o zaman da kaçar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.Belki senin o saatte bilgisayar oynuyor oldugunu yani ısığı falan gördü ve o sekılde bırakıp gitti. Bilinemez. Belki herkes uyuyor olsaydı heryer karanlık olsaydı daha fazlasını yapacaktı.Allah'tan az kayıp var ve olan mala olsun.

Ve bu arada artık dırek bayıltıcı sprey falan kullanıyorlarmıs. Adam uyuyanların odasına sıkıyor 10 dakıka beklıyor sonra naklıyecı gıbı temızleyıp cıkıyor.

Evde soyulmak başka birşey tabi. Güvenlik önlemleri falan...Engellenebilir bir durum. Fakat aklıma gasp ve hırsızlık suclarını getirdi olay arkadaslar sokaklarda bu tür olaylara karşı daha savunmasızız.

Tenha ve tekin olmayan yerlere yalnız başınıza girmeyin. Kestirme olması bu riski göze almanız için yeterli olmasın.
Artık şu zamanda kimin ustune baksan en az bır cep telefonu var. Ve ortalama 50 ytl'den başlıyor. Ki eminim cogumuz 250 ytlik telefon kullanıyoruzdur.

Cok tuhaf insanlar var ben meslek itibariyle baya bir karşılaştım. Eleman önünü kesenlere fiziksel zarar vermesinler diye neyi var neyi yok veriyor. Adamlar bu sefer basit lokma görüp beter ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.Yakın zamanda komsulardan birinin basına ilginc bir olay geldi onun icin anlatmak istiyorum.

Şimdi bizim evler müstakil ve bitişik yani aslında gelip soymak cok da zor deil.Adam girmiş birinin evine işte ne varsa almış falan.Arabanın anahtarı hemen antrede bi dolabın ustunde duruyormus.Onu almıs heralde tam cıkmayı planlarken yan evin anahtarını görmüş.(Bizim buralarda tatile falan gidilecekse anahtar komsuya bırakılıo bi terslik olursa die)Onu almış sora gitmiş yan eve girmiş.Yan evi de bir guzel soymus sora ilk girdigi evin arabasının anahtarını o eve bırakıp 2. evin diğer arabasını alıp basmış gitmiş.Bi de halının üstüne "sıçmış" şaka gibi.Yani anahtarları falan koydugunuz yerlere dikkat edin kesinlikle göz önünde bırakmayın saklayın bir yerlere sora cok aglıyo insanlar aman dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...