Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.0.8 PTR Notes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
COH cd sini istemiyoruzzzzz. COH un instant kalmasını istiyoruzzzz.

(Son dakikaya kadar ağlamalar, belki sesi duyulur diye beklemeler, hala olacakları kabullenememek...)
Mesaj tarihi:
Boci said:
COH cd sini istemiyoruzzzzz. COH un instant kalmasını istiyoruzzzz.

(Son dakikaya kadar ağlamalar, belki sesi duyulur diye beklemeler, hala olacakları kabullenememek...)

Korkma genç adam! CoH instant kalacak!

(posttaki açıktan yararlanarak yalandan umut vermek)
Mesaj tarihi:
Evet.

said:
The actual time to complete this achievement has been changed from 2 minutes to 4 minutes as of patch 3.0.8. There is currently a bug though and the text in the achievement window still shows 2 minutes. This will be corrected in a future patch.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=14496619991&pageNo=1#0
Mesaj tarihi:
valla bugün aldım ben dalaranda bankanın önüne parkettim bugı kullanarak yaklaşık 1 saat afk oldum o yeter bana :) zaten bu mountlar dalaranda afk olmaktan başka bişeye yaramıyor.
Mesaj tarihi:
Krasus landing fix mekan zaten onun için. Biz her birini gördüğümüzde (timelost, red, greed proto farketmeksizin) guild chatte geyiğini yapıp salak diyoruz haha. UO da mare tameliyip brit bankada binip beklemek gibi salak birşey çünkü.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Gotta Go nerflense bile yine belediye dağıtmış olmayacak.

Nasıl olmayacak? Bir tane zor achiev bile kalmıyor. Ha gerçi VH deki şansına bağlı olarak yapmadığın bosslar haricinde ki o da şans yani bir numarası yok.
Mesaj tarihi:
evet launcher güzel.

artık zorlayacak achiveler aslında eskiden bugla yapılıp fixlenen achiveler olacak :)

oculus'u 20 dk bitirme gibi.

watch him die da zorlayabilir.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:
bide exotic pet olmasına ragmen niye bu core houndlar cücük kadar , biraz büyütseler bari
daha iyi ya küçük olduğu. devilsaur küçük olsa keşke. cat gibi olsa süper olur ya.
Mesaj tarihi:
Warlockların summonına 2min CD gelmiş. Artık herkes kosacak :P
Demonic circlea yakınken mana drink icemiyormusuz.
Emberstorm da sorunlar varmış bazısı calısıyor bazısı çalışmıyor diye conf ile.
Pet HPlerinde artış yapılmamış hatta azalanlar varmış.
Warlocklar buff bekliyordu ama (((o) aldık.
  • Yeni Oluştur...