Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Biri acaba Patchin ne gibi yenilikler veya nerfler getiriceğini son haliyle koyabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Birkaç saate US'te aktif olur patch, o zaman koyarız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=35140.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 COH cd sini istemiyoruzzzzz. COH un instant kalmasını istiyoruzzzz. (Son dakikaya kadar ağlamalar, belki sesi duyulur diye beklemeler, hala olacakları kabullenememek...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yeşil gemler değerlencek süper olcak. allahtan biriktiriyordum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ya cd yokmuş o gem aletinde. bilsem bende birirktirirdim hepsini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 24 saat Cd var ya onda. Kaldırmışlarmı CD'yi, nerden gördün. Tanesi 15 goldan 400 tane frozen orb stokladım valla 1 aydır, servera gem'e boğarım eğer CD yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Boci said: COH cd sini istemiyoruzzzzz. COH un instant kalmasını istiyoruzzzz. (Son dakikaya kadar ağlamalar, belki sesi duyulur diye beklemeler, hala olacakları kabullenememek...) Korkma genç adam! CoH instant kalacak! (posttaki açıktan yararlanarak yalandan umut vermek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 patch 51 mb simdi iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ee şimdi bu gotta go nerf yiyip 4 dakika mı oluyor bu patchle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Evet. said: The actual time to complete this achievement has been changed from 2 minutes to 4 minutes as of patch 3.0.8. There is currently a bug though and the text in the achievement window still shows 2 minutes. This will be corrected in a future patch. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=14496619991&pageNo=1#0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Tam alıp keyfini sürücez bu sefer belediye dagıtmıs gibi olacak desenize peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla bugün aldım ben dalaranda bankanın önüne parkettim bugı kullanarak yaklaşık 1 saat afk oldum o yeter bana :) zaten bu mountlar dalaranda afk olmaktan başka bişeye yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Krasus landing fix mekan zaten onun için. Biz her birini gördüğümüzde (timelost, red, greed proto farketmeksizin) guild chatte geyiğini yapıp salak diyoruz haha. UO da mare tameliyip brit bankada binip beklemek gibi salak birşey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Gotta Go nerflense bile yine belediye dağıtmış olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Sapphire Hive Queen tamelemek isteyen hunter varsa, son şans bu gece. Patchten sonra tamelenemiyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bide exotic pet olmasına ragmen niye bu core houndlar cücük kadar , biraz büyütseler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 DiadanLocke said: patch 51 mb simdi iniyor. nerden indiriosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 51.4mb tam olarak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Masquerade said: Gotta Go nerflense bile yine belediye dağıtmış olmayacak. Nasıl olmayacak? Bir tane zor achiev bile kalmıyor. Ha gerçi VH deki şansına bağlı olarak yapmadığın bosslar haricinde ki o da şans yani bir numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 launcher cok sekil olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 evet launcher güzel. artık zorlayacak achiveler aslında eskiden bugla yapılıp fixlenen achiveler olacak :) oculus'u 20 dk bitirme gibi. watch him die da zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Helcaraxe said: bide exotic pet olmasına ragmen niye bu core houndlar cücük kadar , biraz büyütseler bari daha iyi ya küçük olduğu. devilsaur küçük olsa keşke. cat gibi olsa süper olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Öyle düşünmemiştim ama onları hala yapmamış insan sayısının pek fazla olacağını düşünmüyorum ben =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Warlockların summonına 2min CD gelmiş. Artık herkes kosacak :P Demonic circlea yakınken mana drink icemiyormusuz. Emberstorm da sorunlar varmış bazısı calısıyor bazısı çalışmıyor diye conf ile. Pet HPlerinde artış yapılmamış hatta azalanlar varmış. Warlocklar buff bekliyordu ama (((o) aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar