deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Absolut said: O teknoloji daha yeni o yüzden kesin şaşı yapar biraz daha beklemek lazım :) Ben tnt2 falan olduğu dönemlerde de böyle birşeyler hatırlıyorum, farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Eskiden zıpır bilmeceler kitabıyla verilen tek gözü mavi, öbür gözü kırmızı karton gözlük takıyorduk. Şimdi Ray-Ban takıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Aluriel said: sonunda geliyor. hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. ozaman ben ağırdan ağırdan bi paladin kasayım.priestime yazık oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Greeny said: Aluriel said: sonunda geliyor. hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. ozaman ben ağırdan ağırdan bi paladin kasayım.priestime yazık oldu :P Niyeymiş o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Raidlerde tek tuş heal yapamayacak ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 e madem flash heal tuşunu action bara koyucaz, bari kalkanı olan classla oynayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bişey olmaz görende classın tüm yeteneklerini siliyorlar sanacak abartmayın sadece op ötesi bir büyü olması gereken seviyeye çekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Nihayet geliyor, az biraz dengelenicek sanki şuan çok bayıktı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Nessarien said: Bişey olmaz görende classın tüm yeteneklerini siliyorlar sanacak abartmayın sadece op ötesi bir büyü olması gereken seviyeye çekiliyor. yok yav şaka yapıyorum zaten. sonunda disc olabilicem sanırım şu patchle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Hunterlar PVP'de ne kadar nerfleniyor bilen biri anlatabilir mi? BM'den çok MM oynamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 rog noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Satmayı olmadı atmayı düşünüyorum. Nedense içimde bir umut paralı faction change açarlar diye saklarım ama muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Faction değişimi yapmazlar, yapmamalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bugün cinsiyetini değiştiren yarın factionunu değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 COH u da değiştirmezler dimi. Yok yok değiştirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 faction degistirme olursa irc degistirme de olur o da olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Fucking finally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Wispy said: Satmayı olmadı atmayı düşünüyorum. Nedense içimde bir umut paralı faction change açarlar diye saklarım ama muhtemelen. O gelene kadar (tabii gelirse) sen 0 dan 80'e yapmış raidlere başlamış epixlenmiş bile olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Valla Blizzard neler için mümkün değil asla düşünmüyoruz dedi de sonra para tatlı geldi. E.g. Pve to PVP transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ben de pala rollüyorum pvp için. gogo wispy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Masquerade said: ben de pala rollüyorum pvp için. gogo wispy. Rogue yalan mı oldu? GM'e sölemezsem seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 :/ şaka yaptım eheh. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 ne zaman geliyo bu patch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Çarşamba büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar