sudden death+ deep wounds nerfi geliyormuş patchle. sadece allah belanı versin ghostcrawler diyorum.adamın muhtemelen warriorlarla ilgili geçmişte büyük bir acısı falan var. o kadar balance gereken class varken pvpde nerfliyecek yine warrioru buldu şerefsiz.
deep wounds un pvp ile ne alakası var ki? "white attacklardan daha fazla dmg yapıyor bazen, düzelticez bu yüzden" demiş adam. mantıklı. scorpid poison 4k tickliyor mesela yerine göre, onuda nerfliyorlar. nerflemeliler de, çok saçma çünkü.
hmm aslında benim sormak istediğim bir soru vardı bu deep wound mekaniği ile ilgili, ard arda crit vurunca dmg artıyor ama neye göre bilmiyorum, 2gün önceki heroic thaddius da ben 23k(2hit) ticklediğini gördüm.
Sn1. Critledin -> Deep Wounds saymaya başladı
Sn2. Critlemedin
Sn3. Critledin -> Deep Wounds tickleri artıyor
Sn4. Critledin -> Yine artıyor
Sn5. Critlemedin
Sn6. Critlemedin -> Sn1'deki Deep Wounds ticki son kez tickliyor, Sn3 ve Sn4'tekiler devam ediyor.
Sn7. Critlemedin -> Sadece 3 ve 4 tickliyor
Sn8. Critledin -> 3, 4 ve 8 tickliyor.
allah razı olsun süper birşey cidden, 10man malygos da o kadar feci vuruyorsun ki adamlar vt den spark bufflarının içinde durma diyorlar :D 2-3paladin sadece salvation çalışıyor üstüme.
ps: tahmin ediyorum ki dmg increase alınan encounterlarda fury warrior en çok faydalanan class oluyor.
deep wounds un pvp ile ne alakası var ki? "white attacklardan daha fazla dmg yapıyor bazen, düzelticez bu yüzden" demiş adam. mantıklı. scorpid poison 4k tickliyor mesela yerine göre, onuda nerfliyorlar. nerflemeliler de, çok saçma çünkü.
mesajımı adam gibi oku sonra adam gibi yorum yap. sudden deathe de geliyor demişim nerf deep woundsun pvp ile ne alakası var diye kendi çapında laf koymaya çalışmışsın.
sudden death şu an zaten gimped olan arms talent tree nin MALESEF tek tutunabileceği yeri. bu talentıda hangi embesil koyduysa pvp adam öldürebilme şansın sdaece bu gerzek talentın proclamasına bağlı.
isyanım, şu salak talentı kaldırıp yerine adam gibi bişeyler koyucaklarına hala saçma sapan ayar yapmaya çalışıyorlar, 2-3 nerdin official forumlarda ' omg 12 k execute nerf warrior ' threadlerinden sonra.
mesajımı adam gibi oku sonra adam gibi yorum yap. sudden deathe de geliyor demişim nerf deep woundsun pvp ile ne alakası var diye kendi çapında laf koymaya çalışmışsın.
sudden death şu an zaten gimped olan arms talent tree nin MALESEF tek tutunabileceği yeri. bu talentıda hangi embesil koyduysa pvp adam öldürebilme şansın sdaece bu gerzek talentın proclamasına bağlı.
isyanım, şu salak talentı kaldırıp yerine adam gibi bişeyler koyucaklarına hala saçma sapan ayar yapmaya çalışıyorlar, 2-3 nerdin official forumlarda ' omg 12 k execute nerf warrior ' threadlerinden sonra.
pvp qq su yapıcan madem niye karıştırıyorsun deepwoundu ? alakası yok pvp ile. ayrıca laf koymaya çalıştığım falan yok. tanımam etmem seni, neden sana laf koymaya çalışayım, elime ne geçicek. işine nasıl gelirse öyle yorumlamışsın yzdığımı.
Öne çıkan mesajlar
Sparkcaster
Sosyal ağlarda paylaş
hozceri
Sosyal ağlarda paylaş
Yeager
Sosyal ağlarda paylaş
MacLeod
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
Sosyal ağlarda paylaş
Cuce
tabı sudden death'ede nerf gelırse arms neyle vurucak onu bılmıyorum.
deepwounds cok vuruyo evet. raıdde whıte dmg'a yaklasabılıyo.
Sosyal ağlarda paylaş
Gangren
Loatheb (Thaddius da olabilir) tabiki.
Sosyal ağlarda paylaş
Yeager
özellikle loathep, thaddius ve malygos gibi dmg ve crit buff aldıgımız yerlerde inanılmaz tickliyor.
ps: hay seni gangren :)
Sosyal ağlarda paylaş
Cuce
138%6=22
22x10=220000 white mı critlemis?
misi fazla critlemis demekki.
Sosyal ağlarda paylaş
Yeager
Sosyal ağlarda paylaş
Gangren
Yani:
Sn1. Critledin -> Deep Wounds saymaya başladı
Sn2. Critlemedin
Sn3. Critledin -> Deep Wounds tickleri artıyor
Sn4. Critledin -> Yine artıyor
Sn5. Critlemedin
Sn6. Critlemedin -> Sn1'deki Deep Wounds ticki son kez tickliyor, Sn3 ve Sn4'tekiler devam ediyor.
Sn7. Critlemedin -> Sadece 3 ve 4 tickliyor
Sn8. Critledin -> 3, 4 ve 8 tickliyor.
gibi.
Sosyal ağlarda paylaş
Yeager
ps: tahmin ediyorum ki dmg increase alınan encounterlarda fury warrior en çok faydalanan class oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş
Sparkcaster
pre tbc 6600 dps yapan warriorlar vardı herhangi bi exploit olmadan
Sosyal ağlarda paylaş
Cuce
Sosyal ağlarda paylaş
MacLeod
Sosyal ağlarda paylaş
Helcaraxe
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
Vile Poisons now gives your damage over time poisons an additional 10/20/30% chance to resist dispel effects. (Old - Affected all poisons)
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
pvp qq su yapıcan madem niye karıştırıyorsun deepwoundu ? alakası yok pvp ile. ayrıca laf koymaya çalıştığım falan yok. tanımam etmem seni, neden sana laf koymaya çalışayım, elime ne geçicek. işine nasıl gelirse öyle yorumlamışsın yzdığımı.
Sosyal ağlarda paylaş