Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Emo kızların çogu çok se..şirin oluyor .
Mike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Voys said: rapi de sevmem emo larıda. böyle atışsınlar ne güzel. yalnız mike ı görcem die çok bekledım video da asjkfas evet, ama görememişsin kenarda duruyorum hahaha. hazal falan var resimlerde dikkatini çekeyim yağmur hazal falan. hepsi toplanmıs.
Mike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Dartanian said: Türk emoyuz dienlerin hiç biri duygusal deil ki hepsi eğleniyo birini mutsuz fln görmedm o yüzden özenti olan türkiyedeki özellikle izmir ve istanbuldaki emolardan nefret ediyoruz arkadaşlar olarak.... sen sorunlusun bence. başka bişey değil kendin ağla onlar ağlamıyosa.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Kendi deyimlerine gore EEEHMO imitasyonu yapiyordu ekmek cikarmak ugruna, yanlis hatirlamiyorsam.
Mike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 orhan tarifine kafam girsn lan ahahha
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 mikeın meşhur bi resmi vardı ya biri koysun
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mike said: orhan tarifine kafam girsn lan ahahha ne var lehn öyle değil mi:D ama bostancıdayken aşırı tikkydin dikkatimi çekti kızın yanında rezil etmiyim dedim aefhuaefha:D
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Hatice Taşkın at 1:28pm November 30 aLLam yha Süpér ötéSi oLm$ wLLaha bravo... aight ßee eLLerinize diLinize emeğinize sağLık ... acaip süpeR oLm$ i$te ;)x) yaw inSSan gßi ya$amak varken hayvan gbi oLmaq nie annamam:D Lanét oSSun iÇimdeki émo néfRetine xDxD Hatice Taşkın at 1:43pm November 30 ne emosu Lan oLum kar$ınDaki emoLardan nefret eden ve has rapçi oLan bi ki$iLik öĞrende ondan sonra konu$ kafa basıosa
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 türklerin rap yapması yasaklansa keşke.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 videoyu henüz izlemedimde altına yapılan yorum öldürdü beni; said: Çağlar Daymaz at 1:09pm November 30 çok sper olmuş vallaha tebrik ederim bu ne a.q siktiler türkçei manya olmuş emo................ türkçei sper biçimde seviyoruz ailecek.
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 emocan etrafımdaki karanlığın dumanını soluyorum. pehhh
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 küfürlü said: lan bunlara emo mu deniyomuş ben bunları analarını siken bacılarınıda arkadaşına siktiren orospuçocukları biliyodum neyse emo ne demek(entel moda orospuları) mı?:D:D:D ahahahahaahhaahahahahahahahahaha
kitana Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Asteroth said: Repçiler sanki çok farklı ahaha ALOOOOOOOOOOOOOO
Öne çıkan mesajlar