soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi soru sorucam ama garip gelebilir. şimdi 3 tane kırmızı tuborg aldım. birini açtım, dedim "başlarım içmeye". ama bi sebepten dolayı içemicem. yani kutuyu açtım ağzımı bile sürmedim. dolapta da saklayamam yine bi sebepten dolayı. (diğer ikisi dolapta tabi) açtığım kutuyu yarına kadar elbise dolabımda saklamayı düşünüyorum. ağzına bi selpak tıktım ve hava almıyo. yarın akşama kadar dursa bi kötülük ya da bozukluk yaratır mı? evet sıcak olucak maalesef, ama dolaba koyamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 3 kuruşluk şey için mideni mi bozacan be. bozulur büyük ihtimalle. selpakla da boru gibi hava alır o sen merak etme. naylon bişeyler lazım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.melihticaret.com.tr/userfiles/s6300118.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aynen maya olduğu için bozulur hertürlü içmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 millet bir biranın hesabını yapıyor vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi sebepten dolayı içmek zorunda mısın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sebep ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sebep annemin "bayramda içilmez lan kafir" diyebilme olasılığıydı. ama buna rağmen ikide anlaşmıştık, üçte kan çıkabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bozulması kötü olur. içicem her şeye rağmen tümünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kırmızı tuborgdan 3 tane içmek her babayigidin yapacagı iş değil :) 2 tane içince benim kafam cok güzel oluo şahsen. 1 tanesi kafayı ciddi kkırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 çıtayı yükseltiyosun bi süre sonra. kendi kendine yükseliyo daha doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 içsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 içiyorum. yanında da ekmek var. kendi kombinasyonum bu. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 iç iç götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 e 2 tane içio gibi yapıp, odanda gizlice 3. yü içsene? anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 diğerlerini de içmicektim. ama neyse içiyorum zaten, ne olursa olsun artık. az önce geçerliydi. bitti yani sorum, silinebilir de topik farketmez. yarın içsem mide yıkaması yiyebilirdim, 1 bozuk 2 sağlam tuborg filan. edit: imla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ekmek üstü ekmek gibi yapma etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 töbe estafurullaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 içme olum bayramda bira, günah baya yahu. rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 keşke içmeseydim. siyah torba pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 çoluk çocuk eğlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 evde tek başına içmek için anneden izin almak garip olmuş bence, annenin gözünde ayyaş konumuna sokabilir bence insanı! çık arkadaşlarınla iç gel mis gibi! ! . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar