Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

limewire

Killer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla nereye aççağımı şeyettiremedim burayı açiym dedim.

limewire'ımda sorun var hiç bişey bulamıyo indiremiyorum neticesiyle.sorun galiba lime'ın internete bağlanamamsı.ilk defa yaşıyorum bu sorunu da ne yapacağımı bilmiyorum.Help sir
Mesaj tarihi:
bak şey yap. önce uninstall yap. sonra windows arama kısmına gel, limewire yaz. çıkan bütün ilgili dosyaları ve klasörleri sil. application data klasöründe bi şeyler de çıkıcak limewire'ye dair. onları da sil. sonra tekrar yükle. oldu bende, tekrar bağlanıyo.
Mesaj tarihi:
LimeWire ' yi başlat-denetim masası-program ekle kaldır kullanarak silin.

Daha sonra

* C:Documents and Settings(username)Application DataLimeWire
* C:Documents and Settings(username).limewire
* C:Program FilesLimeWire

Bunları silin.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
bulmayla portu nasıl bağdaştırdınız ki zaten?

Limewire bulmuyo ama.

Sol alt köşede bağlantı durumunu gösteren bi zxamazingo var. Uygun port yönlendirilmemişse orda bağlantı yok gözüküyo ve hiçbirşey bulmuyo filhakika.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Üniversite nin internet bağlantısından limewire' bağlanmaya çalışıyoru ama bağlanmıyor. Acaba Üniversite engelemiş midir torrent olanağını, eğer öyleyse nasıl limewire'ı açabilirim? 2mb sınırsız bağlantıyı kullanmm lazım:(
Mesaj tarihi:
kullanamazsın, portlar kapalı ulaknet kullanan çoğu üniversitede, bende 7-24 var bu olanak ama anca 80 portuyla (http yani) dl yapabiliyorum. sana önerim vip-file ya da rapidshare gibi yerlerden premium alman
  • Yeni Oluştur...