Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 valla nereye aççağımı şeyettiremedim burayı açiym dedim. limewire'ımda sorun var hiç bişey bulamıyo indiremiyorum neticesiyle.sorun galiba lime'ın internete bağlanamamsı.ilk defa yaşıyorum bu sorunu da ne yapacağımı bilmiyorum.Help sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 format at türevi cevabımız olan "sil yeniden yükle" demeden önce,sürümüme baktım çekiyo mu diye. 4.14.0 PRO çekiyo gayet. excellent connection hatta. sil yeniden yenisini yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 öyle yaptım zaten plus yükledim olmadı ama:Sbidaha deniyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 firewall izinlerini falan verdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aynı sorun bende de var 40 kere yükledim yeniden olmuyo indirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ben o olaya kısaca "kafayı yedi düzelir" diyorum. O da düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bak şey yap. önce uninstall yap. sonra windows arama kısmına gel, limewire yaz. çıkan bütün ilgili dosyaları ve klasörleri sil. application data klasöründe bi şeyler de çıkıcak limewire'ye dair. onları da sil. sonra tekrar yükle. oldu bende, tekrar bağlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 şimdi bağlandı yine bulamadı:XS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 LimeWire ' yi başlat-denetim masası-program ekle kaldır kullanarak silin. Daha sonra * C:Documents and Settings(username)Application DataLimeWire * C:Documents and Settings(username).limewire * C:Program FilesLimeWire Bunları silin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 emule öldü ya üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya bu salak plus hiç bişey bulmuyo.buluyo da az yani eskiden çat diye bi sürü bulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ya hangisini indireyim bunun?her arattığımda farlı şey cıkıyo aynısından 500 tane cıkıyo eskiden böyle değildi böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ehe port aç diyerek klasik bir cevap vereyim :) Hep öyle derler ben de bir kerecik olsun demiş olayim en iyisinden bir "port aç" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hiç bulmuyo değilki nalaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bulmayla portu nasıl bağdaştırdınız ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eger hic baglanmiyosa internet sitesine bakin. orda gnutella diye bi dosya var onu degistirtiyo size. degistirdinmi baglaniyo hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ya eskiden arıyodum bi müzik falan zilyon tane şey çıkıyodu.şimdi 2 3 tane hatta hiç çıkmıyo.bulmuyo değil o sorunu hallettim sil yükle olayıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 CthuLhu said: bulmayla portu nasıl bağdaştırdınız ki zaten? Limewire bulmuyo ama. Sol alt köşede bağlantı durumunu gösteren bi zxamazingo var. Uygun port yönlendirilmemişse orda bağlantı yok gözüküyo ve hiçbirşey bulmuyo filhakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 limewire port açmayı bilmeyenler için diye geçerdi önceden, o da mı başladı illa port açtırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 indirmiyorsa yeni sürümü çıkmıştır. elindekini uninstall yap, klasörünü de sil sonra yeni sürümünü kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yaw eskisi indirmiyo diye download.com dan betasını indirdim ztaen:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 İbrahim tatlıses diye aratıyorsun, İbrahim tatlıses has shaking orgasm on webcam çıkıyor, korkuyorum. O yüzden kullanmıyorum. Ama sıkça bende de bulamıyor arama sonucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Üniversite nin internet bağlantısından limewire' bağlanmaya çalışıyoru ama bağlanmıyor. Acaba Üniversite engelemiş midir torrent olanağını, eğer öyleyse nasıl limewire'ı açabilirim? 2mb sınırsız bağlantıyı kullanmm lazım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kullanamazsın, portlar kapalı ulaknet kullanan çoğu üniversitede, bende 7-24 var bu olanak ama anca 80 portuyla (http yani) dl yapabiliyorum. sana önerim vip-file ya da rapidshare gibi yerlerden premium alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar