Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatandaşlıktan Nasıl çıkılır

JD

Öne çıkan mesajlar

eger askerden yırtmak ıcın vatandaslıktan cıkmak ıstıyosan bu son yapacagın ıs olması lazım bana kalsa 3 sene askerlık yapar bu yola basvurmam cok yakın bı zamanda Genel Kurmay Baskaının bu konu hakkında yorumu vardı cok rahat soledı vatan hayını yapıp ulkeden atıyoruz bı daha da sıttım sene nah alıyoruz.

Kısa yolunu gelırse askerlıkten yırtmak ıcın Ya Afrıkalı bı torna ustası bulacaksın Pembe rapor ıcın. (Tanıdık tornacı var haberın olsun)

Yada Canada'ya kacıcaksın ordada ben sıyası sucluyum ıskence gordume fılan gerek yok ! kandavası olayından bahsetsen benı ulkeme gerı donersem vurucaklar oldurcekler gotumu kesıcekler dersen dırek senı multecı olarak alıyorlar fakat ordada 3 sene gerı donemıyorsun ulkene ama orda takılırsın. 3 sene bıse olmaz evsızlerın, uyusturucu bagımlılarının, gaylerın falanın fılanın arasında yaşarsın bıse olmaz sana.

Allah bılır 4 yıllık mezunusun 6 ay askerlıkten kacmak ıcın dusundugun tılkılıklere bak merak etme kımseyı mikmıyolar orda gıtsene paşa paşa yap bitir vatan millete olan borcunu öde.

Yazıcak cok sey daha var ama sen anladın onları.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bi arkadaşım hem amerikan vatandaşıyıdı hem türk. Amerikada doğmuş ailesi ordayken. NEyse ama hep türkiyede büyüdü etti. ÖSS de zorlaniodu adam akademik olarak pek başarılı değildi. YÖS daha kolayo lduğu için YÖSLE boğaziçine falan girmek için vatandaşlıktan çıkma başvurusu yaptı. Hatırlyıroum yaz gibi yapmıştı yaklaşık mayıs gibi mi ne çıkabilmişti yani bi 7-8 ay sürmüştü çıkma süreci. Tabi o kadar geç olunca yöse başvuramamış mıydı neydi şimdi bu sene girmeye hazırlanıyor. Askerlikten de yırttı.
Sosyal ağlarda paylaş

sifkal said:
Greeny said:
Adam yanlız askerlik yapmak istemiyorum dememiş, biri ortaya taş atmış herkes atlamış

Askerlık yapmayı cok ıstıyorum ama Vatandaslıktan da cıkmnak ıstıyorum. Evet ya bu daha mantıklı ? dımı sana mantıklı gelende bu.

Lutfen .. sendemı bürütüs !!

nerenle okudun çok merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:
Benim bi arkadaşım hem amerikan vatandaşıyıdı hem türk. Amerikada doğmuş ailesi ordayken. NEyse ama hep türkiyede büyüdü etti. ÖSS de zorlaniodu adam akademik olarak pek başarılı değildi. YÖS daha kolayo lduğu için YÖSLE boğaziçine falan girmek için vatandaşlıktan çıkma başvurusu yaptı. Hatırlyıroum yaz gibi yapmıştı yaklaşık mayıs gibi mi ne çıkabilmişti yani bi 7-8 ay sürmüştü çıkma süreci. Tabi o kadar geç olunca yöse başvuramamış mıydı neydi şimdi bu sene girmeye hazırlanıyor. Askerlikten de yırttı.

Aynı şekilde kuzenimde hem alman hem türk vatandaşı.Öss kasmamak için Mahkemeyle vatandaşlıktan çıktı.Yöse girdi gerçi yine bi yeri kazanamadı ama olsun daha kolay :D
Sosyal ağlarda paylaş

aldıgım duyumlara göre JD için şimdiden amerika,rusya ve japonya hükümetleri bir paylaşmazlık yaşıyorlarmış.amerika şimdiden john olrak kimlik çıkartmış diyolar.rusya dimitri japonlar ise nakata kimliği vericeklermiş.hayırlısı

evde oturup vatandaşlıktan cıkma olayıda iyiymiş.arkadaş önce bir yurtdışına git.okuyicakmısın tatilmi yapıcaksın.bir ortamı gör.olmadı 3-5 sene yaşa.sora istanbulumu ankaramı özledim diye ağlarsın belki.belli süreyi dolduruktan sora çift vatandaşlık hakkı alırsın.türkiyeyi kafan silme olayı nedir.
kız arkadaşınız terk etti diye cepte para bitti diye vatandaşlıktan vazgeçilirmi
Sosyal ağlarda paylaş

resetlıolar mı olm seni? devamlı niyetlenıosun gıtmeye, hadi niyetlenirsin de her niyetlendiğinde aynı sorular aynı topicler. unutuo musun anlamadımkı. ayrıca vatandaşlıktan çıkmak nedir? çıkınca nolcak? diğerlerine sen türk vatandaşlığından çıkmadan almıolar mı? çift vatandaşlık die bişey hayal mi
Sosyal ağlarda paylaş

ya yurt dışında 3 sene çalışırsan da vatandaşı olmadığın halde bedelli yapabiliyosun (29 gün dediğin o heralde. parasını ödüyosun yine de). ben bu yüzden vatandaşlıktan çıkarım arkadaş. ama nası bi mantıktır yahu vatana ihanet? öeh yani, ben vatandaşlıktan çıkıyorum dedin mi direkt "ihanet ettin sen bize pzmng. yakalarsak valla asarız" çocuklar küser ya hani onun gibi yani. komik :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...