sifkal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 eger askerden yırtmak ıcın vatandaslıktan cıkmak ıstıyosan bu son yapacagın ıs olması lazım bana kalsa 3 sene askerlık yapar bu yola basvurmam cok yakın bı zamanda Genel Kurmay Baskaının bu konu hakkında yorumu vardı cok rahat soledı vatan hayını yapıp ulkeden atıyoruz bı daha da sıttım sene nah alıyoruz. Kısa yolunu gelırse askerlıkten yırtmak ıcın Ya Afrıkalı bı torna ustası bulacaksın Pembe rapor ıcın. (Tanıdık tornacı var haberın olsun) Yada Canada'ya kacıcaksın ordada ben sıyası sucluyum ıskence gordume fılan gerek yok ! kandavası olayından bahsetsen benı ulkeme gerı donersem vurucaklar oldurcekler gotumu kesıcekler dersen dırek senı multecı olarak alıyorlar fakat ordada 3 sene gerı donemıyorsun ulkene ama orda takılırsın. 3 sene bıse olmaz evsızlerın, uyusturucu bagımlılarının, gaylerın falanın fılanın arasında yaşarsın bıse olmaz sana. Allah bılır 4 yıllık mezunusun 6 ay askerlıkten kacmak ıcın dusundugun tılkılıklere bak merak etme kımseyı mikmıyolar orda gıtsene paşa paşa yap bitir vatan millete olan borcunu öde. Yazıcak cok sey daha var ama sen anladın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Adam yanlız askerlik yapmak istemiyorum dememiş, biri ortaya taş atmış herkes atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 genç birinci maddeye takılır reşit ve mümeyyiz olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Benim bi arkadaşım hem amerikan vatandaşıyıdı hem türk. Amerikada doğmuş ailesi ordayken. NEyse ama hep türkiyede büyüdü etti. ÖSS de zorlaniodu adam akademik olarak pek başarılı değildi. YÖS daha kolayo lduğu için YÖSLE boğaziçine falan girmek için vatandaşlıktan çıkma başvurusu yaptı. Hatırlyıroum yaz gibi yapmıştı yaklaşık mayıs gibi mi ne çıkabilmişti yani bi 7-8 ay sürmüştü çıkma süreci. Tabi o kadar geç olunca yöse başvuramamış mıydı neydi şimdi bu sene girmeye hazırlanıyor. Askerlikten de yırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 boş ol x 3 dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Breedan said: boş ol x 3 dene? Eheue hoşuma gitti nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Greeny said: Adam yanlız askerlik yapmak istemiyorum dememiş, biri ortaya taş atmış herkes atlamış Askerlık yapmayı cok ıstıyorum ama Vatandaslıktan da cıkmnak ıstıyorum. Evet ya bu daha mantıklı ? dımı sana mantıklı gelende bu. Lutfen .. sendemı bürütüs !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ş nin yanında i var dikkatli bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 İlgiye muhtaç birisinin açtığı topic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vatandaşlıktan çıkmak istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 burası türkiye burdan cıkış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hepimiz aynı anda çıksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 toplu çıksak indirim varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 muhtarlıktan ikametgah ilmuhaberi kap gel. 2 de foto olsun yanında. hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sifkal said: Greeny said: Adam yanlız askerlik yapmak istemiyorum dememiş, biri ortaya taş atmış herkes atlamış Askerlık yapmayı cok ıstıyorum ama Vatandaslıktan da cıkmnak ıstıyorum. Evet ya bu daha mantıklı ? dımı sana mantıklı gelende bu. Lutfen .. sendemı bürütüs !! nerenle okudun çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mortis said: Benim bi arkadaşım hem amerikan vatandaşıyıdı hem türk. Amerikada doğmuş ailesi ordayken. NEyse ama hep türkiyede büyüdü etti. ÖSS de zorlaniodu adam akademik olarak pek başarılı değildi. YÖS daha kolayo lduğu için YÖSLE boğaziçine falan girmek için vatandaşlıktan çıkma başvurusu yaptı. Hatırlyıroum yaz gibi yapmıştı yaklaşık mayıs gibi mi ne çıkabilmişti yani bi 7-8 ay sürmüştü çıkma süreci. Tabi o kadar geç olunca yöse başvuramamış mıydı neydi şimdi bu sene girmeye hazırlanıyor. Askerlikten de yırttı. Aynı şekilde kuzenimde hem alman hem türk vatandaşı.Öss kasmamak için Mahkemeyle vatandaşlıktan çıktı.Yöse girdi gerçi yine bi yeri kazanamadı ama olsun daha kolay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yasevyaterk@hotmail geldi aklıma ha bide ogün bugün desinler falan bişeyler çıkınca kucak mı açacak başka milletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 /gquit onun harici baya gidip nufüs memurluğundan türkiye cumhuriyeti vatandaşlığını sildirmen gerekiyor. yamuluyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aldıgım duyumlara göre JD için şimdiden amerika,rusya ve japonya hükümetleri bir paylaşmazlık yaşıyorlarmış.amerika şimdiden john olrak kimlik çıkartmış diyolar.rusya dimitri japonlar ise nakata kimliği vericeklermiş.hayırlısı evde oturup vatandaşlıktan cıkma olayıda iyiymiş.arkadaş önce bir yurtdışına git.okuyicakmısın tatilmi yapıcaksın.bir ortamı gör.olmadı 3-5 sene yaşa.sora istanbulumu ankaramı özledim diye ağlarsın belki.belli süreyi dolduruktan sora çift vatandaşlık hakkı alırsın.türkiyeyi kafan silme olayı nedir. kız arkadaşınız terk etti diye cepte para bitti diye vatandaşlıktan vazgeçilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 git başka bi ülkeye vatandaşlık başvurusunda bulun türkiyeye haber vermediğin için otomatik olarak atılıyosun zaten vatandaşlıktan ama vatan haini kabul ediliyosun eskiden cezası idamdı ama şimdi idam kalktı ne olmuştur cezası bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 resetlıolar mı olm seni? devamlı niyetlenıosun gıtmeye, hadi niyetlenirsin de her niyetlendiğinde aynı sorular aynı topicler. unutuo musun anlamadımkı. ayrıca vatandaşlıktan çıkmak nedir? çıkınca nolcak? diğerlerine sen türk vatandaşlığından çıkmadan almıolar mı? çift vatandaşlık die bişey hayal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 peki ben bişi sorayım. diyelim ki ben çift vatandaşlık aldım. tc de askerlik yapmak zorunda kalıyor muyum yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 evet en düşük askerlik 29 gün o da yurt dışında 5 yıl ikamet ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya yurt dışında 3 sene çalışırsan da vatandaşı olmadığın halde bedelli yapabiliyosun (29 gün dediğin o heralde. parasını ödüyosun yine de). ben bu yüzden vatandaşlıktan çıkarım arkadaş. ama nası bi mantıktır yahu vatana ihanet? öeh yani, ben vatandaşlıktan çıkıyorum dedin mi direkt "ihanet ettin sen bize pzmng. yakalarsak valla asarız" çocuklar küser ya hani onun gibi yani. komik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 3 sene değil 3*365 iş günü. 4 sene civarı. ve öyle pizacı dönerci kaçak falan değil çalışma iznin olacak ve konsoloslukta kaydın olacak. tsk senin beyanını sallamıyor, gidip elçilikten kendi bilgi alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar