JD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Çıkılır atılınır ne bilim makul olan yolları varmıdır bunun ? Bizimkilerden duyduğum , onlar zamanında avrupa insan haklarına gidip bu ülke bana işkence yapıo diyip çıkabilme olayları varmış ama geçmiş sanırım o .Ya nasıl bi babam var benim ya gidiyo yeni karısından olan çocuğu amerikada doğurtturuo sdfs. Zamanında benide orda çıkarttırsaymış ya işkence çekiorm buralarda boş boş.
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bence de bir an evvel git, burada bulamadığın şeylerin hepsini oralarda bulacağına eminim.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bildiğim kadarıyla top olursan avrupa insanoğlu mahkemesine gidip "ben topum ülkemde rahat vermiolar. bizim millet şey yapmasın başka ülkenin erkekleri şey yapsın" diyerek gidebiliyorsun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Donup dolasip varacagin yerdesin, buyuk laf etme bence
JD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dönüp dolaşıp aynı yere gelmek istemiyorum işte sorun orda . Bende biliorm dönüp dolaşıp aynı yere gelceğimi ama farklı yere konmak istiyorum sonunda . Hmm gaylik kabul edilebilir bişey aslında denenebilir sdf
huun Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gideceğin yere git, vatandaşlıktan niye çıkıyorsun ki? burda vatandaşlıktan çıkınca, başka ülke direk sana vatandaşlık falan mı verecek zannediyorsun? yanlış bilmiyorsam içişleri bakanlığına dilekçe verip çıkmak istediğini söyleyebiliyorsun vatandaşlıktan. sonra bakanlar kuruluna falan gidiyor konu, uygun görülürse basıyorlar tekmeyi. yanlış biliyor olabilirim tabii. bununla birlikte başka bir ülkeden vatandaşlık almadan böyle birşey yapmak istemesin. açıkta kalmak da var işin sonunda, böyle kimsenin dikkate almadığı, varı yoğu hep başkalarının üstüne bir adam olur çıkarsın.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 küllerini yakıp savururlar sonra. ayh ne romantiq.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Başka bir ülkenin vatandaşlığını elde etmeden çıkamazsın.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 turkiye vatandasligindan cikmak cok zor, surgune adan gonderiyoruz ama vatandasliktan atmiyoruz falan. askerlik yapmadiysan vatandaslik degistende zor.
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Başka bir ülke vatandaşlığına haber vermeden geçersen bu vatandaşlıktan çıkarma sebebidir ayrıca yurtdışına gidip askerlik yükümlülüğünü yerine getirmessen buda vatandaşlıktan çıkarma sebebi. Sorun şu önce seni kabul edecek bir ülke bulman lazım. Bunun içinde mesela hapishaneye siyasi suçlu olarak girip işkence görmen ve bunu kanıtlaman lazım daha sonra gidip iltica et bir ülkeye bana böyle böyle yaptılar de oradada göçmenler için ayrılan yerlerde kalıp uzzuun bir yargı maratonuna hazırlanman lazım. Mesela kıza yoldan vatandaşlık kazanmak için bir örnek vereyim, Fransız yabancılar lejyonu her ülkeden gönüllü kabul ediyorlar, ama önce tabi fiziksel ve psikolojik testlerden geçmen lazım. Akabinde 5 yıllık bir kontrat imzalaman lazım 5 sene sonunda hayatta kalırsan veya atılmassan yarı Fransız vatandaşlığı kazanıyorsun, 15 sene yaparsan ise tam fransız vatandaşlığı kazanıyorsun (yani tüm haklarıyla seçme seçilme felan). Veya yabancı bir kadınla evlen, daha sonra o ülkeye evliliğin düzmece olmadığını kanıtla sonra o ülkeye yerleş ve vatandaşlığını kazan felan gibi.
Rock Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 pekaziz said: Bence de bir an evvel git, burada bulamadığın şeylerin hepsini oralarda bulacağına eminim.
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu adamda türkiyeden bi gidemedi arkadaş
JD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ya tabiki hani başka bi ülkenin vatandaşlığını almayı düşünüyorum başta . Türkiyeye turist olarak gelmek istiyorum yani işin açıkçası sdf . neyse teşekkürler . @Kenjuro D: aga ne güzel söledin ya . tıkıldım kaldım para yok pul yok göçemiorz sdf
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 En hızlı ve güvenilir yolu Fransız Lejyonu.
JD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Fransız lejyonu nedir die sorucamda neyse google da araştırıyim :D
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.legion-recrute.com/en/ 3500 euro mayış alma ihtimalin de var deniz aşırı yerlerde görev yaparsan. Hehe.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Havlayan köpek ısırmaz derler ya, o hesap bir dikkat çekme konusu işte :) Köpeği üstüne alma tabi, benzetme sadece. Şöyle ki, "kaçıcam gidicem olm buralardan, vatandaşlıktan bile çıkıcam sdf" diye gezen adamlar genelde hayatları boyunca bunu söylemeye devam edip hiçbirşey yapmazlar, istisna olduğunu sanmasam da umuyorum.
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 niye çıkıyorsun ki neyini sevemedin ülkenin hamdolsun 4 4lük ülkeyiz.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Vatandaşlıktan nasıl çıkılır bilmem ama bu ülkede daha fazla kalırsam insanlıktan nasıl çıkılır onun tutosunu hazırlayabilirim
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 banada çok garip gelio bi insanın vatandaşlıkatn çıkma isteği.işkencede yapsalar,kıyamette kopsa senin vatanın lan bura nası mantık ..
sir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 eheh bu kaçıncı topik bu tarz? pics or it didn't happen arkadaşım.
Öne çıkan mesajlar