metalheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 işte böyle bayrolarda var askere gidecek adamın moralini bozan. takma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Hayırlı teskereler, çok büyütme gözünde. Benim de var tanıdık oradan, öyle tehlikeli biryer değil orası. Ha çok soğuk, o ayrı :) Kısa dönemmişin zaten, yazın gene kendi şehrindesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sen şimdi böyle feci moral bozuklugu, 0 beklenti, çok sıkıntı vb içine atıp hazırlıklı gidiyorsun. o yuzden askerlik sırasında ufak tefek rahatlıklar daha çok mutlu edicek. baştan morali iyi tutup oba süper kura çektim diyip gidince yaşadıgın sıkıntılar daha bi feci oluyor işe öbür yanından bak yani çok sıkma canını nede olsa kaçış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Güle güle git, güle güle gel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ana kıyamam bide gitmiş en köşeyi dragonmax diye işaretlemiş ya abow olm zor olur belki doğrudur da boşver bittiğinde hepsinin üstüne sünger çekip kafaya taktığım kadar değilmiş diyeceksin bu arada bizim karakedi de o taraflarda biyerde yaptıydı karlara bata çıka yürüyoduk diyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Hayırlı tezkereler. Bişiy olmaz korkmayanzi. Anlatıcak bolca hikayen olur en fazla. Ha bu arada, teskere sedye demek :D , tezkere doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 DynamicK said: bu arada bizim karakedi de o taraflarda biyerde yaptıydı karlara bata çıka yürüyoduk diyor heh Kedi Kars'ta yapmıştı :) Dürüm götürecektim yalan oldu be =)) Tabut çıkar oradan kısmı hikaye. Ben 4 ay okudum geceli gündüzlü. Hem dağda çatışmanız olası insanlarla aynı kantini, sırayı, yurdu paylaştım kafalarında samanlarla. -Dağdan inmiş adam misali- Soğuk olayını hallet bence de =) -40'ı çok rahat göreceksin. Gözün korkmasın be. Alışıyorsun bir süre sonra. Bak bana. Yıllardır buzdolabında yaşıyorum. Eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Zamanında turistik gezi için gitmiştik oraya. bayağı bir uzakdoğulu gözüme çarpmıştı orada . :P Bide yarı fiyatına yakın kamera almıştık ordan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 -40 nedir yav.. Nobet suresi fln kac dakikaya dusuyordur -40 ta.. Ankara etismesgutta bile 30 dakikaya iniyormus nobetler kisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 DynamicK said: ana kıyamam bide gitmiş en köşeyi dragonmax diye işaretlemiş ya abow offf admin yüreği işte dayanmıyor .:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Yanına muhakkak şu dudaklara sürülen çatlamayı önleyici zımbırtıdan al ayrıca bir kutuda vazelin veya çok yağlı bir krem. Kulaklara şart oluyor gerçi berede var ama sen yinede al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 burnunun hemen ucuna sürücek bişi de al uyurken ayak kokusu zoort kokusu falan duymadan mışıl mışıl uyursun =) ha bir de karambole kas gevşetici krem falan sok içeri bizim arkadaslar devasa valizlerle gelmişlerdi içi bir sürü iç çamaşırı dolu hiçbiri işe yaramadı içeride alıyosun zaten hepsini heh ayaklar nasır olcak böyle bot falan fena vurucak of acemilik nası sıkıntı varya 1 ay ama insana 1 yıl gibi geliyor sonra düzene girer hayatın zaten bitse de gitsek ritmi tutturursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 <3 çok teşekkürler, her tavsiyenize kelimesi kelimesine uymaya çalışıcam arkadaşlar. hepinizden allah razı olsun. sizleri çooook seviyorum. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yer değiştirme denen şey de herkesin kullandıgı birbirine benzer şeyler için geçerli kimse senin pembe donunu çalmaz zaten o yüzden rahat ol ama haki atlet 30 tane götürürsen sen zaten kullanamadan 15 tanesi uçar gider =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Nöbet süresi soğuk havalarda 30 dakika, bazen 15 dakikaya da düşüyormuş biliğim kadarıyla. Zaten hiç bir kurum -40 demez soğukluğa. -40'tan sonra seferberlik durumu oluyor yine bildiğim kadarıyla. Ama -53'ü görmüş bir insan olarak seviyorum soğuğu :) Düzeltme: Bu gece itibariyle Erzurum -32 dereceyi görecek. Hatta biraz uslu olursak şirin soğukları da görebilecekmişiz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ne diyonuz abi ne -53 ü oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 AthleT said: Nöbet süresi soğuk havalarda 30 dakika, bazen 15 dakikaya da düşüyormuş biliğim kadarıyla. Zaten hiç bir kurum -40 demez soğukluğa. -40'tan sonra seferberlik durumu oluyor yine bildiğim kadarıyla. Ama -53'ü görmüş bir insan olarak seviyorum soğuğu :) Düzeltme: Bu gece itibariyle Erzurum -32 dereceyi görecek. Hatta biraz uslu olursak şirin soğukları da görebilecekmişiz. lol -53 -Elliüç eksi elliüç EKSİ ELLİÜÇ!! Conan Lore undaki Cimmerya fln heralde oralar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 orası güvenli bi yer diye biliyorum soğuk falan yani o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Bu donmuş bir OGS kapısı. Artık gece - kaç derece olduysa garibim kapanırken kalmış öyle. Ufak bir örnek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sayende rahat uyuycaz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 AthleT said: Ama -53'ü görmüş bir insan olarak seviyorum soğuğu :) oha nptn ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 AthleT said: Ama -53'ü görmüş bir insan olarak seviyorum soğuğu :) ney ney ney? oha az daha kassan 0 kelvin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bende gidiyorum 14u hayırlı tezkereler herkese iyi gidin iyi donun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kısmetli adammışsında haberin yok. orası temiz bir bölge zaten 6 aylıksın etliğe sütlüğe bulaşmıyacaksın poşet diyecekler sana.öte yandan merkezi noktalarda askerlik çok daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bizim erona var ağrıda subay yanılmıyorsam, WAR oynasan hayat cok rahattı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar