Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Dynamo Kyiv - Fenerbahçe 10.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şöyle bi durum var o tabloyla ilgili, arsenal twenteyle ön eleme oynadı iki maçı da aldı, kiev de spartak moskova'yı iki maçta da yendi elemede. onlara da 6 puan ekledik miydi, averaj hesabıyla falan fener yine 4. sıraya geliyo.
elenmeye yenilmeye falan bi lafım yok (çok kötü bi maçtı o açıdan laflar hazırladım gerçi) ama bu pişkinlik ne yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
antuuu

peki siz buna ne diosunuz? ahahaha bu ne ya. fenerbahçeliyimde BU NE ABI??

Valla maçtır yenilir takım, kötüdür, puan kaybeder. Başarısız dönemindedir elenir. Hepsi normaldir. Hiçbiri için öyle dalga fazla üzülmeye gerek yok, ya da öyle çok takılcak şeyler değil.

Ama fenerli olsam, ya da benim takımımın taraftarı böyle bişi yapmış olsa, heralde takımımdan da o gruptan da yerin dibine geçecek kadar utanırdım.

Nasıl bir mantık nası bişi bu ya. Gerçek fenerlilere Allah sabır versin bol bol. Hem bu seneki gidişatları için hem de böyle aptal bir "sözde" taraftar grubu için. Zira gerçek taraftar böyle bir şeyi yapmaz. Takımını bu kadar küçük düşürmez. Utanır, sıkılır. Bir GS'li ya da BJK'lı yapmış olsa heralde "oha iyi dalga geçmiş fenerle hahaha" derdik, kendileri yapmış adamlar.

Ayıp yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...