Odeon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ceza sahasina yaklastik :s hayret ilhani aldi ama ugurun yerine :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 fener tırt takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 zenciye çarpcak gol olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahaha cem yilmaz harbiden gitmis maca, ekran basindan desteklememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 burda bazıları aragones e kızmış ama adam ne yapsın şu kadroya bak ya :D komedi gibi yedek klubesinde elle tutulur tek bir oyuncu bile yok guiza sakatlansa forvet yok :D ahaahaa harbiden yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aziz akıllanır artık herhalde bişeylerin farkına varsın şampiyonlar liginde final oynıyacak kadroyu kurabilcek güçteyiz ama MALDONADA OYNUYO İLHAN PARLAK OYNUYO?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 eaglednz kulakları çınlasın :D :D halen anlayamadın fenerden bı halt olmayacagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi bi çaba olsa belki dersinde fenerin 1 tane bile gol atamıcağı o kadar belli ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahaha volkan o karşı karşıya pozisyonda naptı ben anlamadm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sizce dynoma kyiv turk lıgınde kacıncı olur ? bnce kumeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 feriyy_89 said: sizce dynoma kyiv turk lıgınde kacıncı olur ? bnce kumeye :Ddynoma kyiv değil şuan fenerin kadrosundaki oyuncuların yarısı başka bir takımda olsa o takım kümeye oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 fenerin her haliyle kümeye oynaması lazımda anlamadımki bende. federasyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 kupon sırf fenerden yatsa ne küfür ederdim çok ağır şeyler söylerdim ama celtic kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahahhaha gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 tbrk fener yıne sasırtmadın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 gg cl-uefa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 fenere werilmezdi bu maçta... gg bile deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi maçı izlemedim ama şu da bi gerçek. doğu avrupa takımıyla sahasında oynuosun. adamlar zaten normalde 2 kişilik koşuyo. bi de sahasında olunca iyice coşuyolar. misal bizle o kadar dalga geçtiler metalist hede hödö falan diye ama hayvan gibi koşuyodu herifler. misal gs karşısında da ben metalist e vermiştim. orta saha yok çünkü gs de. dynamo nun yenmesi beni çok şaşırtmadı. kupon yapsaydım dynamoya verirdim. en kötü ihtimalle çüfte şans dinamo yazardım yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Fener terlik yedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 feriyy_89 said: tbrk fener yıne sasırtmadın :D gassarayinizi yenerken sasirtmadigi gibi, tirt takim dedigin takim senin takimina her sene cakiyor gelip buraya konusuyosun hala tirt mirt adamin asabini bozuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sürtünmeyle elektriklenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 herşeyi geçtim ulan hiç bi mucadele etmezsin be takım.yani sanki liderlik garanti formalite maçına cıkmıs gibi top oynadılar.yahu bu maç senin son şansın.1 yemşin 2 yemişin farketmio.50 den sora sülalecek hucum etmen lzm.90+2 de bile 3-4 kişiyle ghucum etti fener ayrica fener saracoglundaki derbileri kazanır ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 fenerden salatalık olsa cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar