Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Dynamo Kyiv - Fenerbahçe 10.12.08 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda bazıları aragones e kızmış ama adam ne yapsın şu kadroya bak ya :D komedi gibi yedek klubesinde elle tutulur tek bir oyuncu bile yok guiza sakatlansa forvet yok :D ahaahaa harbiden yazık.
Mesaj tarihi:
feriyy_89 said:
sizce dynoma kyiv turk lıgınde kacıncı olur ?

bnce kumeye :D
dynoma kyiv değil şuan fenerin kadrosundaki oyuncuların yarısı başka bir takımda olsa o takım kümeye oynar
Mesaj tarihi:
abi maçı izlemedim ama şu da bi gerçek. doğu avrupa takımıyla sahasında oynuosun. adamlar zaten normalde 2 kişilik koşuyo. bi de sahasında olunca iyice coşuyolar. misal bizle o kadar dalga geçtiler metalist hede hödö falan diye ama hayvan gibi koşuyodu herifler. misal gs karşısında da ben metalist e vermiştim. orta saha yok çünkü gs de. dynamo nun yenmesi beni çok şaşırtmadı. kupon yapsaydım dynamoya verirdim. en kötü ihtimalle çüfte şans dinamo yazardım yani...
Mesaj tarihi:
feriyy_89 said:
tbrk fener yıne sasırtmadın :D

gassarayinizi yenerken sasirtmadigi gibi, tirt takim dedigin takim senin takimina her sene cakiyor gelip buraya konusuyosun hala tirt mirt adamin asabini bozuyosun.
Mesaj tarihi:
herşeyi geçtim ulan hiç bi mucadele etmezsin be takım.yani sanki liderlik garanti formalite maçına cıkmıs gibi top oynadılar.yahu bu maç senin son şansın.1 yemşin 2 yemişin farketmio.50 den sora sülalecek hucum etmen lzm.90+2 de bile 3-4 kişiyle ghucum etti fener

ayrica fener saracoglundaki derbileri kazanır ancak
  • Yeni Oluştur...