PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben sevdiklerime hediye etmeyi çok seven bir insanım. Üzerinde düşünür, açtığında dudakları gülümsemekten gerilecek, gözleri parlayacak bir şey bulana kadar, haftalar öncesinde kafa ve gerekirse ayak patlatırım. Eşimle (Nefr)tanıştıp, beraber yaşamaya başladıktan sonra en büyük kavga konumuz WoW (World of Warcraft) idi. Fedakarlık olarak görüp ama sevdiğim kişi için motive ve sevecen bir şekilde paylaştığım aktivite WoW idi. Belli bir süre sonra, onun kendi dünyası deyip, aldırmadığım ve üzerinde geçirdiği saatşer ile ilgili artık yorum bile yapmadığım "hobisi" WoW idi. Biliyorsunuz Fransa'dayız artık Nefr ile ve bebişimiz yolda. İster istemez ekonomik açıdan ÇOK dikkat ediyoruz. (hihi) Noel yaklaşıyor, agacımızı, evimizi süslemişim, önceden rezerve etmediğim için hamile başıma saatlerce dükkanları gezip zar zor WoW son extension ını bulup almışım. Kocam bu gece diyor ki bana "almamak lazım Litch King, oynamıcam" AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 dayaklikmis Nefr, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 oynasan dert oynamasan dert valla DFO bekliyorum, azimliyim hediye olayi da boyle sakat bisii iste, kime ne zaman ne alacagini bilemiyor insan, tutunca keyifli ama tabii edik; ehe ben de ne olur ne olmaz gider WoTLK falan alir simdi hediye, onceden uyarayim istemiyorum diyeyim diye soylemistim, az gec olmus =P neyse, onemli olan dusunmek, hem oynarim da ben kesin bir ara WoTLK, daha DFO betasi sonuclanmadi tutmaz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Eklemek istiyorum, aldığım gün hediyeni istiyor musun şimdiden yoksa bekleyebilecek misin sorusuna karşı beklemek tercihi idi. Ve bir ay önce falan da "Noelde bana litch king alsanaaaaaaaaaaa" diyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Esine oynamasi icin wow alan bir bayan. Cok takdir ettim =) Kacari yok oynicaksin Nefr >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 allahım ben de böyle evlilik isteyebilirim derdim böyle olsun. (yan cebime koy :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 erkek milleti iste, yaranamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahahaha çok tatlı bi konu be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 wow ne la O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 insan hep kendi anne-babasını ve onların çevresini görür de "ulan evlilik dediğin ileride de böyle pazara git gel, bayramda tatlı siparişi ver, akşam oturmasına hüsnü beylere gidip ağır şartlar altında çalışan emekçilerin muhabbetini yap şeklinde mi olacak acaba" diye tasa içine düşer ya, işte şu an o tasalarımdan kurtulduğum andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 nefr, acacagin death knight'a cocugunuzun adini koyarsin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sen oynama ozman, ufaklik oynasin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Nasıl bir evlilik o öyle. GIEF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 nerf bu 2. yamugun, bi de dayak mevzusu vardi. fizbanla karar verdik 3. de kesiyoruz biletini ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 strike 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 VARAN 2 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2. Çinko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hamile bir bayana hayır demek?? bilemiyorum ne derece dogru (hamileliğini ben bile kullandım postumda,sorii;ama senin için yani^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 AGA OLMUYO AMA!111 Edik: Abso, Nefr'e hediye ve evlilik diye bir c/p hazırlıyorum. Yardım eder misin? Yoksa Zegna ve Fizban zay edecekler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 isteyip dönülmüş kötü şey :P oynanmak zorunda o oyun! :D ben orange box istediydim oynuyorum hl2dmatch dalan netten hehe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çocuğunuzun adını mehmet koyun wotlk paketinide bana verin hem kavga da etmezsiniz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 dikkat ettiyseniz laf yetistirmiyorum niye? cunku mesgulum, lvl kasiyorum, 80e cok var daha ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ahahh.muthiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 vay anasına x) mutluluklar diliyeyim ben madem, bebekte sağlıklı turp gibi olur inş iyi noeller :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar