Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye ve hayalkırıklığı

PeriTh

Öne çıkan mesajlar

Ben sevdiklerime hediye etmeyi çok seven bir insanım. Üzerinde düşünür, açtığında dudakları gülümsemekten gerilecek, gözleri parlayacak bir şey bulana kadar, haftalar öncesinde kafa ve gerekirse ayak patlatırım.

Eşimle (Nefr)tanıştıp, beraber yaşamaya başladıktan sonra en büyük kavga konumuz WoW (World of Warcraft) idi. Fedakarlık olarak görüp ama sevdiğim kişi için motive ve sevecen bir şekilde paylaştığım aktivite WoW idi. Belli bir süre sonra, onun kendi dünyası deyip, aldırmadığım ve üzerinde geçirdiği saatşer ile ilgili artık yorum bile yapmadığım "hobisi" WoW idi.

Biliyorsunuz Fransa'dayız artık Nefr ile ve bebişimiz yolda. İster istemez ekonomik açıdan ÇOK dikkat ediyoruz. (hihi) Noel yaklaşıyor, agacımızı, evimizi süslemişim, önceden rezerve etmediğim için hamile başıma saatlerce dükkanları gezip zar zor WoW son extension ını bulup almışım. Kocam bu gece diyor ki bana "almamak lazım Litch King, oynamıcam"

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

oynasan dert oynamasan dert valla

DFO bekliyorum, azimliyim

hediye olayi da boyle sakat bisii iste, kime ne zaman ne alacagini bilemiyor insan, tutunca keyifli ama tabii

edik; ehe ben de ne olur ne olmaz gider WoTLK falan alir simdi hediye, onceden uyarayim istemiyorum diyeyim diye soylemistim, az gec olmus =P

neyse, onemli olan dusunmek, hem oynarim da ben kesin bir ara WoTLK, daha DFO betasi sonuclanmadi tutmaz belki
Sosyal ağlarda paylaş

insan hep kendi anne-babasını ve onların çevresini görür de "ulan evlilik dediğin ileride de böyle pazara git gel, bayramda tatlı siparişi ver, akşam oturmasına hüsnü beylere gidip ağır şartlar altında çalışan emekçilerin muhabbetini yap şeklinde mi olacak acaba" diye tasa içine düşer ya,
işte şu an o tasalarımdan kurtulduğum andır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...