Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yalnızken alkol olarak ne içilebilir?

Chewy

Öne çıkan mesajlar

Şekerli içki iyidir yanlızken içmeye.

Yemek sonrası ise bir Lemoncello olabilir, diğer zamanlar boş otururken bir Baileys yada hafif hareketli, eğlenceli bir müzikle Bacardi ve Kola fena gitmez.

Viski konusuna girmeyeceğım, hoşlanmam şahsen kendisinden.

Ama bence en iyisi yanlızken demli bir çaydır. Salla içkiyi fln. Çünkü içki denilen şey esasında rakıdır ve oda kullanım için birden fazla şahısın karşılıklı olmasını gerektirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Salla içkiyi fln. Çünkü içki denilen şey esasında rakıdır ve oda kullanım için birden fazla şahısın karşılıklı olmasını gerektirir.

bu nasıl rakı kullanım endikasyonudur anlamadım arkadaş. bende mi bir sorun var yoksa kimse yalnızken rakı içmiyor mu?çok kral oluyor valla.
hatta telefonla joker hakkıma başvurup larakeni aramak istiyorum
*summon laraken*
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
alkolü yalnız içmenin olayı nedir yahu?

valla evdeysem ve gerçekten sıkılıosam.ulan diyorum bugece böyle geçmez.1-2 bişiler içip kafamı keyiflendirip muziğimi açıyorum.msn den ordan burdan muabbete sarıyorum.sora huzurlu bir şekilde uyuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Blue label soyar adami, 400 kusur lira falan, free shop'lardan bile almak zor, havaalaninda aksam ucak oncesi otururken bakiniyordum, 3cl 70 kusur lira yaziyordu blue label, kapadim menuyu kalktim gittim sonra, sinirlerim bozuldu direk.

Chivas, black label disinda ben de pek icemiyorum, single malt deneme serefine erisemedim henuz. Bir arkadas var gerci, babasi viski ile kafayi bozdugundan dolabinda bilimum talisker, macallan falan bulunuyor litre litre, icmeye korkuyordum ellesememistim ehah.

Kahlua + sut + bardak boyutuna gore buz da gayet guzel olabiliyor, yaninda ince dark lindt'lerden atarsin arada agzina, cok guzel keyif olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...