Apis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Şekerli içki iyidir yanlızken içmeye. Yemek sonrası ise bir Lemoncello olabilir, diğer zamanlar boş otururken bir Baileys yada hafif hareketli, eğlenceli bir müzikle Bacardi ve Kola fena gitmez. Viski konusuna girmeyeceğım, hoşlanmam şahsen kendisinden. Ama bence en iyisi yanlızken demli bir çaydır. Salla içkiyi fln. Çünkü içki denilen şey esasında rakıdır ve oda kullanım için birden fazla şahısın karşılıklı olmasını gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Apis said: Salla içkiyi fln. Çünkü içki denilen şey esasında rakıdır ve oda kullanım için birden fazla şahısın karşılıklı olmasını gerektirir. bu nasıl rakı kullanım endikasyonudur anlamadım arkadaş. bende mi bir sorun var yoksa kimse yalnızken rakı içmiyor mu?çok kral oluyor valla. hatta telefonla joker hakkıma başvurup larakeni aramak istiyorum *summon laraken* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 lan osurukta alkol olsa, ona da güzel der o adam. sayılmaz laraken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 haftanın 2 günü birlikte içiyorum, harbi öyle değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 alkolü yalnız içmenin olayı nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yalnızken canın sıkılır baze yapcak bişe bulamassın alır bişeler içersen güzel bişedir rakının mezesi muhabbetdir ya o yüzden içilmez ya tek tabi içende var hoşuna giden içer güzel güzel konuyu okudum sıkılıyodum gittim aldım bi öküzgözü mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet bende dün gece okudum topiki bira açtım misler gibi takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cemad said: alkolü yalnız içmenin olayı nedir yahu? valla evdeysem ve gerçekten sıkılıosam.ulan diyorum bugece böyle geçmez.1-2 bişiler içip kafamı keyiflendirip muziğimi açıyorum.msn den ordan burdan muabbete sarıyorum.sora huzurlu bir şekilde uyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 nileppezdel said: Şarap iç, şarap en iyi dosttur, şarap iç.. Greeny said: şarap abi ne viskisi AthleT said: Viski iyidir. Ama şu an yalnız olsam şarap içerdim. şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 SodomVsGomore said: blue label i deneyen var mı? yoksa ben mi karıştırdım black miydi o var blue evet. çok elit ama. aşırı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yalnız icki viskidir..evde bulunmadıgında vodka da gidilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Blue label soyar adami, 400 kusur lira falan, free shop'lardan bile almak zor, havaalaninda aksam ucak oncesi otururken bakiniyordum, 3cl 70 kusur lira yaziyordu blue label, kapadim menuyu kalktim gittim sonra, sinirlerim bozuldu direk. Chivas, black label disinda ben de pek icemiyorum, single malt deneme serefine erisemedim henuz. Bir arkadas var gerci, babasi viski ile kafayi bozdugundan dolabinda bilimum talisker, macallan falan bulunuyor litre litre, icmeye korkuyordum ellesememistim ehah. Kahlua + sut + bardak boyutuna gore buz da gayet guzel olabiliyor, yaninda ince dark lindt'lerden atarsin arada agzina, cok guzel keyif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 gerçekten çok elitmiş senelik içki masrafım 400 lira diil be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 al işte demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bağa mı didin? ne didiydin anlamadım lan :D he anladım geçmiş mesajlarda demişin. rakıyı tek içmenin de beraber içmenin de muhabbeti çok ayrıdır yahu. ikisinin de zevki ayrı. hani ne rakı tek içilir demek olur ne de rakı muhabbetle içilir abi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kafan rakılıyken yazdın di mi bunu :P mr hand i de alalım çekirdek yapalım, şey yetiştirelim :P şaka maka bulgar ev rakısı yönetiyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok çok farklı deil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 anlayana :P dinan yapma yau, harbi farkediyor lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 baka çok bilmişlik yaptııma yıllar önce 1 kadeh içtim o kadar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bira fıstık vodka fişne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 rakı şalgam. 300 500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Laraken said: rakı şalgam. 300 500. + Cig kofte, cikista ariza cikarir, kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Archangel_ said: kafan rakılıyken yazdın di mi bunu :P nası da tanıyor beni : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Kafan bozuk ve evde tek başında birşeyler içme ihtiyacı duyuyorsan rakı+peynir+türk sanat müziği üçlemesi gayet güzel bir seçenek. Evde tek başına vakit geçirmek istiyorsan bir tane kaliteli biski ve yanında bir parça çikolata enfes olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar