Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Başlıktaki gibiymiş. Ankara'da her yerde panolarda silme bu adamın afişi var. 5-14 Aralık, Her gün her akşam 20.30 ve SES TV'de çıkıyormuş adam. Kalbi olanlar izlemesin. ( (:P) ) Korku filmi gibi adam lan bu. Herif önüne gelen herkese (gazeteci-milletvekili) astığım astık kestiğim kestik konuşan adam. Terbiyesizce ağzına ne gelirse söyleyen biri. Daha da güzeli, herhangi bir gerçeğe dayanmayan şeyleri "belge" diye sunmakta. 3 gündür kaçırmışız. Ne kadar üzüldüm anlatamam. Forumda topic de açılmamış sanırım. Kendisini çok sevenler varsa kaçırmasın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yavşak diye bir kavram var ya. İşte o bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya SES tv ankara belediyesinin mi ne öle bişi duydum mükemmel taraf tutuyo adiler. Hayır oturup 'vay mal' diye gülünücek bi tarafıda yok eğer yanında Emin Çölaşan yoksa hiç bakmayın bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kene gibi bişey ölürken bile zarar verir bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mazoşist miyim arkadaş ben oturup izledim. Hayır şizofrenim de mazoşist değilim, buna rağmen kendime işkence çektirdim. Tansiyonum yükseldi daral geldi. Hani böyle bilgisayar oyunlarında, fantazi kurgu romanlarda kötü bir adam olur, ama piyasada "süper kral adam" gibi tanınır ya, hikayenin ortalarında kötü adam olduğunu görürüz felan. Bunu da öyle birşeye benzetiyorum. Anlattıkları o kadar desteksiz sıkışlar ki, söylediklerinde hep bir açık farkediyorum. Ancak yandaş TV'de olunca bu açıkları dile getirilmiyor hiç. Kendisi free for all serbest sıkış ile propoganda yapıyor. Yok abi sağolsun bir gün yetti bana :D başka bir gün daha kendime eziyet edemiycem (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ben haber izlemiyorum abi zaten dotaya verdim kendimi dotaya adam aranıyo bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bone said: Mazoşist miyim arkadaş ben oturup izledim. Hayır şizofrenim de mazoşist değilim, b Bu forumda işim bitti artık. Huzura erebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 BizdenBiri said: Bir insan bir insan hakkında değersizlik iddiasından önce kendisinin daha değerli olduğunu ortaya koymalı ki; kafayı yukarı kaldırıp tükürmekten farklı bir hareket olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 gökçek türü yere yakın gezer ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Greeny said: Bone said: Mazoşist miyim arkadaş ben oturup izledim. Hayır şizofrenim de mazoşist değilim, b Bu forumda işim bitti artık. Huzura erebilirim... niye ki? daha önce de söylemiştim. http://forum.paticik.com/read.php?16,159230,159242#msg-159242 bi 5 sene geç kalmışsın huzura ermek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bir kaç sene evvel.ankara nın yerel bir tv kanalına melih gökçek davetliydi.program da ankara da hayat kadınlarıyla ünlü olan bir yerle ilgili konuşuyorlardı(yerin adını hatırlayamadım)(... tepeydi ama unuttum) programa telefonla kadının biri bağlandı ve dedi ki '' biz bütün hayat kadınları toplanalım senin gibi (melih gökçek e) o..çocuğu doğuramayız.''dedi.canlı yayındı ve melih gökçek kalakalmıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 benim bildigim daha kibra soledi kadin onu. ben cok cocuk dogurdum senin gibisini hic gormedim gibi biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 "-di" diyorsun da, onu izledin mi, yoksa her yerde yazan bu hadiseyi izlemiş gibi mi anlatıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 **begin rituel to "her daim akp yanlıları" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 lol adam resmen tayyip jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tayyip bu adamın yanında polyanna kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Her akşam izliyoruz severekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 "Sana hesap vermeyene oy verme!" dedi 2 dakika önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi şaka gibi, kanal 24 saat reklamını yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar