Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinir krizi geçirmek isteyenler buyursun // 5-14 Aralık 20.30 İ. Melih Gökçek -> SES TV

Bone

Öne çıkan mesajlar

Başlıktaki gibiymiş. Ankara'da her yerde panolarda silme bu adamın afişi var. 5-14 Aralık, Her gün her akşam 20.30 ve SES TV'de çıkıyormuş adam.

Kalbi olanlar izlemesin. ( (:P) ) Korku filmi gibi adam lan bu.
Herif önüne gelen herkese (gazeteci-milletvekili) astığım astık kestiğim kestik konuşan adam. Terbiyesizce ağzına ne gelirse söyleyen biri. Daha da güzeli, herhangi bir gerçeğe dayanmayan şeyleri "belge" diye sunmakta.

3 gündür kaçırmışız. Ne kadar üzüldüm anlatamam.
Forumda topic de açılmamış sanırım. Kendisini çok sevenler varsa kaçırmasın diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mazoşist miyim arkadaş ben oturup izledim.
Hayır şizofrenim de mazoşist değilim, buna rağmen kendime işkence çektirdim.
Tansiyonum yükseldi daral geldi.

Hani böyle bilgisayar oyunlarında, fantazi kurgu romanlarda kötü bir adam olur, ama piyasada "süper kral adam" gibi tanınır ya, hikayenin ortalarında kötü adam olduğunu görürüz felan. Bunu da öyle birşeye benzetiyorum.

Anlattıkları o kadar desteksiz sıkışlar ki, söylediklerinde hep bir açık farkediyorum. Ancak yandaş TV'de olunca bu açıkları dile getirilmiyor hiç. Kendisi free for all serbest sıkış ile propoganda yapıyor.

Yok abi sağolsun bir gün yetti bana :D
başka bir gün daha kendime eziyet edemiycem (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Greeny said:
Bone said:
Mazoşist miyim arkadaş ben oturup izledim.
Hayır şizofrenim de mazoşist değilim, b

Bu forumda işim bitti artık. Huzura erebilirim...

niye ki? daha önce de söylemiştim.
http://forum.paticik.com/read.php?16,159230,159242#msg-159242
bi 5 sene geç kalmışsın huzura ermek için :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir kaç sene evvel.ankara nın yerel bir tv kanalına melih gökçek davetliydi.program da ankara da hayat kadınlarıyla ünlü olan bir yerle ilgili konuşuyorlardı(yerin adını hatırlayamadım)(... tepeydi ama unuttum) programa telefonla kadının biri bağlandı ve dedi ki '' biz bütün hayat kadınları toplanalım senin gibi (melih gökçek e) o..çocuğu doğuramayız.''dedi.canlı yayındı ve melih gökçek kalakalmıştı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...